2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben varım canm kafami kaldıramıyorum ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu yaptıktan sonra genelde böyle oluyor kafami kaldıramıyorum tansiyon düşüyor. Sanirim kanım çok sulanıyor. Perşembe doktora gidicem sen kullanıyor musun aspirin veya iğne? Sadece mide bulantısı beni yormuyor beni bu tansiyon düşüklüğü yoruyo
Hiç birşey kullanmıyorum canım genelde tansiyonum en fazla 10a 6 olur hep bi yorgunluk halsizlik hali var elim ayağım tutmuyor bazen şimdi tuzlu ayran içtim ayrıca daha doktora gitmedim canım bakalım o ne dicek

Evet doktor cok onemli gercekten.benim iki tane doktorum var.biri dediki sana daha onceden soylemistim gebelik kesen haftana gore kucuk dedi.halbuki hic oyle bisey demedi.kese etrafinda kanama alanindan da bahsetmedi.kendi ekrana bakti durdu.elime bi ultrason goruntusu bile vermedi.crione jel yaxdi.diger doktotum da kesenin haftasihla uyumlu oldugunu fakat etrafinda kanama alani oldugunu progestan hap verecegini soyledi.crione jel kullanayimmi dedim kanama varken ben tavsiye etmiyorum dedi.progestani agizdan al yeter bi de igneye devam et dedi.o da ultrason kagidi falan vermedi.kalp atisi icin erken haftaya gel dedi.destan gibi yazdim ama kusura bakmayin
başka doktora mı görünsen canım için rahat etmediyse. sakın panik yapma. hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak. iyi düşün iyi olsun.

Hiç birşey kullanmıyorum canım genelde tansiyonum en fazla 10a 6 olur hep bi yorgunluk halsizlik hali var elim ayağım tutmuyor bazen şimdi tuzlu ayran içtim ayrıca daha doktora gitmedim canım bakalım o ne dicek

Siz söyleyince bende ölçtüm tansiyonumu 11-7 çıktı yalnız biraz daha iyi hissediyodum kendimi, büyük ihtimalle bende de halsizliğin sebebi tansiyon düşüklüğü, elim ayağım titriyor sanki bi çamaşır asamadım bugün.

:anneadayı:Bende bugün gittim doktora 9 haftalık bebek 2 cm olmuş çok iyi durumu dedi kesenin etrafındaki kanama geçmiş çok şükür bulantıların için zencefili rendeleyip her sabah çiğneyip ya da yutabilirsin dedi zararı yokmuş :) çok şükür iyiyiz hareketlerini gördük ayakları belli olmaya başlamış kurban olduğum Rabbim nasıl güzel yaratıyor :KK200:
Kanama alani nasil gecti.neler yaptiniz.bende de var da

endokrin mi kontrol ediyor canım yoksa kadın doğum doktorun mu ? belki benim 2.5 altına indiğinden bi daha istememiştir ama bebeğin ihtiyacı büyüdükçe artar diye düşünüyorum
endokrin..bazı kadın doğumcular da hevesli..benimki de dedi ben de ayarlardım diye de ben yanaşmadım..herkes kendi işini yapsın diye düşünüyorum..kaç çıkmıştı senin en son?

Kızlar bende gün içerisinde iş yaparken nefes nefese kalıyorum elimin ayağımın canı gidiyor bayılacak gibi oluyorum şimdi yine oldum tansiyonumu ölçtüm 8e 5 çıktı benim gibi olan var mı aranızda hatta ateş basmalarımda var :KK43:
ben canım..nefes nefes kalma ve ateş basmalarım var..hatta geçen gece uykuda eşime demişim..ben çok yandım gidiyorum diye :KK48: o da dur gitme cam açıyım fln demiş ama hatırlamıyorum :KK48: her gün tuzlu ayran içiyorum..normalde de düşüktür tansiyonum zaten iyice düşmeye başladı hamile olunca..

ben canım..nefes nefes kalma ve ateş basmalarım var..hatta geçen gece uykuda eşime demişim..ben çok yandım gidiyorum diye :KK48: o da dur gitme cam açıyım fln demiş ama hatırlamıyorum :KK48: her gün tuzlu ayran içiyorum..normalde de düşüktür tansiyonum zaten iyice düşmeye başladı hamile olunca..
Aynı durumdayım valla ne zaman geçer bilemiyorum ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım çok rahat geçmişti hamileliğim

:anneadayı:Bende bugün gittim doktora 9 haftalık bebek 2 cm olmuş çok iyi durumu dedi kesenin etrafındaki kanama geçmiş çok şükür bulantıların için zencefili rendeleyip her sabah çiğneyip ya da yutabilirsin dedi zararı yokmuş :) çok şükür iyiyiz hareketlerini gördük ayakları belli olmaya başlamış kurban olduğum Rabbim nasıl güzel yaratıyor :KK200:
ayh ne güzel..heyecanlandım sen böyle yazınca..haftaya ben de görücem inşallah..ankaradaydın di mi öyle hatırlıyorum..kimse gidiyosun?

Aynı durumdayım valla ne zaman geçer bilemiyorum ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım çok rahat geçmişti hamileliğim
valla bazen öyle bunalıyorum ki..diyorum hamilelik ne zormuş..ya da bana göre değil..bazı kadınlar der ya ilk hamileliğim çok zor geçti o yüzden cesaret edemedim 2inci kez çocuk yapmaya..elim kolum kalkmıyo..kafam yerde sürekli..

Evet doktor cok onemli gercekten.benim iki tane doktorum var.biri dediki sana daha onceden soylemistim gebelik kesen haftana gore kucuk dedi.halbuki hic oyle bisey demedi.kese etrafinda kanama alanindan da bahsetmedi.kendi ekrana bakti durdu.elime bi ultrason goruntusu bile vermedi.crione jel yaxdi.diger doktotum da kesenin haftasihla uyumlu oldugunu fakat etrafinda kanama alani oldugunu progestan hap verecegini soyledi.crione jel kullanayimmi dedim kanama varken ben tavsiye etmiyorum dedi.progestani agizdan al yeter bi de igneye devam et dedi.o da ultrason kagidi falan vermedi.kalp atisi icin erken haftaya gel dedi.destan gibi yazdim ama kusura bakmayin
Kanama varken jel kullanmak bna da mantiksiz geldi en gzli agizdan ilac drlr oyle iste biri bsy dior baskasi baska sy ii br dr bulmak zor ii arstrmak lazm bn on tne deismisimdir buzamana kdr

Aynen benimde hiçbir iş yapmıyorum oğlum kocam bakıyor bana sağolsunlar ama yatmaktan sıkıldım artık. 8 5 olunca tansiyon tuzlu ayran ıyi geliyor. Ben birde ekşi çok yiyorum geçen koruk yedim tansiyon baya düştü şimdi ekşi yemiyorum.

X