Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar ilk 2 dk çıktı çok heyecanlandım adetime 4 5 gün var sizce var mı

Eklentiler

• F6CF956A-C231-4312-A056-2E04730C5539.webp
    F6CF956A-C231-4312-A056-2E04730C5539.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 46
  • BB0C51DC-2968-4044-80CA-384028260BD7.webp
    BB0C51DC-2968-4044-80CA-384028260BD7.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 43
Bir 39+4 de benim hiç doğacak gibi değil bayadir tüm tuşlara da basıyorum 😆 artık saldım istediği zaman doğsun birde baya hareketli kocaman oldun o kadar hareket edecek yeri nerden buluyorsun 🙈
Aynıyız sevindim yalnız olmadığıma ama bana doktor bebeğin çok iri olduğunu söylüyor sezaryen diyor stres okuyorum sizin kilo ne durumda acaba bebeğin yani

Yine kasılıp kaldı sağ tarafımda. Hareket az. Bu aralar sarı akıntı da çoğaldı. Progestan kullanıyorum onun da geri çıkışı oluyor da. Daha beyaz oluyordu. Sizde sarı akıntı oluyor mu? Kokulu değil ama.

Yine kasılıp kaldı sağ tarafımda. Hareket az. Bu aralar sarı akıntı da çoğaldı. Progestan kullanıyorum onun da geri çıkışı oluyor da. Daha beyaz oluyordu. Sizde sarı akıntı oluyor mu? Kokulu değil ama.
Ben 3 hafta önce yaşadım koku kaşıntı vs yoktu ama dra mantardan şüpheleniyorum dedim fitil yazdı. 4 adet kullandım geçti. Hormonlardan dolayı mantar olabiliyor acaba öyle bir şey mi.

Ben 3 hafta önce yaşadım koku kaşıntı vs yoktu ama dra mantardan şüpheleniyorum dedim fitil yazdı. 4 adet kullandım geçti. Hormonlardan dolayı mantar olabiliyor acaba öyle bir şey mi.
Bilmiyorum ya hiç koku kaşıntı yok ama emin de olamadım. Kontrol de haftaya.

Bende de akinti var beyazdi bugun sari oldu ama gecen hafta idrar tahlili yaptirmistim enfeksiyon vs yoktu

İyice kendimizi dinlemeye başladık bence :)bende benimkinin hareketler sakin demiştim dünde öyleydi ama mesela bugün tekme tekme üstüne .zamanlarının çoğunu da uyuyarak geçiriyolar artık e alanda daraldı .bariz sıkıntı olmadıkça kendimize stres yapmamalıyız aslında ama daha şimdiden bu minikler bizi panik atak yaptı

Back
X