- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.201
Evet 3.5 yaşında bir oğlum var :)benim ilk ama hepsi farklı bi heyecandır tabi :)
senin ikinci gebelikmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 3.5 yaşında bir oğlum var :)benim ilk ama hepsi farklı bi heyecandır tabi :)
senin ikinci gebelikmi
Evet 3.5 yaşında bir oğlum var :)
Gün gün gebelikKızlar kimler hangi gebelik programını kullanıyor fikir olur birbirimize
Canım çok şükür bebegım ıyıHaberdar w
Haberdar lutfen inşallah birşey yoktur
Olabilir canım kötü bişe olacağını sanmamSağ yumurtalığımda çekme gerginlik gibi bir his var. Bunun sebebi rahim bağlarının gerilmesi mi?
ben 15 günde 1 gidiyorum tiroid için..bu cuma tekrar gitcem..tiroid rahatsızlığı bulunanlar ilaç dozunun ayarlanması yada takibi için ne kadar sürede bir kan veriyor acaba?
toksoplasma bağışıklığı bulunmayanlar ne kadar zamanda bir kan veriyor ? bunların rutini nedir bileniniz var mı?
vajinal usg neden yapmak ister ki doktorlar anlamam..zorunlu kalmadıkça yapılmaması gerekiyomuş..düşük riskini arttırırmış..akşama kadar kontrol et eğer olmazsa yapma bence iğneyi..Arkadaşlar dün alttan muayene etti dedim ya şimdi kahverengi leke geldi peçeteye ağrım sancım yok ben muayeneden olduğunu düşünüyorum bana agrın okursa iğne vurun dedi progestan ı da vajen e koy dedi napsam vurulsam mı iğneyi falan hiç bişeyim yok ama
çabuk yoruluyoruz di mi?Sabah 10da gittjm avm ye azcik alisveris yaptim. Erkenden gttim kalabalik olmasin djye simdi geldim. Zorlamadi bebism beni cok sukur ama eskisi gibi enerjik degilsin anne dikkat dedi
Aynrn cnm her buldugum yerde dinlendimçabuk yoruluyoruz di mi?
Oh cok iyi cnm yat dinlen kitap oku biseyler izle dinlensin minikBende karından baktırdım dr da karından dedi çok şükür Bebişim iyiymiş kızlar yat dinlen gerekmedıkce kalkma dedi kalp atımıda hafıften başlamış şükürler olsun rabbime saglıkla kucagımıza alalım inş
2 hafta önce kan verdim normale dönmüştü değerler haftaya bi daha kontrolüm var ama hiç kan ver filan demedi drben 15 günde 1 gidiyorum tiroid için..bu cuma tekrar gitcem..
Benim 2,5in altına inmedi bir türlü..en son 3,7ydi..100 mg içiyordum ilacı..bence yükseltecek yine dozu..2 hafta önce kan verdim normale dönmüştü değerler haftaya bi daha kontrolüm var ama hiç kan ver filan demedi dr