Masallah kacinci haftanizdasiniz burda?benim karnim cok gecmis cikmisti kizimda 5. Aydan sonra belli olmaya baslamisti bunda nasil olacak bakalim
Hiç bişey olmaz Allahın izniyle canım :) Boşver insanlar konuşur başlicaklar daha kılı tüyü diye orası kedinin evi milletin değil boşverCanım benimde kedim var biliyorsun aile hekiminde baktırdım bütün testlerime herşey yolunda. Toxoplazma bağışıklığım yok ama sonucum da negatif. Kediden hastalık bulaşır diyenlere laf anlatamıyorum artık çok sıkıldım
Canım beni de ekler misin
4 Ekim Sat
13.07.2018
34
İlk bebek
Konya
70 kiloyum
Canım seninde mi kedin var çok güzel ya çok mutlu oldum
Teyzeler kontrolden geldik bugun bebisimiz iyiymis doktor dinlen bol bol dedi suanlik hersey yolundaymis cok sukur
çok şükür canım gözünüz aydın bakalım benim 3 hafta nasıl geçicekTeyzeler kontrolden geldik bugun bebisimiz iyiymis doktor dinlen bol bol dedi suanlik hersey yolundaymis cok sukur
dayanabilirsem normal dayanamazsam epidural normal o günleri hayırlısıyla görürsek inşallahmerhaba kızlar :) ağrıların normal olduğunu düşünüyorum sonuçta içimizde bir can büyüyor. ayrıca tahlillerim çıktı. sadece idrarda biraz bakteri cıktı doktor bir ilaç verdi tek kullanımlık. Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin :)
BU ARADA NORMAL Mİ SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ :)
merhaba kızlar :) ağrıların normal olduğunu düşünüyorum sonuçta içimizde bir can büyüyor. ayrıca tahlillerim çıktı. sadece idrarda biraz bakteri cıktı doktor bir ilaç verdi tek kullanımlık. Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin :)
Bende çok seviyorum ve çocuklarım da inşallah onunla arkadaş gibi büyürler. Önyargıları yıkmak çok zor maalesef ama başaracağımEvet kuzum Metehan kedilerimle büyüyorsenin bıdıkların da oyun arkadaşı olacak kedin ben de senin gibi düşünüyorum küçük yasta empati kurmayı ogrendi mesela
Evet onun da evi burası o yaşayamaz başka yerde. Bende kulak ardı etmeyi öğreneceğim canım konuşanlarıHiç bişey olmaz Allahın izniyle canım :) Boşver insanlar konuşur başlicaklar daha kılı tüyü diye orası kedinin evi milletin değil boşver
Boyuda mı eklesek acaba?İLK SAYFAYA LİSTEMİZİ OLUŞTURMAK İÇİN KALP ATIŞINI DUYAN ANNELERİMİZ BİLGİLERİNİ ÖZEL MESAJ OLARAK BANA GÖNDEREBİLİRLER Mİ
SON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI
merhaba kızlar :) ağrıların normal olduğunu düşünüyorum sonuçta içimizde bir can büyüyor. ayrıca tahlillerim çıktı. sadece idrarda biraz bakteri cıktı doktor bir ilaç verdi tek kullanımlık. Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin :)
kizimda kalcak bacaklar büyümüştü bakalim bunda nasil olacak merak ediyorum herkes şişlikten bahsetmiş aksine bebim hic şişlik yok midem hep bulanıyor kusma yok yemek yediğim halde midemde hep açlık hissi var yemek yeme hissi degil sadece açlık hissi anlamadim gitti ben bu işiKızlar bişey sorcam, hamilelik te kalçası buyuyenin kızı olur derler duydunuz mu böyle bişey :)
epidural normal belden vurulan iğne degilmi canm çevremden duydugum kadarıyla cok tehlikeli ömür boyu bel ağrısı çekiliyormuş hatta sakat olma riski bile varmış oyuzden korkuyorum epidural dan ilk gebeliğin normal doğumdu öldüm 9ld7m dirilmiştimdayanabilirsem normal dayanamazsam epidural normal o günleri hayırlısıyla görürsek inşallah
Her gebelik farklıdır endişe etmeyin. Bende ilk iki gebelikte mide bulantısı erken başlamıştı ama simdi 7. haftada hala birşey yok, inşallah olmaz da.
Boyuda mı eklesek acaba?
İdrarda bakteri olması çok önemli, idrar yolunenfeksiyonları rahimde kasılma yaptığı için erken doğum sebebiymiş, çok önemsiyorlar. Bence ilactan sonra yinele testi negatifleşmişmi bi gör
ben çok araştırdım canım çok çok düşük bi ihtimal denk gelen bi durum artık sezeryanları bile öyle yapılıyolar eğer anestizist iyiyse hiç bi sıkıntı olmaz belde iğne vurulmuyo incecik bi tel takılıp ilaç enjekte ediliyokizimda kalcak bacaklar büyümüştü bakalim bunda nasil olacak merak ediyorum herkes şişlikten bahsetmiş aksine bebim hic şişlik yok midem hep bulanıyor kusma yok yemek yediğim halde midemde hep açlık hissi var yemek yeme hissi degil sadece açlık hissi anlamadim gitti ben bu işi
epidural normal belden vurulan iğne degilmi canm çevremden duydugum kadarıyla cok tehlikeli ömür boyu bel ağrısı çekiliyormuş hatta sakat olma riski bile varmış oyuzden korkuyorum epidural dan ilk gebeliğin normal doğumdu öldüm 9ld7m dirilmiştim
kaynanamda dedi bebek olunca kedi nolcak dedim kalıcak anne ne ben onsuz durabilirim nede o bensiz tartışmaya kapalı bi konu yani Allah size akıl versin diyoBende çok seviyorum ve çocuklarım da inşallah onunla arkadaş gibi büyürler. Önyargıları yıkmak çok zor maalesef ama başaracağım
Evet onun da evi burası o yaşayamaz başka yerde. Bende kulak ardı etmeyi öğreneceğim canım konuşanları
Neden gerekli bir sebebi yokken sezaryen düşünsün ki bir anne? Bu seçim normal bir gebelikte sizce sunulmalı mı? Zaten artık sırf anne istedi diye sezaryen yapan doktor yoktur inşallah (var mı yoksa)?merhaba kızlar :) ağrıların normal olduğunu düşünüyorum sonuçta içimizde bir can büyüyor. ayrıca tahlillerim çıktı. sadece idrarda biraz bakteri cıktı doktor bir ilaç verdi tek kullanımlık. Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin :)
Maşallah sizeKızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyobenim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
Samira34 cnm şuan hamilesin, vucudunun önceden bağışıklığı yok o yüzden senin için bilemedim. Ben olsam 1 yaşına falan gelince bebeğim, öyle sahiplenirdim kediyi(benimki de sokaktan gelme ) Hoş, hemşire bana evde köpeğinizi odanıza almayın dedi, hala yatakta aramızda yatıyor geceleri :)Eki Görüntüle 2208355
Haklısın bende net cevaplar bulayımkaynanamda dedi bebek olunca kedi nolcak dedim kalıcak anne ne ben onsuz durabilirim nede o bensiz tartışmaya kapalı bi konu yani Allah size akıl versin diyokendi ailem dahil kimse karışamaz yani net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?