- 23 Ağustos 2012
- 14.231
- 37.413
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.261
Çocuklarımız iyi olsun yeterki ne yapalım işler kalsın birazcık
Bi iki ay sabredin rahatlariz sonra göbek çıkar eğilip kalkamiyorum deriz sonra bebek olur inşallah ay bu hic is yaptirmiyir napicam derizz bu böyle devam eder yani bebe büyüyene kadar :))))
Aynı durumdayım valla ne zaman geçer bilemiyorum ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım çok rahat geçmişti hamileliğim
Amin cnm inş hepimiz saglıkla alırız kucagımızaGözün aydın maşallah, inşallah saglicakla kucağına alırsın
Canım yat dinlen kalkma mümkün oldugunca bendede gelıyo ara araDoktora gittim kucuk bi kanama alani var dedi kese etrafinda.kalp atisi gorunmedi daha erken dedibide progestan yazdi hap olarak.cok kanaman olursa coraspini bikac gun kullanmayabilirsin dedi
Sen neler kullaniyosun cnm.ara ara kasiklarina agri giriyor muCanım yat dinlen kalkma mümkün oldugunca bendede gelıyo ara ara
Üstten duymayınca alttan baktı canım doktoru aradım iğneni vurun için rahat etsin dedi bende vuruldum iğneyi artık canım ebeyi de aradım o da faydası var zararı yok vurun iğneyi dedi zaten kesildi sayılır o kesin alttan baktığından oldu bidaha onbeş gün sonra çağırmıştı ben bir hafta geç gidicem daha net olsun diye bidaha bakmasın alttanvajinal usg neden yapmak ister ki doktorlar anlamam..zorunlu kalmadıkça yapılmaması gerekiyomuş..düşük riskini arttırırmış..akşama kadar kontrol et eğer olmazsa yapma bence iğneyi..
Eğer dosya büyük diyosa fotoğrafın ekran görüntünü al onu atarkadaşlar görüntü nasıl yükle yebilirim beceremedim ben bu resim yüklemeyi
Sabah akşam progestan kullandımKanama alani nasil gecti.neler yaptiniz.bende de var da
:)İnşallah canım evet Ankara’dayım Akay lokman hekim Sibel hanıma gidiyorumayh ne güzel..heyecanlandım sen böyle yazınca..haftaya ben de görücem inşallah..ankaradaydın di mi öyle hatırlıyorum..kimse gidiyosun?
öyle olmuyor işte biz biliriz yaşadığımız korkuyu. sen içini ferah tut yeter. dikkat et ağır kaldırma iş yapma bir süre. elinden geleni yap.In
Insallah cnm.hayirlisi.doktorum diyoki eger vucut bunu atmak isterse bunu durduramayiz.tevekkullu ol.nasip de .soylemesi ne kolay demi
nerden atabilirim onu bilemedimEğer dosya büyük diyosa fotoğrafın ekran görüntünü al onu at
çok sağol olduEğer dosya büyük diyosa fotoğrafın ekran görüntünü al onu at
Canım benim de bugün aniden bi kanamam oldu. Doktor acil ameliyata gidecekti hızlıca muayene etti.alttan baktı 8 mm dedi ve pruloton iğne yazdı bir kerelik. Şuan kesede kanama yokmus. Ama kalp atışı ile ilgili birşey demedi bende soramadım o heyecanla. Haftaya verdi randevumu . Senin boyut nedir acabaÜstten duymayınca alttan baktı canım doktoru aradım iğneni vurun için rahat etsin dedi bende vuruldum iğneyi artık canım ebeyi de aradım o da faydası var zararı yok vurun iğneyi dedi zaten kesildi sayılır o kesin alttan baktığından oldu bidaha onbeş gün sonra çağırmıştı ben bir hafta geç gidicem daha net olsun diye bidaha bakmasın alttan
Canım bugün 8 mm ölçtü doktor. Ultrason bakarken kese yanıp sonuyodu yani kalp atışı olmalı ama kalp atışı demedi ya aceleden, ya haftaya bir daha gideyim diye,ya da kötü bişey var. Hangisi bilmiyorumAhh ya bn insallah ilk olck bnm ilki dusukle snuclandi insallah bnda o hisleri yasmaak nasip olur. Hepimize tabi nasip olsn
Canım geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamışız bugün. Ben de haftaya gideceğim boyut hakkında bilgin var mı acabaDoktora gittim kucuk bi kanama alani var dedi kese etrafinda.kalp atisi gorunmedi daha erken dedibide progestan yazdi hap olarak.cok kanaman olursa coraspini bikac gun kullanmayabilirsin dedi
Kızlar gecen hafta kanamam olmuştu doktor proluton igne verdi onu yaptırdım. Küçük bir ihtimal düşük riski var dedi. İstirahat et dedi. Pztsi günü birkaç damla kan geldi. Doktor olabilir demişti. Bugün de su gibi akıntım var. Bu su gibi akıntı normal mi
teşekkürlerHiç bilmiyorum ama kanama yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
benim kadın doğumcu da ben ayarlarım dedi aslında endokrin doktorum vardı ama öyle deyince gitmedim en son 2.03 çıkmıştıendokrin..bazı kadın doğumcular da hevesli..benimki de dedi ben de ayarlardım diye de ben yanaşmadım..herkes kendi işini yapsın diye düşünüyorum..kaç çıkmıştı senin en son?
Yatarak mi gecirdiniz bu sureyi.yoksa iş falan yaptiniz miSabah akşam progestan kullandım