- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Canım hiç huzursuz olma, günlerdir aynı dertten kendimi yedim bitirdim.butun belirtilerim yok oldu diye.gece hastaneye gittik eşimle, usg de bebegimi gordum .Herşey yolundaydı.cok şükür.buyumus.kollarini oynatıyordu...şimdi de birden bi bulantı başladı.bosu boşuna kendimi de bebegimi de üzdüğüm icin çok pişmanım.Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı
:) gece bari rahatızYanma bgn başladı ama bulantı terketmiyo. Şuan o ses türkiyeyi izliyorum, gülüp duruyorum ama midem sağolsun moralimi düzetmeme izin vermiyor, saat geçse de uykum gelse diyorummm :)
Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Aaa biz senle aynı gidiyoruz hemen hemen. Basladımı mide bulantıları?
Kızlar göbeyiniz çıkmaya başladı mı ?
Daha erken mi bilemiyorum ama benim çıktı sankişuan tam 8+2deyim
Evet benim karnım dümdüzdü önceden şimdi hamile olduğum belli.Malesef(
Inşallah senin başlamaz, benimki de daha kötü olmaz
Kızımda 9. Haftada yan yattığımda belli oluyordu aşağıya doğru iniyordu derimle birlikte. Bunda nasıl olacak bilmiyorum
Zayıfların erken dönemde belli olmaya basliyo
Canım 10. Haftaya gelmişsin 4 hafta içinde azalıp kaybolabilir bigun mutlaka bitecek öyle dusunKızlar ben bu bulantılardan bezdim, psikolojimde etkilenmeye başladı. Mutsuzum 2 gündür, bir ben mi böleyim? Geçmiyor zaman gbi geliyor
Günaydıngunaydınlar
Doktorum umutlanma çok fazla dedi herseye hazırım zaten düşük yaptigimi sanarak çoook ağladım içim çok yandı umarım bebegimin kalbi atar bir kaybı var aynısını yaşamak istemiyorumgünaydın kızlarr
Feminas cnm kötü düşünme pozitif düşün daha erken zaren çok erken ben senın haftamda sadece keseyi görmüştüm
Canım ben vajinalle 7+2de duydum kalp atişınıMerhaba kızlar ben yeni üyeyim size birsey danışmam gerekiyor allah izin verirse bende temmuz annesi olucam suan 6 haftalik hamileyim benim çok. Karışık bir durumum var kanamam var ama içeride herhangi bir kanama alani gozukmuyor düşük yaptigimi sanarak hastahaneye gittim ama bebeğim ve kesen olduğu gibi yerindeydi ve etrafında hiç kanama yok kanın nereden geldiğini kimse anlamadı 5 +6 da henüz kalp atışı vajinal ulturasyonla duyulmuyo benim gebeligin geç döllenme sizce umudu kesmelimiyim yoksa beklemelimiyim
Doktorum umutlanma çok fazla dedi herseye hazırım zaten düşük yaptigimi sanarak çoook ağladım içim çok yandı umarım bebegimin kalbi atar bir kaybı var aynısını yaşamak istemiyorum
Kesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydiCanım ben vajinalle 7+2de duydum kalp atişını
Kisiden kisiye degisiyor gerçekten belirli süresi yok
Çok geçmiş olsun inşallah en kisa surede bebegini gorur kalp atisini duyarsın
Hayırlı cumalar bende okuyup karnıma ufluyorumgünaydın hayırlı cumalar kızlar. Gebelikleriniz sağlıklıca devam ediyordur inşallah. Ben her gün Meryem Suresi dinliyorum. Sizlere de tavsiye ederim.
Ben 6+0da gittim ilk doktor dedikiKesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydi
Inşallah canım çok saolBen 6+0da gittim ilk doktor dediki
Burda hiç 6 haftalık bi kese görünmuyor içi bomboş emriyo görünmüyo
1hafta sonra gel yine boşsa alırız dedi nekadar üzüldüm anlatamam
(Bide benimki 7 seneden sonra 3.tüp bebek tedavisiyle olan bi gebelik )
Bazı doktorlar çok acımasız oluyor gerçekten
Sen şimdi bol bol dua et bak bugün de cuma 1hafta sonrada tekrar doktora git allahın izniyle duyarsın inşallah kalp atışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?