- 25 Şubat 2016
- 5.772
- 9.848
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.521
Ben şunu farkettim bizi çok iyi anlıyorlar her söyleneni ,bazen şaşırıyorum nasıl anladı söylediğimi diye,şakımalarida yakindir
Birden fazla şeye odaklanabiliyorlar ,cok dalgin bi şekilde oyun oynarken beklenmedik şeyler yapabiliyor ben tam kapıdan çıkacakken benden önce çıkıyorkesinlikle bende çok şaşırıyorum. Hatta bazen bir şey anlatıyorum hiç dinlemiyormuş gibi görünüyor sonra o anlattığımla şeyle ilgili bir şey yapıyor şok oluyorum dinlemiyordu hani meğer kulağı bendeymiş:)
Bayramınız mübarek olsun kızlar. Bebeklere kahvaltıda ne yediriyorsunuz ? Biz sanki her gün aynı şeyleri yiyoruz sıkıldık biraz.
Genelde biz ne yersek canım bu ara dişler nedeniyle pek bisey yemiyorBayramınız mübarek olsun kızlar. Bebeklere kahvaltıda ne yediriyorsunuz ? Biz sanki her gün aynı şeyleri yiyoruz sıkıldık biraz.
Şaka yapıyorsunGünaydın Kızlar. Bu bebe doğduğundan beri ilk defa bu saat oldu hala uyuyor. Ve ben şoktan uyuyamıyorum
Günaydın Kızlar. Bu bebe doğduğundan beri ilk defa bu saat oldu hala uyuyor. Ve ben şoktan uyuyamıyorum
Şaka yapıyorsunhadi bakalım düzelmenin ilk adımı olsun
Ay aminnnoh aman maşallah daim olsun dilerim :)))
Gece uyanıyor mu kuzum kaçta yattı?Ay aminnnİnşallah yarın altıda dikilmez
Bizim gece uyanmalarımız her daim devam ediyor. Ama her zamankinden az uyanmıştı canım akşamda 9 da yatmıştıGece uyanıyor mu kuzum kaçta yattı?
ilk sayfada bebeğinin doğum tatihini gördüm de. benim de bebeğim 19 şubat doğumlu.. boy ve kiloları da yakın. bebeğinin şuanki boyu ve kilosu kaç acabaoh aman maşallah daim olsun dilerim :)))
ilk sayfada bebeğinin doğum tatihini gördüm de. benim de bebeğim 19 şubat doğumlu.. boy ve kiloları da yakın. bebeğinin şuanki boyu ve kilosu kaç acaba
çok iyi cnm maşallahben en son 12.ayda doktor kontrılüne gitmiştim. Şuan kendim evde ölçüp tarttım. 11.5 kg 82 cm
Bizim üç azı dişi arka arkaya geldi canım dördüncü de yolda. Yüzünde döküntü oldu. O azı dişleri o kadar kötü görünüyor ki kim bilir nasıl ağrıyor bi de hepsi arka arkaya gelince demek baya etkilendi senin Oğlan patlayınca rahatlar inşallah. Ben artık uyku eğitiminden umudu kestimİyi geceler kızlar benim bebe iki azı diş patlattı döküntü oluyor mu diş patlatma zamanında? Hala dişi kaşınıyor hala huysuz. Bugun hıc uyumadı uykusu basına vurdu. Kucakta emerek hatta zıplayarak uyuttum sırtım tutuldu artık. Kızlar 16 aylık bır bebege uyku egıtımı verilir mi?
İyi geceler kızlar benim bebe iki azı diş patlattı döküntü oluyor mu diş patlatma zamanında? Hala dişi kaşınıyor hala huysuz. Bugun hıc uyumadı uykusu basına vurdu. Kucakta emerek hatta zıplayarak uyuttum sırtım tutuldu artık. Kızlar 16 aylık bır bebege uyku egıtımı verilir mi?
Hiç denedın mi canım uyku egıtımını? Ben kıyamadım hiç ama sanırım böyle gıderse kalıcı bır rahatsızlık sahıbı olacagım hem ayakta sallıyorum kucakta hem emıyor 2 aşamaBizim üç azı dişi arka arkaya geldi canım dördüncü de yolda. Yüzünde döküntü oldu. O azı dişleri o kadar kötü görünüyor ki kim bilir nasıl ağrıyor bi de hepsi arka arkaya gelince demek baya etkilendi senin Oğlan patlayınca rahatlar inşallah. Ben artık uyku eğitiminden umudu kestim