2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hiç bişey olmaz Allahın izniyle canım :) Boşver insanlar konuşur başlicaklar daha kılı tüyü diye orası kedinin evi milletin değil boşver

merhaba kızlar :) ağrıların normal olduğunu düşünüyorum sonuçta içimizde bir can büyüyor. ayrıca tahlillerim çıktı. sadece idrarda biraz bakteri cıktı doktor bir ilaç verdi tek kullanımlık. Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin :)
BU ARADA NORMAL Mİ SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ :)

dayanabilirsem normal dayanamazsam epidural normal o günleri hayırlısıyla görürsek inşallah

İlk sezeryan olduğu için bu da sezeryan maalesef.Normal çok istemiştim.Kafa yapısı büyük diye normal doğurtmak istemedi Dr lar.Sancı çekmeden 39+2 de sezeryan oldum.

Evet kuzum Metehan kedilerimle büyüyor senin bıdıkların da oyun arkadaşı olacak kedin ben de senin gibi düşünüyorum küçük yasta empati kurmayı ogrendi mesela
Bende çok seviyorum ve çocuklarım da inşallah onunla arkadaş gibi büyürler. Önyargıları yıkmak çok zor maalesef ama başaracağım
Hiç bişey olmaz Allahın izniyle canım :) Boşver insanlar konuşur başlicaklar daha kılı tüyü diye orası kedinin evi milletin değil boşver
Evet onun da evi burası o yaşayamaz başka yerde. Bende kulak ardı etmeyi öğreneceğim canım konuşanları

Boyuda mı eklesek acaba?

İdrarda bakteri olması çok önemli, idrar yolunenfeksiyonları rahimde kasılma yaptığı için erken doğum sebebiymiş, çok önemsiyorlar. Bence ilactan sonra yinele testi negatifleşmişmi bi gör

Kızlar bişey sorcam, hamilelik te kalçası buyuyenin kızı olur derler duydunuz mu böyle bişey :)
kizimda kalcak bacaklar büyümüştü bakalim bunda nasil olacak merak ediyorum herkes şişlikten bahsetmiş aksine bebim hic şişlik yok midem hep bulanıyor kusma yok yemek yediğim halde midemde hep açlık hissi var yemek yeme hissi degil sadece açlık hissi anlamadim gitti ben bu işi

dayanabilirsem normal dayanamazsam epidural normal o günleri hayırlısıyla görürsek inşallah
epidural normal belden vurulan iğne degilmi canm çevremden duydugum kadarıyla cok tehlikeli ömür boyu bel ağrısı çekiliyormuş hatta sakat olma riski bile varmış oyuzden korkuyorum epidural dan ilk gebeliğin normal doğumdu öldüm 9ld7m dirilmiştim

Her gebelik farklıdır endişe etmeyin. Bende ilk iki gebelikte mide bulantısı erken başlamıştı ama simdi 7. haftada hala birşey yok, inşallah olmaz da.

Haklisiniz insanin yasi ilerledikce bile degisiyor bazi seyler. Ilk gebeligimde dokuz ay boyunca kustum hatta ilk üç ayda 10 kilo vermiştim. Bu durumdan korktuğum için altı senedir hiç hamile kalmayı düşünmedim:))
Ama bebek gelmişse bir bildiği vardır diyorum. Şuan bende de bulantı yok. Inşallah da olmaz en büyük korkum o. Aklıma bile getirmemeye calisiyorum

bilmem boya gerek var mı bebişlerin boylarını eklerız doğunca :)

ben çok araştırdım canım çok çok düşük bi ihtimal denk gelen bi durum artık sezeryanları bile öyle yapılıyolar eğer anestizist iyiyse hiç bi sıkıntı olmaz belde iğne vurulmuyo incecik bi tel takılıp ilaç enjekte ediliyo

Kızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyo benim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
Samira34 cnm şuan hamilesin, vucudunun önceden bağışıklığı yok o yüzden senin için bilemedim. Ben olsam 1 yaşına falan gelince bebeğim, öyle sahiplenirdim kediyi(benimki de sokaktan gelme) Hoş, hemşire bana evde köpeğinizi odanıza almayın dedi, hala yatakta aramızda yatıyor geceleri :)

kaynanamda dedi bebek olunca kedi nolcak dedim kalıcak anne ne ben onsuz durabilirim nede o bensiz tartışmaya kapalı bi konu yani Allah size akıl versin diyo kendi ailem dahil kimse karışamaz yani net

Neden gerekli bir sebebi yokken sezaryen düşünsün ki bir anne? Bu seçim normal bir gebelikte sizce sunulmalı mı? Zaten artık sırf anne istedi diye sezaryen yapan doktor yoktur inşallah (var mı yoksa)?

Maşallah size
kaynanamda dedi bebek olunca kedi nolcak dedim kalıcak anne ne ben onsuz durabilirim nede o bensiz tartışmaya kapalı bi konu yani Allah size akıl versin diyo kendi ailem dahil kimse karışamaz yani net
Haklısın bende net cevaplar bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…