2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doktora gittim kucuk bi kanama alani var dedi kese etrafinda.kalp atisi gorunmedi daha erken dedi bide progestan yazdi hap olarak.cok kanaman olursa coraspini bikac gun kullanmayabilirsin dedi

Kızlar bende gün içerisinde iş yaparken nefes nefese kalıyorum elimin ayağımın canı gidiyor bayılacak gibi oluyorum şimdi yine oldum tansiyonumu ölçtüm 8e 5 çıktı benim gibi olan var mı aranızda hatta ateş basmalarımda var

bem kizimda yaşamıştır pembe aglaya agkala gitmistim Dr.a Dr. Da önemli tabi sakinlestirdi hemen beni korkma kırmızı olmadıkça ama bol bol dinlen demişti cevremde her hamile de görüyorum boyle lekeler bahsediyorlar

Ben varım canm kafami kaldıramıyorum ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu yaptıktan sonra genelde böyle oluyor kafami kaldıramıyorum tansiyon düşüyor. Sanirim kanım çok sulanıyor. Perşembe doktora gidicem sen kullanıyor musun aspirin veya iğne? Sadece mide bulantısı beni yormuyor beni bu tansiyon düşüklüğü yoruyo

Evet doktor cok onemli gercekten.benim iki tane doktorum var.biri dediki sana daha onceden soylemistim gebelik kesen haftana gore kucuk dedi.halbuki hic oyle bisey demedi.kese etrafinda kanama alanindan da bahsetmedi.kendi ekrana bakti durdu.elime bi ultrason goruntusu bile vermedi.crione jel yaxdi.diger doktotum da kesenin haftasihla uyumlu oldugunu fakat etrafinda kanama alani oldugunu progestan hap verecegini soyledi.crione jel kullanayimmi dedim kanama varken ben tavsiye etmiyorum dedi.progestani agizdan al yeter bi de igneye devam et dedi.o da ultrason kagidi falan vermedi.kalp atisi icin erken haftaya gel dedi.destan gibi yazdim ama kusura bakmayin

Bende bugün gittim doktora 9 haftalık bebek 2 cm olmuş çok iyi durumu dedi kesenin etrafındaki kanama geçmiş çok şükür bulantıların için zencefili rendeleyip her sabah çiğneyip ya da yutabilirsin dedi zararı yokmuş :) çok şükür iyiyiz hareketlerini gördük ayakları belli olmaya başlamış kurban olduğum Rabbim nasıl güzel yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…