İlk sezeryan olduğu için bu da sezeryan maalesef.Normal çok istemiştim.Kafa yapısı büyük diye normal doğurtmak istemedi Dr lar.Sancı çekmeden 39+2 de sezeryan oldum.
Kızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyobenim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
Samira34 cnm şuan hamilesin, vucudunun önceden bağışıklığı yok o yüzden senin için bilemedim. Ben olsam 1 yaşına falan gelince bebeğim, öyle sahiplenirdim kediyi(benimki de sokaktan gelme ) Hoş, hemşire bana evde köpeğinizi odanıza almayın dedi, hala yatakta aramızda yatıyor geceleri :)Eki Görüntüle 2208355
Kızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyobenim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
Samira34 cnm şuan hamilesin, vucudunun önceden bağışıklığı yok o yüzden senin için bilemedim. Ben olsam 1 yaşına falan gelince bebeğim, öyle sahiplenirdim kediyi(benimki de sokaktan gelme ) Hoş, hemşire bana evde köpeğinizi odanıza almayın dedi, hala yatakta aramızda yatıyor geceleri :)Eki Görüntüle 2208355
Şöyle, geçenlerde 8 aylıkhamile arkadaşım geldi bize, onun karnını bir kokladı bir kokladı, resmen ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ben şok oldum. Fakat benimkini daha anlamadı bence, çünkü koklama, göbeğine dikkat edim olayı daha yok. Bence kalp atışları daha çok duyulmaya başlayınca olacaktır :)Hayvanlar gebeliği anlayıp daha farklı davranıyor diyorlar. Sizin minnoşta değişiklik oldu mu?
var tabii. hemde nasıl . Ben normal düşünüyorum ama bu konuda sezaryen düşünen yani bir sebep yokken bile isteyen insana da saygı duyarım. Ki sezaryen de isteyebilir. Acı eşiğini kaldıramayacak güçte olabilir vs vs. yani normal doğum her anlamda faydalı tabi ama doğurmanın şekli konusunda hiçbir şekilde kimse kimseye ' aaaaaa sezeryan mııı düşünüyorsun' cümlesini yadırgayan bir yüz ifadesi ile karşıya aktarmamalı.Neden gerekli bir sebebi yokken sezaryen düşünsün ki bir anne? Bu seçim normal bir gebelikte sizce sunulmalı mı? Zaten artık sırf anne istedi diye sezaryen yapan doktor yoktur inşallah (var mı yoksa)?
ay gittim önümde 30 kişi vardı geri çıktım@Meylen canım sen bankayla görüşecektin bu hafta, görüşebildin mi acaba?
Başka doktora danışmış mıydınız? Ultrason çünkü tam net ölçü vermez bir doktorun ölçtüğü diğerini tutmayabiliyor (kendim de yaşadım ondan biliyorum). Gerçi artık gelmiş geçmiş nasip böyleymiş. Ama ikinciyi normal yapan doktor bulabilirsiniz. Ablam sezaryenden sonra 2 kere normal doğum yaptı.İlk sezeryan olduğu için bu da sezeryan maalesef.Normal çok istemiştim.Kafa yapısı büyük diye normal doğurtmak istemedi Dr lar.Sancı çekmeden 39+2 de sezeryan oldum.
Yani eskiden beri evde bakıyor olsan zaten hiç problem yok ama şuan doğru zaman mı bilemedim canım(sağlık açısından)Çok ilginç bir şekilde denk geldi. Biz bayagidır sokak kedisi sahiplenmek istiyorduk dort bes gun once kuzenim yolda yagmurda bir yavru bulmus ölmek uzereyken. Ondan alıp büyütmeye karar vermiştik ki ben hamile kaldığımı öğrendim. Kendimizi de çok sartlandirmistik kedi için. Bebek oldu :))). Hala inanamıyorum
Suan için bekleyelim bakalım . Yapacak bir şey yok. Kızımıza da supriz olacak. Daha dün akşam sordu "anne kedi ne zaman gelecek" diye :d
burda epidural yok maalesef canım.dayanabilirsem normal dayanamazsam epidural normal o günleri hayırlısıyla görürsek inşallah
ben tartışmaya girmemek için yazmadım bilevar tabii. hemde nasıl . Ben normal düşünüyorum ama bu konuda sezaryen düşünen yani bir sebep yokken bile isteyen insana da saygı duyarım. Ki sezaryen de isteyebilir. Acı eşiğini kaldıramayacak güçte olabilir vs vs. yani normal doğum her anlamda faydalı tabi ama doğurmanın şekli konusunda hiçbir şekilde kimse kimseye ' aaaaaa sezeryan mııı düşünüyorsun' cümlesini yadırgayan bir yüz ifadesi ile karşıya aktarmamalı.
ay gittim önümde 30 kişi vardı geri çıktımerkenden gitmem lazım gidicem bu aralar gidince haber veririm ben sana nasıl olsa 6 ay önceden yaptırmak yeterli
aslında dayanabilirsem normal ilaçsız en güzeli Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın epidural normal sezeryan farketmez sağlkla gelsinler yeter kiburda epidural yok maalesef canım.
ay çok tatlısınızzz:)Kızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyobenim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
Canım kimseye karıştırığım yok yani ama sistemde hata var. Bu seçim sunuluyor çünkü. Sunulmayan ülkelerde herkes de çatır çatır normal doğuruyor. Sezaryen seçene birsey diyemem ama sistem normal değil bu kadar normalleştirilmeseydi emin ol kimsenim seçmek aklına gelmezdi. Üzülüyorum sadece . Inşallah normal doğurursunuz .var tabii. hemde nasıl . Ben normal düşünüyorum ama bu konuda sezaryen düşünen yani bir sebep yokken bile isteyen insana da saygı duyarım. Ki sezaryen de isteyebilir. Acı eşiğini kaldıramayacak güçte olabilir vs vs. yani normal doğum her anlamda faydalı tabi ama doğurmanın şekli konusunda hiçbir şekilde kimse kimseye ' aaaaaa sezeryan mııı düşünüyorsun' cümlesini yadırgayan bir yüz ifadesi ile karşıya aktarmamalı.
hayır kuzum en az 6 ay yani istersen 1 sene sonra çıkartsınlar o önemli değilİşte hesap yapıyorum denk gelmiyo ay olarak :) 3. ayda başlasak, kaçıncı ayda işten ayrılırız tahmini olarak? 8. ay?
Ne güzel benimkilerde öyle olacak inşallahkedi işi bizde de tartışmaya kapalı. 2 tane minnoş kedimiz var yerleri ayrıdır
Kızım onlarla büyüdü, hayvan sevgisini tattıBen mamalarına kumlarına dokunmuyorum artık
amin canım benim ya inşallah. o dönem gelsinde inşallah ormal düşünenler birbirimize gaz veririz :))aslında dayanabilirsem normal ilaçsız en güzeli Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın epidural normal sezeryan farketmez sağlkla gelsinler yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?