2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Selam kızlar bende dün kan verdim 132 çıktı hamileyim ama kaç haftalık oluyor 2 haftayı geçmiş sanırım bide benim kasık da sancım oluyor batma yani sizde de var mı?
slm canım ben de 4 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Benim de arada kasık ağrım oluyor. Bir de midem çok karışık bulantı değil de şiş ve karışık erken değil mi daha bunlar için ?
 
slm canım ben de 4 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Benim de arada kasık ağrım oluyor. Bir de midem çok karışık bulantı değil de şiş ve karışık erken değil mi daha bunlar için ?
Şuanda bebek oluşumu olduğu için kasık ağrısı normal diyorlar ama mide için erken mi bilmiyorum herkesin vücut yapısı farklı hayırlı olsun bu arada:)
 
Merhaba hayırlı olsun kan değeriniz kaç çıktı bende ona göre gideyim kese görmeye Rabbim gösterir o günleri inşallah :KK200::anneadayı:
Benim 4gün gecikmişti. 920 çıktı yarın ikinci kanı vereceğim bakalım . 2 katı artması bekleniyor ya . Zaten 2 katına çıkarsa kese görünür:)1000 ile 1500 arası .
 
Selamm bende yeni katildim araniza 4+3 günlük hamileyim 2 gün once degerim 262 idi yarin tekrar kan tahlili verecegim inş iki katini geçmiştir.daha once kimyasal gebelik geçirdim o yuzden korkuyorum birazda kasıķ agrilarim oluyor sadece baska belirtim yok malesef
Bende Geçen ay geçirdim. Ama benim değerim çok düşüktü .22 iydi ve ben aksine şuan hisssetmediğim belirtiler hissetmiştim. İyi Düşünün İnşallah öle değildir.
 
Bebişi olan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim bat normalde 4 hazirandı ama bu gün adet sancılarım başladı. Sabah test yaptım 4 gün kala negatif. Olsa çıkardı artık. Bir daha ümitlenip de her ayın topiğine yazmayacağım hep ümitleniyorum sanırım olmayacak çünkü geçen ay gün aşırı denedim olmadı bu ay yumurtlama haftası her gün denedim yine olmayacak. Adetim düzenli bir sorunum yok eşimde de Yok anlamadım
Ben de senle aynıydım amma velakin dun gece regl oldum.. Dun adet belirtilerim vardı. Her ay düzenli olurken bu ay 4 fun erken oldum, artik çok yoruldum düşünmekten. Can sıkıntısı başka birşey değil
 
X