- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.541
Saol canımArse82 gözün aydın görmüşsün keseyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canımArse82 gözün aydın görmüşsün keseyi
6 haftalık olucak canım tüp bebek dr çağırdı o gun bugün başka dr gıtmiştimCuma gunu kac hafta kac gunluk olacaksin.erken cagirmis gibi geldi ama duyulur mu acaba.beni de carsamba cagirdi ben sonraki hafta gideyim diyorum
Canım doktora gittin mi gördün mü keseyi...Günaydın kızlar heyecandan ve korkudan uyuyamadım
Canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün6 haftalık olucak canım tüp bebek dr çağırdı o gun bugün başka dr gıtmiştim
Saol canımCanım hayırlı olsun keseyi görmüşsün
Evet benimkinin içinde de var bişiler..ekstra bide multivitamin verdi halsizim diye..Doktorum bana onceden neufolid vermisti.icinde folik asit d vitamini b12 ve iyot var.guzel bi ilac.biraz pahaliydi
GözünaydınnnnnnSelam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimSelam kızlar kesemizi gördük çok şükür 5 haftalık
Saol canımGözünaydınnnnnn
Anin canım benım inşÇok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Sagol canımmm benim keyifler gıcır suanimsallah hepimiz çok mutlu olalımohhh nasıl sevindim anlatamam
Ben anlamadım canım bişe olmadı ki niye böyle dedinP pembemavioje canım ben şimdi gördüm msjını ya..tüh niye böyle bir şey oldu?çok üzüldüm..iyi düşündünüz mü?emin misin doğurmakta?
Valla bende anlamadım canım bişe olmadı ki sadece doktor haftayı tahmin edemedi bi skntı yokki isim mi karıstı acabaHayırdır inşllah ne oldu ki canım? P pembemavioje inşallah bir terslik yoktur.
Hayirli olsun cnm gozun aydin.yolk sac i da gordu mu doktorunKizlar merhaba, doktordan geldim simdi. 5+4 haftalik, kesenin boyu 13 mm. 10 gun sonra tekrar gidicez. 26 subat dogum tarihi dedi. Hayirlisi olsun bakalim.
Soylemedi canim, ben bi de soyle bi aptallik yaptim, idrara sikisik gitmedim. Bir dahakine oyle gel dedi, etkiler mi bilmiyorum.Her sey olmasi gerektigi gibi, hic bir sorun yok dedi.Hayirli olsun cnm gozun aydin.yolk sac i da gordu mu doktorun
Çok sağol canım, inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim bir dahaki kontrollerimizde, çok stresli oluyor beklemek, keşke yapabilsek de rahat olsak, bebişlere de eminim o rahatlık daha iyi olacaktır, bazen iş telaşına kaptırıyorum, daha kalp atışlarını da duymadığım için tam hanile gibi hissedemiyorum kendimi, zaman çok hızlı geçiyor öyle oluncaHersey yolunda cnm hic sikma kendini bole cok var hamilelikleride gayet iyi gidiyor bna da gec dollenme dedi ustelik kese boyun ckbii yolk olusmussa zatn %98 bebek olusur bunun rahatligi olsn icinde eminm gzl haber vereceksin
Hayırlı olsun canım, darısı kalp atışlarına inşallah, sağlıklı, hayırlı versin RabbimKizlar merhaba, doktordan geldim simdi. 5+4 haftalik, kesenin boyu 13 mm. 10 gun sonra tekrar gidicez. 26 subat dogum tarihi dedi. Hayirlisi olsun bakalim.
Bilemiyorum ki canım bir mesajda ismin vardı, ondan endişe etmiştim, neyse aman olmasınValla bende anlamadım canım bişe olmadı ki sadece doktor haftayı tahmin edemedi bi skntı yokki isim mi karıstı acaba