Kız 2 gün sabret nolcak:) bence çok daha güzel olur düşünsene tepkini direk izliceksin evde yapıcam ben rahat olmak istiyorum@Meylen valla hiç aklımda yokken kıskandırdın beni. Acaba ben de mi böyle birorganizasyon düzenlesemsen mesela nerede yapmayı düşünüyosun, bir cafe gbi mi? Benim de bayağı arkadaşım benim için hamile mi diye konuşuyolarmış çünkü 2,5 aydır tek bir foto koymadım sosyal medyaya, şüphelenmişler ben de 4. Aya girerken güzel bir foto çektirip artık ilan edim diyodum ama seninki gibi birşey mi yapsam. Gerçi ben cinsiyetlerini öğrenmeden dayanamam; önceden öğrenirsem de yapacağım organizasyon kutlaması komik mi olur
Kuzu masayı düşün ikiye bölüyosun Mavi pembe mavi pembe süsler müsler girl boy yazan balonlar pembe mavi balonlar yicekler sonra siyah içi görünmeyen bi balon mavi yada pembe cinsiyete göre konfeti koyuyolar sen bilmiyosun eşinle beraber patlatıyosun ve öyle öğreniyosunBalonun içine ne koyucaksin canim daha detayli yazar misin ayyy bende oyle yapiyim yaaa cok eglenceli olur valla
Oldu canim sagolasinSayfanın em sonunda değişiklikleri kaydet var canım
Cok geçmiş olsun, bir daha yasamazsın ins. Çocukla ne kadar dinlenebilinir ki en azından annende ev isi ile ugrasmazsiniz
Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen
Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı
Aynen benımde olmuyor ,bazı yemeklerden tiksinme oluyor sadeceAmi canim insallah
Allah sabir versin canim. En kisa zamanda yeniden hamile kalir saglicakla kucagina alirsin inşallah.
Benimde olmuyor bulanti. Herkeste olmayabilir. Huzursuz etme kendini bosuna canim
Aynı tarih doğumlarmz.bulantı yada başka belirti var mı canım sende bende arada bir gelen baş dönmesi dışında henüz bii şey yokOldu canim sagolasin
Ah cevap vermişinn kuzum yeni gördümAmi canim insallah
Allah sabir versin canim. En kisa zamanda yeniden hamile kalir saglicakla kucagina alirsin inşallah.
Benimde olmuyor bulanti. Herkeste olmayabilir. Huzursuz etme kendini bosuna canim
Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün. Bende 1 kimyasal yaşadım seni az çok anlıyorum.kacinci hafta ki kürtaj dendiKeşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen
alt göbeğim kaşınıyor büyüdüğüne işaret ve çatlaklaraKızlar göbeyiniz çıkmaya başladı mı ?
Daha erken mi bilemiyorum ama benim çıktı sankişuan tam 8+2deyim
Şimdiden bişey sürmeye başlanmalı mı acabaalt göbeğim kaşınıyor büyüdüğüne işaret ve çatlaklara
Benim yarın 6 haftalık olacak inşallah. Ilk kez yarın gidicem kontrole çok heyecanliyim ve korkuyorum da inşallah herşey yolundadır ivf yöntemiyle hamile kaldım herseyde endişe ediyorum inşallah rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin .Bende hamburg dayım canım.evet ne yazıkki beklemek zor.haftaya perşembe teriminim ama dün gece hastaneye gittim .hayırlısı bakalım.sen kaçıncı haftadasın.hamilelik takvimin yok
Önceki hamileliğimde badem yağı sürmüştüm işe yaramadı epey çatlağım vardı. Bedenin yapısına göre değişiyor sanırım. Benim bedenim serttir sıkıdır. Genişledikçe çatlıyor demek kiŞimdiden bişey sürmeye başlanmalı mı acaba
Tamamdir kuzum cok sagol bnde yapicam bunu bebisime guzel bir ani olarak kalir en azindan dha heycanli ve eglenceli olurKuzu masayı düşün ikiye bölüyosun Mavi pembe mavi pembe süsler müsler girl boy yazan balonlar pembe mavi balonlar yicekler sonra siyah içi görünmeyen bi balon mavi yada pembe cinsiyete göre konfeti koyuyolar sen bilmiyosun eşinle beraber patlatıyosun ve öyle öğreniyosun
Canım benim Rabbim sabır versin sana çok üzüldüm.Inşallah rabbim tez zamanda yerini doldursun .Gittim gülüm 3 dr gördü atış yok 2 aylık aslında ama 6 haftalık ta kalmış
Pazartesi inşallah 7+6 olacağım ozaman inşallah duyarimDoktora gittiniz mi muhtemelen duyarsınız artık, insan kalp atışlarını duyunca rahatlıyor en azından
Merak etme bende de yok benim kasik ağrısı var bide baş dönmesi başka bisey yok herkeste farklı oluyor.Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı
Gercekten mi Çok üzüldüm inanın suan ağlıyorum ne diyeceğimi bilmiyorumBenim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Allah sabır versin canım,Rabbim kimseyi boyle bir acıyla sınamasın.ates düştüğü yeri yakar. Sabret ...Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?