2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canim bende hem tüp bebek uzmanimla hem perinatalogla devam edeyim dedim. druma bu düsüncemi söyledim. ama o iki dr kafa karisikligi olur perinatalogla devam et dedi. bende tek drla devam edecegim o yüzden

Merhaba arkadaşlar benim de sat 12 Ekim Cumartesi günü keseyi gördük doktor 4+5 demişti haftaya bi ihtimal kalp atışını duyabiliriz dedi. Ben ığdırdayım eşimin işi nedeniyle Iğdır’da olan var mı acaba aranızda burda fazla doktor yok. Benim rahim ağzı yetmezliği olabilir o nedenle doktor araştırması içindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum

canim bende hem tüp bebek uzmanimla hem perinatalogla devam edeyim dedim. druma bu düsüncemi söyledim. ama o iki dr kafa karisikligi olur perinatalogla devam et dedi. bende tek drla devam edecegim o yüzden

Ben şu an ilçedeyim hastane evime çok yakın.Tatli bi bayan kadın doğumcu.Ama merkezde özelde de bi doktorum olsun istiyorum.Tecrubeliyim zaten 2.gebeligim.Kafam karismaz büyük ihtimalle.

Ben devlet hastanesine gidiyorum ve gittiğim hastanede her zaman aynı doktora denk gelemiyorum, hangi doktordan randevu bulursam ona gittim önceki düşükle sonuçlanan gebeliğimde. Ki kadın doğum hastanesi olduğu için her zaman randevu bulmak da kolay olmuyor. Sizce yeterli olur mu yoksa bir doktorum olmalı mı? Gerçi gittiğim hastane daha önce özel bi hastaneydi, son birkaç senedir devlete bağlanmış. Öyle aşşırı bi kalabalık olmuyor.

Özel ücretleri nasıl acaba? Muayene, kan alma, ultrason ücretleri nasıldır bilginiz var mı? Doğuma kadar başka ne gibi kontroller oluyor çok mu masraflı olur?

Kizlar mrb ya benim doktorum baya populer iyide ama ben nedense emin degilim hani o enerjiyi alip almamakla alakali.ama populer birine gitmektense hem eve yakin olsun hem tecrubeli olsun birine gideyim diyorum.istanbul da olup oneri yapabilecek olursa cok sevinirim

Günümüz aynı seninle. Ben de az önce keseyi gördüm. Doktor 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben kendi doktoruma 30 kasımda gidicem. 3 hafta beklemek çok zor :)

Canım ben işimden dolayı özele gitmek zorundayım
muayene ücreti 60-130 arası değişiyor ultrason zaten içinde 4 haftada bir kontrole gidiceksin son ay her hafta çağırıyo
rutin kan testlerini sağlık ocağı yapmak zorunda aşılarını vs kayıt açtırman yeterli ikili test 200 tl civarı renkli ultrasonda devlette yapılıyor zor olsada özellerde 300-600 arası doğumda ortalama 1500-2500 arası epidural normal sezeryan tabi fiyatları değiştiriyor

Canim bizim topk var kadinlar kulubunde arama linkinde
Rahim agzi yetmezligi yuzunden dogum yapan var mi?
Diye orada daha detayli bilgi alirsin bendede var cunku 3 bebegimi kaybettim u 5. Hamileleigim

neresindesin canım anadolu yakası mı

Kızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben
Aahahaha erkek bebekler daha erken belli oluyor pipilerinden dolayı yanılma payı az oluyor .ama kız diyip sonradan erkek çıkan çok oluyor .görümceme kız diyip 6. Ayında erkek dediler kaynanam kız nevresim takımı yaptırmıştı falan :)

çok haklısın popüler doktorlar yoğun da oluyorlar ulaşmak kolay olmalı, bir de ünlü bir kadın doğum uzmanına gitmiştim, beni korkuttu yumurtaların azalmış olabilir AMH testi yaptır diye bundan bir altı yedi ay önce.
Birkaç doktor değiştirmiştim bundan önce, gebelik için de yaklaşımını en sevdiğim doktoru tercih ettim.

bende tam tersini duymuştum canım erkek dedikleri genelde kız çıkabiliyomuş göbek kordonunu cinsel organı diye gördükleri için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…