2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dayanamadım gittim doktora. Burada acilde beta en son 1000 e kadar olculuyormus. Doktor yükselmiştir haftaya gel dedi. Hiç böyle bisey duymamıştım. Boş yere telaş yaptırdılar bana
En son 1000 mi bn nezamn gitsem ölçüyolar 1000 de de gittim 4000 dede

Kızlar midem çok bulanıyor
ilk gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı bişeyden tiksinmemiştim şimdi hiç bir yiyecek ve koku istemiyorum

Vanım bence gidebilirsin ben ilk hamileliğimde 6+3 de duymuştum kalp atışını duyabilirsin bugün. Hem akıntını da sorarsın için rahat eder
Doktorla konuştum canım Akıntı için kültüre gerek olmadığını söyledi fitil yazıcakmış bebeğe zararı yokmuş kalp atışı görülmez ama bebeği görürüz gelmek istiyosan gel dedi bende haftaya pazartesi geleyim o zaman dedim tamam pazartesi gel duyarız zaten dedi

Bir sorun görmemesine sevindim canım seninde için rahatlamıştır. Hayırlısıyla ilk aylar bir geçseydi hepimiz için daha rahat olurduk.

Kizlar 6+1 de alttan muane ile bebek gozukmemesi normal mi doktor birsey var ama belli belirsiz varla yok gibi dedi haftaya gel kalp atsii icin dedi tabi ben kalkarken ekranda iki tane yuvarlak halka alt alta tam belirgin olmamakla birlikte vardi ama silikti canım sıkıldı devlet hast tabi özel degil normal mi szce

kızlar 16sına kaldı 4 bel sırt bacak ağrım var, kasık ağrım hiç yok.. bir de karnım şiş bayaa.. sizlerde benzer belirtiler oldu mu?
ne zaman yapmalı testi ... ya da hiç beklemeden kan mı versem :)
göğüslerim de şiş, solda sızım var..

sen sat. a göre sanırım 6+1sin. ama geç döllenme olabiliyor. sat haftasına göre gitmiyor. daha küçük olmuş olabilir. biraz daha bekle öyle tekrar git 1 hafta sonra gibi. dert etme öyle şeyleri.

canım artık sende test yap merakla bekliyorum. inşallah vardır sana gösterir kendini.

Canim ben 30 eylulde kimyasal kanamsi yasadim 6 eylulde bitti 13 eylulde de yumurtlama oldu ovulasyon testi ile takip yapmistim gec dollenme bu sekilde olurmu ki
sen sat. a göre sanırım 6+1sin. ama geç döllenme olabiliyor. sat haftasına göre gitmiyor. daha küçük olmuş olabilir. biraz daha bekle öyle tekrar git 1 hafta sonra gibi. dert etme öyle şeyleri.

Canim ben 30 eylulde kimyasal kanamsi yasadim 6 eylulde bitti 13 eylulde de yumurtlama oldu ovulasyon testi ile takip yapmistim gec dollenme bu sekilde olurmu ki
benimki 2 hafta geç döllenmiş. ovulasyon testi ile takip yapmadım ama 2 hafta oynama şansı varmıdır bilmiyorum:) çok şükür var diye düşünüp zamana takılmıyorum. ben şimdi 6+1 gibiyim ama sat a göre 8e giricem :)

Anladim canm cok sagol hayirlisi artik beklemekten baska yol yok

Canım korkma bence drun ultrason aleti falan da iyi olmayabilir sürekli gittiğin biri mi. İnşallah haftaya kalp atışını duyup rahatlarsın
Çok şükür aman bi sıkıntı olmasın hiç birine Rabbim hepsini korusun Allah’ın izniyle atlatıcaz inşallah canım
Amin inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla atlatırız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…