2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba bende subata dogum yapicam allahin izniyle ilk bebegim 7 haftalikken dusmustu 3 ay once bu hamileligimde riskliymis kesenin yakininda kanama varmis insallah sag salim alirim bebegimi kucagima :) bu arada size yazmamin sebebi neden alttan muayene yaptirmadiniz ? tehlikelimi anlamadim ? ( ben yurt disinda yasiyordum turkiyeye yersemdim bir sureline ve bildigim kadariyla 3 ayina kadar gynecologuelar alttan muayene edior diye biliordum) burdaki doktorlar bana ayni sekil yapti ondan sadirdim bilgisi olan bana yaza bilirmi

Ayyy gecmiss olsn cnm varmi bisey
Çok geçmiş olsun umarım yoktur bir şeyin
Geçmiş olsun canım nasılsın
Inşallah kötü birsey yoktur cok gecmis olsun dikkat et kendine
Geçmiş olsun korkma inşallah bişey olmaz

çok sağolun kızlar ömrümden ömür gitti bebeğimize bir şey olduysa diye çok korktuk

site görevlimiz apartmanın girişini yıkıyormuş bende markete gidiyordum . 4-5 basamaklı bir merdiven var ıslak olduğu için ayağım kaydı sırt üstü düştüm adamla aramızda 2-3 metre vardı yardım etmeyi bırakın bir şeyiniz var mı diye bile sormadı
eşim geldi ama ben ağlıyorum korkudan . 2 tane özel hastaneye gittik hafta sonu 13:00 ten sonra kadın doğum doktoru olmuyormuş.
kadın hastanesine gittik orda da doktor gelicek bekleyin diyorlar bir süre vermiyorlar.meğer doktor öğleden beri yokmuş.eşim sinirlendi çıktık ordan da 2 tane özel kliniği olan doktoru aradık biri şehir dışındaymış diğeri yoğunum ama acil durum olduğu için araya alabilirim dedi Allah razı olsun .
ultrasondan baktı kalbinin attığını gördük çok sağlıklı bebeğiniz etkilenmemiş artık rahatlayabilirsiniz dedi şükürler olsun
benimde kalçam morardı üstüne düştüğüm için ama o sağlıklı ya hiç umrumda değil.
bu arada kesin bir şekilde 2 hafta değil 1 hafta geriden geliyormuş bebeğim geç döllenmeden dolayı . yani bu 1 hafta geç doğum yapacaksın demek oluyor dedi .
doktordan da çok memnun kaldık .bilmiyorum belki bir işaretti o kadar hastane doktor gezmemize rağmen onu bulmamız .

Gozlerim doldu okurken allah korumus cnm. Doktorusa begendiysen dedigin gibi isarette olabilir.. aklinda bulunsun orasida

Bende alttan baktırdım cok arastırdım herhangi bi sorun olmaz dediler. Hatta alttan daha net görünür müş birsey olsa Allah korusun erken müdahale edilirmiş

Gelmiş geçmiş olsun

Çok şükür canım allah korumuş dikkat et bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…