2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bence şişkinliğin progesteron la ilgisi yok, doğal olarak şişlik ve gaz problemi hepimizde var. Birde ayakta çok durma canım.bu daha fazla gaz sancısı yapiyor
Ben malesef bayan kuaforu oldgm icin surekli ayaktayim bazen agrilarim cok oluyor kitliyorum arkadan kapıyı acmiyorum gelenlere biraz dinleniyorum

Amin canim insallah senin önceden kayiplarin varmi blmiorum genelde layiplari olanlar genetik testi yaptiritor
Canım ben hiç hamile kalmadım bu ilk oyuzden tedbir amaçlı baktırcam varsa önceden önlem almak icin 5 yıldır hiç hamile kalmadım oyuzden biraz endişe ediyorum .İster istemez

Hepimiz kötü şeyler atlattık. Sana tavsiyem biraz rahat ol. Ne kadar rahat olursan o kadar hamileliğin rahat geçer. Inan doğacaksa o cocuk 3lbet doğuyor. Yoksa sen pamuklarada sarsan gideceği varsa gidiyor.
Yok bı kafamda bu kan pıhtılaşma si var onuda halledersem içim rahat edecek tabi Yiycek ekmeyi varsa her türlü gelir dünyaya rabbim sağ salim kucagima kucagima aldim günü de gosttersin cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim

Canım ben ilk hamileliğimde dusuk tehlikesi yasadim buna ragmen alttan muayene kabul etmedim. Kadin dogumcum kimse istemedigin muddetce alttan muayene edemez seni dedi. Ve oyle de oldu catala hic cikmadım son hafta haric.

Benimde azaldı sanırım. Şeffaf ve kokusuzdu. Meylen canım bencede yaptır en azından için rahat olur.
Aynen canım cumartesi baktırıcam önceki gebeliğimdede aynı akıntı vardı 5.5 haftalıktı geçmişti belki geçmemesi iyi bişey bilmiyorum ama rengi beni şaşırtıyo

merhaba arkadaşlar günaydın haftasonunuz nasıl geçti bende ciddi bir uyku hali ve bol miktarda halsizlik ve tiksinme vardı sizinde başladı mı bu durumlarınız

Günayddddııınnnsss zaman zaman hamile olduğum aklıma geliyor mutlu oluyorum
Haftaya kalp atısı icin gideceğiz herşey yolunda olsun Allahımm Amin
bende bazen unutmuş oluyorum sonra aklıma geliyor pıtırcığım var benim diye:) bende bu hafta perşembe gidicem kalp atışı için Bu günlere şükür.

eymosumcum bende halsizlik çok hiç iş güç yapasım yoktu ama pazar günü yemeğe misafir olunca sürünerek iş yaptım:) birde halsizlikten mi bilmiyorumbir çok şeyi unutuyorum, dalgınlık çok gibi geliyor. sizde de öyle bir şey var mı?

Günaydınlar guzel anneler..
Sizlere guzel bi hafta diliyorum. Ve bikac oneri de bulunmak istiyorum
Hamilelik baktiginiz zaman 9 ay suren bazen endiseli bazen tatlı telaşlar icinde gecen kısacık bi süre. Belki simdiden daha cok var neresi kısa desekte bittigi zaman donup arkaya baktiginizda ne cabuk gecmis diyeceksiniz.
Benim en buyuk tavsiyem kendinize bu 9 ayı zehir etmeyin. Hep olumlu seyler dusunun. Hep mutlu olmaya bakın. Hep bardagın dolu tarafını gormeye calısın. Kendinizi ve cevrenizdekileri uzmemeye ve cevrenizdekilerin soylemlerine kulak asmamaya calısın. Zor olacak ama sonrasinda hersey boş gelecek.
Burda cok fazla bilgi kirliligi olacaktır eminim vunku herkes kendine gore olanı kendi dusuncesini paylastigi icin hep acabalar kalacaktir akillarda okuyun paylasın ama neden bende boyle degil acaba bisi mi var gibi kuruntular yasamayın. Belki bircik kadın tanır ama tanımayanlar varsa ya da takip etmeyenler sosyal medyadan kadın dogum uzmanı dr. Banu ciftci var (istanbul da olsam tek tercih edebilecegim doktor olurdu heralde) onu tskip edin. Cunku muhtesem bi sekilde anlatiyor gebelik seruvenini. Belki cok uzman bi doktor degildir o kadarini bilemem ama bence kadınların dilinden iyi anlayan bi doktor oldugu kesin.
Ben ilk hamilelegimde daha nazliydım. Yemek yapamazdım eve girince sicaktan midem bulanırdı camı pencereyi acardım kısın ortasinda. Elektrik supirgesi bile acamazdım hemen basim agrirdı. Eşimsiz veya baska biriyle asla hastaneye gitmezdim. Evde hep yanımda bana yardim edecek birileri olurdu annem kv gorumcem kızkardesim vs. Yani prensesler gibi bi hamilelik gecirdim. Ama simdi oyle degil. 1.5 yasinda bi kızım var ona yemek yapmak zorundayım ise gelmek zorundayım geceleri emzirmek icin uyanmak zorundayım. Kapi pencere acamiyorum kizim hasta olur diye ev islerini yapmak zorundaym vs vs yani ilk hamileliginizse tadinı cikarın. Eşlerinizi de bu duruma dahil edin şimdiden alışsınlar. Ama sorun cıkarmayın. Kimseye illallah dedirtmeyin. Siz huzurlu olursanız bebislerinizde huzurlu olur sakin dogarlar benim kizim masalalh cok sorunsuz bebeklik gecirdi o kadar sakindi ki ikinci yi hemencecik yapip aradan cikarmak istedimm. Rabbim sagliklı dogumlar nasip etsin hepimize.

canım yine de sen pencereni aç bi 5 dk havalansın

canım yine de sen pencereni aç bi 5 dk havalansın

O kadar açiyorum :) benim bahsettigim evim merkezi ısıtma sistemli oldugu icin eve girince inanılmaz bunaltıcı sicak olurdu ve nefes alamaz hemen pencereleri acardım. Mutfagı hic kapatmazdım simdi cam balkonum var balkon kapisini acik birakiyorum sabahtan cok bunaltmiyor beni.

merhaba arkadaşlar günaydın haftasonunuz nasıl geçti bende ciddi bir uyku hali ve bol miktarda halsizlik ve tiksinme vardı sizinde başladı mı bu durumlarınız
Merhaba canım bende de böyle sarhoş gibiydim başım ne dönüyor ne dönmüyor uyku hali var ama uyuyamıyorumda. Halsizlik var.

Bu arada Günaydın kızlar :) sabah 7:30 da uyandım hastaneye gidip kan verdim. Dr tekrar tahlil yapalım demişti. Ben sağlık ocağında beta yapmıştım çünkü. Öğleden sonra gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…