2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
tiroid rahatsızlığı bulunanlar ilaç dozunun ayarlanması yada takibi için ne kadar sürede bir kan veriyor acaba?
toksoplasma bağışıklığı bulunmayanlar ne kadar zamanda bir kan veriyor ? bunların rutini nedir bileniniz var mı?

Arkadaşlar dün alttan muayene etti dedim ya şimdi kahverengi leke geldi peçeteye ağrım sancım yok ben muayeneden olduğunu düşünüyorum bana agrın okursa iğne vurun dedi progestan ı da vajen e koy dedi napsam vurulsam mı iğneyi falan hiç bişeyim yok ama

Sabah 10da gittjm avm ye azcik alisveris yaptim. Erkenden gttim kalabalik olmasin djye simdi geldim. Zorlamadi bebism beni cok sukur ama eskisi gibi enerjik degilsin anne dikkat dedi:anneadayı::KK48:

Arkadaşlar dün alttan muayene etti dedim ya şimdi kahverengi leke geldi peçeteye ağrım sancım yok ben muayeneden olduğunu düşünüyorum bana agrın okursa iğne vurun dedi progestan ı da vajen e koy dedi napsam vurulsam mı iğneyi falan hiç bişeyim yok ama
vajinal usg neden yapmak ister ki doktorlar anlamam..zorunlu kalmadıkça yapılmaması gerekiyomuş..düşük riskini arttırırmış..akşama kadar kontrol et eğer olmazsa yapma bence iğneyi..

ben hastaneden geldim bebeğimi gördük kalp atışıda var adetle uyuşmuyor 6 buçuk haftalık gibi dedi ama her yeri belli ya bukadar küçük ultrason kağıdınız var mı böyle her tarafı belli oluyor mu sizinde bide tomografiye girmiştim onun için riskli gebelik diye sevk edicem dedi

X