- 24 Ağustos 2024
- 463
- 923
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay be mevzunun başı böyleydi djfjdj biraz silik ama bence pozitifKızlar ilk 2 dk çıktı çok heyecanlandım adetime 4 5 gün var sizce var mı
Ay inşallah şuan daha çok belli oldu umarım pozitiftirVay be mevzunun başı böyleydi djfjdj biraz silik ama bence pozitif
İnşallah doğar kendisi sağlıklı bir şekildeBenim bugun icimde farkli bi his var haftaya dogacak sankizaten haftaya gelmezse doktor suni sanci verecek sanirim
Aynıyız sevindim yalnız olmadığıma ama bana doktor bebeğin çok iri olduğunu söylüyor sezaryen diyor stres okuyorum sizin kilo ne durumda acaba bebeğin yaniBir 39+4 de benim hiç doğacak gibi değil bayadir tüm tuşlara da basıyorumartık saldım istediği zaman doğsun birde baya hareketli kocaman oldun o kadar hareket edecek yeri nerden buluyorsun
![]()
Ben 3 hafta önce yaşadım koku kaşıntı vs yoktu ama dra mantardan şüpheleniyorum dedim fitil yazdı. 4 adet kullandım geçti. Hormonlardan dolayı mantar olabiliyor acaba öyle bir şey mi.Yine kasılıp kaldı sağ tarafımda. Hareket az. Bu aralar sarı akıntı da çoğaldı. Progestan kullanıyorum onun da geri çıkışı oluyor da. Daha beyaz oluyordu. Sizde sarı akıntı oluyor mu? Kokulu değil ama.
Bilmiyorum ya hiç koku kaşıntı yok ama emin de olamadım. Kontrol de haftaya.Ben 3 hafta önce yaşadım koku kaşıntı vs yoktu ama dra mantardan şüpheleniyorum dedim fitil yazdı. 4 adet kullandım geçti. Hormonlardan dolayı mantar olabiliyor acaba öyle bir şey mi.
Bende de akinti var beyazdi bugun sari oldu ama gecen hafta idrar tahlili yaptirmistim enfeksiyon vs yoktuYine kasılıp kaldı sağ tarafımda. Hareket az. Bu aralar sarı akıntı da çoğaldı. Progestan kullanıyorum onun da geri çıkışı oluyor da. Daha beyaz oluyordu. Sizde sarı akıntı oluyor mu? Kokulu değil ama.
Insallah ama doktor haftaya suni derse kabul edicem benİnşallah doğar kendisi sağlıklı bir şekilde![]()
Ben de iki hafta önce tahlil ve idrar kültürü baktırdım sorun yoktu. Bilmiyorum şimdiki neBende de akinti var beyazdi bugun sari oldu ama gecen hafta idrar tahlili yaptirmistim enfeksiyon vs yoktu
Bebegin gecisini kolaylastirmak icin dogum yaklasinca akinti oluyormus diye okumustum bi yerdeBen de iki hafta önce tahlil ve idrar kültürü baktırdım sorun yoktu. Bilmiyorum şimdiki ne
Suni sancı işkence ediyor inşallah benim de senin de suyun kendiliğinden gelirInsallah ama doktor haftaya suni derse kabul edicem ben
Bebegin gecisini kolaylastirmak icin dogum yaklasinca akinti oluyormus diye okumustum bi yerde
Kızlar hiç açılmanız var mı?Suni sancı işkence ediyor inşallah benim de senin de suyun kendiliğinden gelir
Nasıl anlayabilirizKızlar hiç açılmanız var mı?
Yok canım onu son kontrolde Dr söylerdiNasıl anlayabilirizciddi soruyorum elimle mi bakıcam
Ahshahhahaah yok sadece üstten baktı onu kontrol etmedi benim. Bu arada her regl oldugmuzda 2-3 açılıyomuşuz yaYok canım onu son kontrolde Dr söylerdi![]()
Hadi canımAhshahhahaah yok sadece üstten baktı onu kontrol etmedi benim. Bu arada her regl oldugmuzda 2-3 açılıyomuşuz ya