Merhaba kızlar, keske Bursa'da da olan arkadas olsada oğluma oyun arkadaşı banada arkadas olsa değişiklik olur aslında ama maalesef kimse yok diye biliyorum. Yolu Bursa'ya düşen olursa beklerim buyurun gelin çok memnun olurum.
Tv konusu açılmış ben hic açmıyorum ve tüm gün evde tek basimayim cocukla ama tv sevmem ondan sanırsam. Ama gün içinde radyo yada bebek şarkıları açıyorum sese oğlumla eslik ediyoruz sadece oda 1 saati gecmez başım siser çünkü
ama telefon kumanda delisi benim oğlan gor8mesin hemen ver elimde dursun yiyeyim diye bakıyor yoksa açık ekrana bakmıyor. Ama babamizla her aksam 10dk kadar görüntülü konusuyoruz cok yanlış olduğunu düşünüyorum esimlede sürekli tartisiyoruz bu yüzden. Bizim dr 2 yaşına kadar kesinlikle tv hele hele reklam kesinlikle izletmeyin. 2 yasindan sonra sizle beraber egitici bir program max. 30 dk dedi.
Biz dün bexsero 2. Doz aşımızı da olduk nispeten ilk doza göre daha az ates ve huysuzluk yaptı şükür.
Uykularımız fena bizimde gece sabaha kadar 10dkya bir kalkiyor zombi gibiyim adeta dra sordum her uyandıginda emzirmeyin dedi ondanda sürekli kalkmak istiyor olabilir dedi deneyeceğim su aşınin etkisi geçince bütün bebecikler güzel güzel uyusa ne güzel olur. Güzel güzel uykular diliyorum kuzulara