- 3 Mayıs 2018
- 299
- 200
- 35
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.221
evet ya kadın acayip tatlı:)Çok güzel anlatıyor ama :))
endokrin mi kontrol ediyor canım yoksa kadın doğum doktorun mu ? belki benim 2.5 altına indiğinden bi daha istememiştir ama bebeğin ihtiyacı büyüdükçe artar diye düşünüyorumBenim 2,5in altına inmedi bir türlü..en son 3,7ydi..100 mg içiyordum ilacı..bence yükseltecek yine dozu..
Gözün aydın maşallah, inşallah saglicakla kucağına alırsınCanım çok şükür bebegım ıyı
Bence erteleme hastaneye gitKizlar bende haberler iyi degil.acik kirmizi renkli bi kanama oldu tuvaletteyken
Telaslanma cnm doktoruna sor hemenKizlar bende haberler iyi degil.acik kirmizi renkli bi kanama oldu tuvaletteyken
Pembe renkli mi sakin ol telaş etme bebek bunu hisseder hemen dr.gitPruloton igne vardi onu yaptirdim
Allahın izni ile hicbir şey olmaz stres yapma bol bol yat ayağının altına yastık falan koyDoktora gittim kucuk bi kanama alani var dedi kese etrafinda.kalp atisi gorunmedi daha erken dedibide progestan yazdi hap olarak.cok kanaman olursa coraspini bikac gun kullanmayabilirsin dedi
Ooo nasıl anlamış ki merak ettimAaa kızlar unuttum bu arada söylemeyi doktorum bugünkü kontrolümden sonra yüzde 70 erkek dedibakalım doğru çıkacak mı
Cnm dr a gitmissin sanirim dediklerni coknii yap ve dinlen surekli dr bisey dedmi yoll kesesi flannolmsmuKizlar bende haberler iyi degil.acik kirmizi renkli bi kanama oldu tuvaletteyken
Bu dusuk olmasin diye kullaniliyor tutunmayi sagliyorBi de crione jel verdi mi doktorunuz .bu ne icin
Ben varım canm kafami kaldıramıyorum ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu yaptıktan sonra genelde böyle oluyor kafami kaldıramıyorum tansiyon düşüyor. Sanirim kanım çok sulanıyor. Perşembe doktora gidicem sen kullanıyor musun aspirin veya iğne? Sadece mide bulantısı beni yormuyor beni bu tansiyon düşüklüğü yoruyoKızlar bende gün içerisinde iş yaparken nefes nefese kalıyorum elimin ayağımın canı gidiyor bayılacak gibi oluyorum şimdi yine oldum tansiyonumu ölçtüm 8e 5 çıktı benim gibi olan var mı aranızda hatta ateş basmalarımda var