2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızceler gelemiyorum kızım durmuyohamile olduğumun farkında değilim valla kızımda çok çektim Rabbim bunda kolaylık mı verdi bilmiyorum inşallah hep böyle olurinsan yazıyo bi belirti olmayınca progestanıda vajinadan yerlestiriyorum ondanda basım fln dönmüyo sanırım ilkinde başta içmistim çok çekmiştimgöbüs gaz mı bilmiyorum ama sisti saklayamıcam sanırım Keseyi gören kalbi duyan herkesi tebrik ediyorum bebisler büyüyo havalar sıcak dikkat edin öpüyorum hepinizihele 2.veya 3 veya 4.cocugunu bekleyenler saygıyla eğilip öyle öpüyorum sizi kızce mafetti beni

Hersey yolunda cnm hic sikma kendini bole cok var hamilelikleride gayet iyi gidiyor bna da gec dollenme dedi ustelik kese boyun ckbii yolk olusmussa zatn %98 bebek olusur bunun rahatligi olsn icinde eminm gzl haber vereceksin
Çok sağol canım, inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim bir dahaki kontrollerimizde, çok stresli oluyor beklemek, keşke yapabilsek de rahat olsak, bebişlere de eminim o rahatlık daha iyi olacaktır, bazen iş telaşına kaptırıyorum, daha kalp atışlarını da duymadığım için tam hanile gibi hissedemiyorum kendimi, zaman çok hızlı geçiyor öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…