2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
YEMİYORUM EVET CANIM ARA ÖĞÜN YOK AKŞAM ASLINDA... ZATEN OLSADA EN GEÇ 9 DA Bİ UYKUM GELİYOR KAFAMI ZOR TAŞIYORUM :)))

BEBİŞ İL 3 AY YEDİKLERİMİZDEN BİR DAMLA BİLE ALMIYORMUŞ .... DOKTOR SÖYLEDİ 3. AYDAN SONRA PLESANTAYA GEÇİYORMUŞ BU SEFER İŞTE NE YERSEK ONU YİYORMUŞ :oops:

ya bana da bu durum bi mantıksız gelmiyor değil..3 ay çok önemli..beyin dahil bütün organların geliştiği dönem..3 aydan sonra gelişenler sadece ebat olarak büyüyor..ilk 3 ay bebeğin daha çok besine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..bizden aldığına göre haliyle bizim de..ben 3 saatte 1 bir şey yemezsem şekerim düşüyor mesela..ve şeker düşüşlerinin sonu da ani yükselme o da vücudun dengesini bozuyor..insülin direnci denen illeti geliştirebiliyor..o yüzden aç kalmamaya özen gösteriyorum..bence sen de yatmadan önce en azından bir süt içmelisin..

ya bana da bu durum bi mantıksız gelmiyor değil..3 ay çok önemli..beyin dahil bütün organların geliştiği dönem..3 aydan sonra gelişenler sadece ebat olarak büyüyor..ilk 3 ay bebeğin daha çok besine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..bizden aldığına göre haliyle bizim de..ben 3 saatte 1 bir şey yemezsem şekerim düşüyor mesela..ve şeker düşüşlerinin sonu da ani yükselme o da vücudun dengesini bozuyor..insülin direnci denen illeti geliştirebiliyor..o yüzden aç kalmamaya özen gösteriyorum..bence sen de yatmadan önce en azından bir süt içmelisin..
KIZ KAFAMI KALDIRAMIYORUM Kİ UYKUDAN BAZENDE TAM KAÇIYOR UYKUM YİNEDE CANIM BİRŞEY İSTEMİYOR

ben ilk hamilelğimde bi kere bile gece uyanıp bişey yemedim. gece acıkanlar olyomuş. hatta normalde yediğimden daha az yiyordum. daha sağlıklı besleniyordum. meyve sebze et balık kuruyemiş yumurta herşeyi dengeli bi şekilde yemeye çalışıyordum. 11 kilo almıştım. kızımda 37+4 de 3270 doğmuştu. doğum kilolarımın hepsini veremedim. hala 4 kilom varken tekrar hamile kaldım. bu sefer daha dikkat etmek istiyorum. gerçi emzirirken daha çok kilo almıştım. sütüm olsun diye oturup 20-30 tane hurma yiyiordum :KK70: aşırı derecede tatlı tükettim. bu sefer emzirirkende çok dikkatli olucam
ya zaten annelerin çoğu emzirirken daha çok kilo alıyomuş..ve o kilolar doğum kilolarından daha zor gidiyomuş..emzirirken daha dikkatli olmak daha mantıklı bence de..

• Beğen
Reactions: nix
ekşi elma mide bulantısına iyi gelirmiş canım banada ayran iyi geliyo canım çekiyo arada :) bu sabahta buz çekti canım ne tür bi manyağım bilmiyorum :KK70:
benim de canım geçen akşam rolu pasta çekti..azcık hamilelik nazı da yapmış olabilirim..:KK22: saat 10da rulo pasta aramaya gittik..canım çekmişti ama aşerme gibi şiddetli değildi..yemesem de olurdu yani..ama yine de azcık zorlamak çekti canım kocamı :KK53:

Kızlar heyet raporu nasıl alabiliriz benim hiç dermanım Yok doktora da açık açık nasıl denir progestan beni mahvetti
benim ilk hamileliğimde kanamam vardı. doktor bana haftada bir istirahat yazıyordu 5 günlük raporlar halinde 2 kez aldım. uzun süreli olunca rapor heyete girmek lazım . heyette ciddi birşey yoksa rapor vermiyor. progestan bende kullanıyordum ilkinde gercekten cok uyku ve mıde bulantısı yapıyor. dr la konus belkı 5 gün yazar. sonra birde aile hekiminden alırsın 5 gün daha . bi süre rahat edersin.

