- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.561
Gözünaydın cnm masallahKizlar merhaba, doktordan geldim simdi. 5+4 haftalik, kesenin boyu 13 mm. 10 gun sonra tekrar gidicez. 26 subat dogum tarihi dedi. Hayirlisi olsun bakalim.
Amin canim, hepimiz sorunsuz saglikli hamileler geciririz insallah.Hayırlı olsun canım, darısı kalp atışlarına inşallah, sağlıklı, hayırlı versin Rabbim
Seni cok iyi anliyorum cnm zaten kalp duyunca artk bukadr cok endiselenmeyiz ve kafalarmz karisik olmaz bu belirsizlik bence bizi mafediyor beklemek sabretmek zor tabi cnku belirsizlik var korku ile daha ck ama duyduktn snra telas da olacak elbet ama mutlulukta olacak hamileyim diyebilecegiz insallah ogunleride goruruzÇok sağol canım, inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim bir dahaki kontrollerimizde, çok stresli oluyor beklemek, keşke yapabilsek de rahat olsak, bebişlere de eminim o rahatlık daha iyi olacaktır, bazen iş telaşına kaptırıyorum, daha kalp atışlarını da duymadığım için tam hanile gibi hissedemiyorum kendimi, zaman çok hızlı geçiyor öyle olunca
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin kucağınıza inşallahSaol canım
Follic kullanıyorum benKızlar folic acid ne kullanıyorsunuz ?
Amin canım hepimiz saglıkla alalım inşCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah
Canım şimdi iyice baktımda kağıda 164 mm yazıyor bide zoom yapmış 68 mm yazıyor ıyımı yani ben anlamam kese boyutundanKagitta yaziyor herkese soruyorum tam manyak oldm bn ya :)) bbmkide kucukmus oyuzden cok kafama takiorm neyse hayirli olsn Rabbim insallah saglikla kucagina almani nasip eder
Gs yazar onun karsisinda yazar kese boyu bunlar oldugunu sanmiormCanım şimdi iyice baktımda kağıda 164 mm yazıyor bide zoom yapmış 68 mm yazıyor ıyımı yani ben anlamam kese boyutundan
Bunlar yazıyo bideGs yazar onun karsisinda yazar kese boyu bunlar oldugunu sanmiorm
Selam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Saol canım bende alttan baktırmadım sıkışık gittim saglıkla kucagımıza alalım inşHadi gozun aydin :) Darisi kalp atislarini duymaya :) Demek doktor baksa muhtemelen bejimkini de gorecekti. Gorunmez illa karindan allmttan bakarim istersen dedi. Onu da ben istemedim. Hayirlisi artik ne deyim.
Kagidin sag alt tarafinda yaziyorSaol canım bende alttan baktırmadım sıkışık gittim saglıkla kucagımıza alalım inş
164 yazıyor 16.4 oluyor sanırım ozaman karından bakılınca 20 mm olunca yolk gozukuyomuş galıbaKagidin sag alt tarafinda yaziyor
164 yazıyor 16.4 oluyor sanırım ozaman karından bakılınca 20 mm
Doktor mu soyledi164 yazıyor 16.4 oluyor sanırım ozaman karından bakılınca 20 mm olunca yolk gozukuyomuş galıba
Seninkinden hicbisey anlamadm cnm ama bbmkinde altta gs yazior onun altnda hatta kac haftlik odugu yazior vs vs
Bebekle ilgili değil de eşinle ilgili yazmıştın ya ben onu geç gördüm..nicklerimi karıştırdım acabaBen anlamadım canım bişe olmadı ki niye böyle dedin