2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Hadi gozunaydin cnm bebisine de hayırlı uğurlu olsun yarim fitil verseydin keske onla hafif atlatıyorlar 2 güne bir şeyi kalmaz cnm.
 
Sadece ishaldi 12. Gün ateş de çıktı su gibi yeşil geliyor yapar yapmaz bezi çiş gibi emiyor gaita tahlilinde bol lökosit görüldü yazıyor enfeksiyon var besbelli ama neden olduğunu bulamadılar maflor kullanıyoruz 3 gündür de antibiyotik veriyorum simdi ilk defa inlemeden uyuyor kuzum kendine gelmeye başladı bi genel gaita tahlili yaptırın inşallah birseyi yoktur minnosun
 
3 gundur bura yaniyor.tarihin en sicak gunlerini yasadik rekor ustune rekor kirdi hava durumu. bebek mahvoldu resmen,alismamis cocuk daha 4 5 gun oncesine kadar hala uzun kollu giyiyordu altina atlet.. su an ciplak :) kar etmiyor uyku muyku hak getire. oralarin sicaginda kuzulariniza bol ve rahat uykular diliyorum
 
Hangi il cnm adana mi bizim gibi yoksa
 
Biz yaptırdık cnm gaita bir sey çıkmadı bol lökosit olunca kakada alerji olabiliyormuş nette okumuştum. Valla bizimki sulu yapmıyor normal yapıyor bugün 5 kere yaptı git gide azalıyor sanirim maflor ise yaradı. Bakalim ins sizinki gibi 12.gün ateş-i cikmaz. Diste patlamak üzere. Bizim 9.günümüz bugün. Allah beterinden korusun insallah kuzucuklafimizi korusun.
 
Kızlar bebeğim ağzını çok sapirdatiyor sizinde var mi böyle sapirdatan?çok tuaf sesler cikariyor
dun 5 ayi bitti ayni sekilde. her seye atiliyor ama agzina ekmek suruyorum midesi bulaniyor. ama meraklarindan galiba yemek istemeleri. muzu cok begendi ama biraz yalatmistm cekince cok kotu agladi resmen kizdi ya ciglik cigliga. 2.gun de muz tattirdim yumusakti koptu azcik korktu istemedi sonra. degisik sesler tripler hepsinde :)
 
günaydın kızlar. Biz ek gıdaya başladık bizim bücür yoğurdu çok sevdi ama sebze çorbası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Patates ve havuç çorbası ile bu hafta geçecekti. Bizimki kesinlikle istemiyor basıyor çığlığı. Ne yapsam bilemedim aynı durumda olanlar var mı acaba?
Ya ne kadar çabuk büyüyorlar kocaman adam oldu bileeee
 

Eklentiler

  • D6487DB1-63CA-4DE7-A0E2-5C2CD9B8B715.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 53
Şu an zaten tadımlık canım hiç zorlama yemek istemediğinde. Benimki de bi gün iştahla yediği havuçlu ertesi gün hiç yutmadan çıkardı zorlamadım ertesi gün yine yedi bitirdi. Kabakta en başta yemek istemedi zorlamadım o gün, ertesi günler yeniden denedim sildi süpürdü.
 
Dahası o sebze çorbasına başladığımızdan beri günde 8-10defa kusuyor. Bende bıraktım o çorbayı bugün vermeyi düşünmüyorum artık. Acaba erken mi geçtik ek gıdaya. Bakacağım birkaç gün çorba vermeden kusması devam ederse doktora götüreceğim yok kusma sonlanırsa 6.ayın sonunda ek gıdaya başlayacağım tekrar
 
Masallah kuzucuga:) pirinç ununu nasıl verdiniz muhallebi olarak mi

Azıcık suyla cezvede pişirdim prinç ununu, iyi pişmezse karın ağrısı yaparmış. Sonra buharda pişmiş bal kabağını ve zeytin yağını ekledim ezdim. Bu arada ben 20 günlükken annem işe başlamış, prinç unlu muhallebiyle büyümüşüm, tadına baktım hiç güzel değilmiş :)
 
Oy masallah kuzuma ne de güzel gülüyor. Yemediği seyler icin Zorlama 2-3 gün ara ver ondan sonra tekrae dene
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…