2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İşte korktuğum cevap bana ölüm diye bahsettilerde ondan sormuştum inşallah bebeğime bişey olmazz
Yok yahu ne ölumu sacmalama aklina bole seyler getirme bn daha hamile oldgmu ogrenmedn gormstm ve direk kiz bebege hamle kalcm herkde diye yormustm ve hamile oldgmu ogrenmstm . Ruya yorumunu peygambermzden baska kimse bilemez sdce iyiye yor ve dua et gec ruya iste her gordgmz ciksa ohohooooo yanmisiz biz :))

Yok yahu ne ölumu sacmalama aklina bole seyler getirme bn daha hamile oldgmu ogrenmedn gormstm ve direk kiz bebege hamle kalcm herkde diye yormustm ve hamile oldgmu ogrenmstm . Ruya yorumunu peygambermzden baska kimse bilemez sdce iyiye yor ve dua et gec ruya iste her gordgmz ciksa ohohooooo yanmisiz biz :))
Ama görmek nasip olmadı demişsiniz :KK43: bi ablada gördüğünü eşini kaybettiğini söyledi bende bu yüzden sormuştum burda :KK43:

Ama görmek nasip olmadı demişsiniz :KK43: bi ablada gördüğünü eşini kaybettiğini söyledi bende bu yüzden sormuştum burda :KK43:
Benim arkadasmda gordu hastaligi vardi iyi haber aldi yani herseye yormamak lazm butarz syleri ii dusun sen takma bnlara kalp atisini dinledmissindir onun guzelligini dusun bebegnle hayaller kur gerisini bosver

Bugün kontrolumuz vardı sat ile uyumlu kese dedi ama hareketli değildi bebiş. Yada bana öyle geldi Kalp atışı tekrar dinletti kilom değişmemiş çok iyi dedi ama tansiyon yüksek çıkınca bende takip kartı ile gitmiştim tansiyon ilacı yazdı günde bir tuz yok dedi 20/25 temmuz da tekrar kontrole cagırdı stres yok dedi çok şükür bu günümüze

Cok zor ya Allah yardincin olsun zaten bulantı ile uğraşıyordum bide ağrısısi başladı inşallah sadece bu güne özeldir ve devamı gelmez
Amin inşallah Allah sana da kolaylıklar versin. Belirtileri hissetmek yaşamak bile çok güzel ama bu açlık bulantı yanma ağrı gerçekten çok zorluyor :KK43:

Merhaba bende subata dogum yapicam allahin izniyle ilk bebegim 7 haftalikken dusmustu 3 ay once bu hamileligimde riskliymis kesenin yakininda kanama varmis insallah sag salim alirim bebegimi kucagima :) bu arada size yazmamin sebebi neden alttan muayene yaptirmadiniz ? tehlikelimi anlamadim ? ( ben yurt disinda yasiyordum turkiyeye yersemdim bir sureline ve bildigim kadariyla 3 ayina kadar gynecologuelar alttan muayene edior diye biliordum) burdaki doktorlar bana ayni sekil yapti ondan sadirdim bilgisi olan bana yaza bilirmi
Hayirli olsun canim hamileligin. Ben de yurtdisinda yasiyorum ve muayneler ilk 3 ay vaginal ultrason ile. Merak etme bir sakincasi olsa kesinlikle yapmazlar.

İşte korktuğum cevap bana ölüm diye bahsettilerde ondan sormuştum inşallah bebeğime bişey olmazz
Annem her hamileliginde ruyasinda altin bilezik taktigini görmus ve biz 3 kiz kardesiz. Yani bizim orada kiz bebege yorarlar arkadasim aklina kötu bisey getirme, hayir olsun ruyan.

Kızlar sizde de ağızda sürekli kuruluk oluyor mu ve mideniz hemen kazınıyor mu?dudaklarım ve ağzım o kadar kuruyor ki şekerden şüphelendim. Canan karatayın hamileler için yazdığı kitabı okuyorum da omega 3 almak ilk 3 ayda çok önemli imis doktor bana yazmadı ve bu bulantı ile balık yememde imkansız. Siz nasıl karşılıyorsunuz omega 3 u
Canim yasadigim yerde hamileligini ögrendigin andan ihtibaren, sonuna kadar omega3 ve icinde folik asit bulunan multi vitamine baslatiyor doktrlar. burada herkes icin standart bir baslangic.

Çok teşekkür ederimmm çok mutlu ettiniz beni rahatladım akşamdan beri ağlıyorum valla bebeğime bişey olcak diye
Ne demek canim benim , asil bebislerimize zarar veren uzuntu, stres Allah korusun. Rahat olmak zor biliyorum cok hassasiz ama her zaman pozitif dusunmekte fayda var, uzme kendini keyfini cikar hamileliginin sadece :nazar::anneadayı:

Canim yasadigim yerde hamileligini ögrendigin andan ihtibaren, sonuna kadar omega3 ve icinde folik asit bulunan multi vitamine baslatiyor doktrlar. burada herkes icin standart bir baslangic.
Benim doktorum standart bir başlangıç yapmadı.folic yeterli dedi.her doktor her hasta için bence aynı standartları uygulamıyor

selamlar. bende hala belirti yok. artık ne düşüneceğimi bilemiyorum. şanslı bir hamile miyim yoksa bu kötü bir şey mi zerre bilmiyorum. neyse cuma günü ultrason ve kalp atışı var. umarım duyabilirim.

X