2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayh canım ya çok şükür..çok iyi anlıyorum seni..geçen pazar köye gittik..canım eltim(!) yerleri silmiş..ben de kurudu sandım bi bastım..sağ ayağım aldı başını gitti..nasıl korktum..oturdum ağladım..allah korusun yavrularımızı..

Bende alttan baktırdım cok arastırdım herhangi bi sorun olmaz dediler. Hatta alttan daha net görünür müş birsey olsa Allah korusun erken müdahale edilirmiş
Her doktor farklı..bana da hemşire arkadaşım baktırma sakın alttan demişti..düşük riskini arttırır demişti ben de demedim hiç doktora bakın diye..o da teklif etmedi zaten..

Çok geçmiş olsun canım

Coook geçmiş olsun cok dikkatli olmak lazim adama be demeli insan bi yardim eder

Oh iyi ya iyi olmana sevindim cnm ama o görevlinin yaptığı ne ayıp insanlik bu kadar mi ölmüş onun için

İyi geceler herkese,
Bugün hafif bir lekelenmem oldu, koyu sarı gibi açık kahverengi gibi... doktoru aradım , ilişki oldu mu diye sordu, olmuştu, sanırım o nedenle oldu, doktor tarifinize göre önemsiz dedi, daha önce de kayıbım olunca tedbir olsun diye iğne yapıldı, beni yine aldı bir endişe, offf, wcde hiçbir şey yok ama çamaşıra akmış oluyor hafif şekilde, inşallah bir sıkıntı olmaz, lekelenme yaşayanlar nasıl bir süreç yaşamıştı, ilk hamileliğimde açık pembe yerleşme kanamam dışında hiç lekelenmem olmamıştı

Kalp
Kalp atisini duymus muydunuz.doktor progestan mi yaptirdi

Arkadaşlar ya bu progestan beni mahvediyor şimdi 12de alman gerekiyor gece sıkıntı olmuyor ama sabah 12de attığım öldürüyor beni atmadan mı ki doktora ulaşamam şu an pazartesi doktora gidecem zaten bidaha hiç kanamam falan olmadı hiçbir sorun da yok alında ama içim de rahat etmiyor napayım bilemedim

Canım hiç tedirgin olma ilişki olmazsa bir daha gelmez. Ama gene birkaç gün sürüyor. Benim de geçen hafta 4 gün geldi kahverengi sonra kesildi.benimkinin nedeni alttan muayene idi ondan sonra geldi akintim. Gecen gene alttan oldu bu sefer gelmedi. progestan da birkac gun kullandım kesilince kullanmadım artık. Kırmızı kan görmedikçe korkma dedi doktorum bana

Ağızdan mi aliyon fitil olarak koy daha rahat oluyor. Ben bıraktım valla kullanmıyorum. Akıntim olursa gene kullanırım ama fitil olarak. Bir kere ağızdan aldım gece sabah kusmaktan mahvoldum

Ağızdan mi aliyon fitil olarak koy daha rahat oluyor. Ben bıraktım valla kullanmıyorum. Akıntim olursa gene kullanırım ama fitil olarak. Bir kere ağızdan aldım gece sabah kusmaktan mahvoldum
Ağızdan alıyorum canım ya mahvediyor beni öyle böyle değil bugün hiç kalkmadım ağzıma lokma koymadım çok kötü

Ağızdan alıyorum canım ya mahvediyor beni öyle böyle değil bugün hiç kalkmadım ağzıma lokma koymadım çok kötü
Bana da verdi doktorum.ama fitil olarak verdi progestanı. karın ağrım var sürekli çünkü.bgn keseyi gördük biz de çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…