2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız 2 gün sabret nolcak:) bence çok daha güzel olur düşünsene tepkini direk izliceksin evde yapıcam ben rahat olmak istiyorum

Balonun içine ne koyucaksin canim daha detayli yazar misin ayyy bende oyle yapiyim yaaa cok eglenceli olur valla
Kuzu masayı düşün ikiye bölüyosun Mavi pembe mavi pembe süsler müsler girl boy yazan balonlar pembe mavi balonlar yicekler sonra siyah içi görünmeyen bi balon mavi yada pembe cinsiyete göre konfeti koyuyolar sen bilmiyosun eşinle beraber patlatıyosun ve öyle öğreniyosun

Cok geçmiş olsun, bir daha yasamazsın ins. Çocukla ne kadar dinlenebilinir ki en azından annende ev isi ile ugrasmazsiniz

Ami canim insallah

Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen

Allah sabir versin canim. En kisa zamanda yeniden hamile kalir saglicakla kucagina alirsin inşallah.

Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı

Benimde olmuyor bulanti. Herkeste olmayabilir. Huzursuz etme kendini bosuna canim

Ami canim insallah

Allah sabir versin canim. En kisa zamanda yeniden hamile kalir saglicakla kucagina alirsin inşallah.

Benimde olmuyor bulanti. Herkeste olmayabilir. Huzursuz etme kendini bosuna canim
Aynen benımde olmuyor ,bazı yemeklerden tiksinme oluyor sadece

Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen
Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün. Bende 1 kimyasal yaşadım seni az çok anlıyorum.kacinci hafta ki kürtaj dendi

Bende hamburg dayım canım.evet ne yazıkki beklemek zor.haftaya perşembe teriminim ama dün gece hastaneye gittim .hayırlısı bakalım.sen kaçıncı haftadasın.hamilelik takvimin yok
Benim yarın 6 haftalık olacak inşallah. Ilk kez yarın gidicem kontrole çok heyecanliyim ve korkuyorum da inşallah herşey yolundadır ivf yöntemiyle hamile kaldım herseyde endişe ediyorum inşallah rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin .

Tamamdir kuzum cok sagol bnde yapicam bunu bebisime guzel bir ani olarak kalir en azindan dha heycanli ve eglenceli olur

Kızlar bende ne bulantı nede başka bi sey var sadece arada bir gelen baş dönmesi dışında bi şey yok herksde mi var bulantı yada belirti yarın doktora gidicem ama herkesde belirti olunca içim huzursuzlandı
Merak etme bende de yok benim kasik ağrısı var bide baş dönmesi başka bisey yok herkeste farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…