- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.521
Ceyda düvenciden duymuştum ben onu..yaptırmayı düşünmüyorum şahsen..Kızlar bu 2li tarama testini biraz araştırdım da nifty die bi test daha varmış anne kanını alıp bebeğin hücreleri ayrıştırılıp kesin sonuç veriyormuş.abdye falan yolluyorlarmış.var mı bilginiz ?yaptırdınız mı daha önceki gebeliğinizde ?
Efa mom kullanıyorum ben martın başından beri..3 ay sonuna kadar devam edicez dedi..Kızlar folic acid ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bana onceden neufolid vermisti.icinde folik asit d vitamini b12 ve iyot var.guzel bi ilac.biraz pahaliydiEfa mom kullanıyorum ben martın başından beri..3 ay sonuna kadar devam edicez dedi..
Bana doktor cep telefonu kullanımını azaltacaksın diye özellikle söyledi ama evde sürekli yatış modundayım okul tatil bulantım fena :/ haddinden fazla kullanıyorum telefonuKızlar radyasyon özellikle telefon bebeği etkiler mi.acaba çok vicdan azabı cekiyorum. Yaz tatili can sıkıntısı bulantıyi unutayım diye teli elime çok alıyorum sonra aklıma gelince bırakıyorum.
Ben de folio kullanıyorum 120 tablet var içinde b12 ve demir ilavesi de var 400 mg. Biraz pahalı sanırım diğerleine göre emin değilimDoktorum bana onceden neufolid vermisti.icinde folik asit d vitamini b12 ve iyot var.guzel bi ilac.biraz pahaliydi
gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahSelam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Gözün aydin Cnm♥Selam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Masallah cnm gözun aydin.darisi kalp atisini duymayaSelam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Saol canım amin inşgözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah
Saol canımGözün aydin Cnm♥
Saol canım amin inşMasallah cnm gözun aydin.darisi kalp atisini duymaya
Slm cnn cok skur gozun aydin kese boyu ne kadar acaba ?Selam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Saol canım valla hiç sormadım dr da demedi çok küçük amaSlm cnn cok skur gozun aydin kese boyu ne kadar acaba ?
Kagitta yaziyor herkese soruyorum tam manyak oldm bn ya :)) bbmkide kucukmus oyuzden cok kafama takiorm neyse hayirli olsn Rabbim insallah saglikla kucagina almani nasip ederSaol canım valla hiç sormadım dr da demedi çok küçük ama
Yazmıyor cnm hiçbirşey amin inş hepimiz saglıkla alırız kucagımızaKagitta yaziyor herkese soruyorum tam manyak oldm bn ya :)) bbmkide kucukmus oyuzden cok kafama takiorm neyse hayirli olsn Rabbim insallah saglikla kucagina almani nasip eder
Yazmıyor cnm hiçbirşey amin inş hepimiz saglıkla alırız kucagımıza