benim de canım geçen akşam rolu pasta çekti..azcık hamilelik nazı da yapmış olabilirim..:KK22: saat 10da rulo pasta aramaya gittik..canım çekmişti ama aşerme gibi şiddetli değildi..yemesem de olurdu yani..ama yine de azcık zorlamak çekti canım kocamı :KK53:
bende aynı senin gibiyim aslında bizim canımız kocamızı uğraştırmak çekiyo :KK70:

benim ilk hamileliğimde kanamam vardı. doktor bana haftada bir istirahat yazıyordu 5 günlük raporlar halinde 2 kez aldım. uzun süreli olunca rapor heyete girmek lazım . heyette ciddi birşey yoksa rapor vermiyor. progestan bende kullanıyordum ilkinde gercekten cok uyku ve mıde bulantısı yapıyor. dr la konus belkı 5 gün yazar. sonra birde aile hekiminden alırsın 5 gün daha . bi süre rahat edersin.
Çalıştığım yer sorun yapıyor kılıfını bulup 3-5 gün rapor alıyorum sanıyor ama cidden ölü gibiyim hamilelerin başka hakları olmalı ya iti olsam neden gitmeyim

BİZİMKİDE DİYOR Kİ : SEN NE BİÇİM HAMİLESİN HİÇ CANIN BİRŞEY İSTEMİYOR :confused:

Bence gelinler gitmese bile evlatlar gidip anne babanin gonlunu almali.el kizi yada el oglu gitmek zorunda deil ama evlatlar anne babaya gitmeli
gitmek isterse gitsin ama oda gitmek istemöiyor ki. hatta istenabula gittiğimiz zaman da 2 günden sonra otelde kalmaya baslıyoruz. babası cocuk gibi surekli trip atıyor ve babayla anlaşamıyor eşim. annesi için üzülüyorum ama yapacak bir şey yok diyor. eskiden boyle değildi tabi her hafta gitmese vicdan yapardı.

ben ilk hamilelğimde bi kere bile gece uyanıp bişey yemedim. gece acıkanlar olyomuş. hatta normalde yediğimden daha az yiyordum. daha sağlıklı besleniyordum. meyve sebze et balık kuruyemiş yumurta herşeyi dengeli bi şekilde yemeye çalışıyordum. 11 kilo almıştım. kızımda 37+4 de 3270 doğmuştu. doğum kilolarımın hepsini veremedim. hala 4 kilom varken tekrar hamile kaldım. bu sefer daha dikkat etmek istiyorum. gerçi emzirirken daha çok kilo almıştım. sütüm olsun diye oturup 20-30 tane hurma yiyiordum :KK70: aşırı derecede tatlı tükettim. bu sefer emzirirkende çok dikkatli olucam
ben de hayatt gece bir şey yiyemem. benim için son beslenme en gec 6 da biter.

YEMİYORUM EVET CANIM ARA ÖĞÜN YOK AKŞAM ASLINDA... ZATEN OLSADA EN GEÇ 9 DA Bİ UYKUM GELİYOR KAFAMI ZOR TAŞIYORUM :)))
çok benzer besleniyoruz seninle. sabah 8,30 da kahvaltı öğlen 12 cocuklarla meyve yiyoruz ama oyle 1 kg falan değil 2 elma 2 armut mesela. akşam da 4-5 en geç 6 da yemek yiyorum daha da bir şey yemiyorum. gluten yok zaten sende de yok.

Simdi doktordan geliyorum. Sat a göre 6+6 yim ultrasonda 6+4 çıktı. Kalp atışını duyduk 140 mis haftası da kalbi de gayet iyi dedi çok şükür. Darisi kalp atisini henuz duyamayanlarin basina.Kahverengi lekenme için fazla yürüme dinlen dedi ve progestan verdi 1 ay kullanicakmisim gunde 3 defa bir de coraspin verdi ama onu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum. Sizlerden kullanan var mi acaba?

Eklentiler

• IMG-20180629-WA0003.jpeg
    IMG-20180629-WA0003.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 33
X