- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 38
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.201
Ultrasonun neresinde yaziyo?Ultrason da yazıyor 119 Muş benim baktım :)
Kac haftaliksin yani benim gibi hic agrin falan yok anlamiyosun sende dmiBennnn
Benmde nerden aklima geldiyse kuskus istedi cnm. Ararsan bulamazsin ya bulamadim. Eriste ve kuskun bizmkiler kendileri yapar ama bitti. Hic olmazsa eriste alayim dedim. Oda iyi yapmamislar pek olmadi. Gecti gittiCanım bugün kıyma kavurması çektı ekmek arası onu yedım deli gibi yemek yıyorum ben ya
Ben 8.haftaya girdim hamile degilken nasilsam simdide boyleyim ne agri ne sizi ne bisey sadece istahim cok arttiKac haftaliksin yani benim gibi hic agrin falan yok anlamiyosun sende dmi
Benmde nerden aklima geldiyse kuskus istedi cnm. Ararsan bulamazsin ya bulamadim. Eriste ve kuskun bizmkiler kendileri yapar ama bitti. Hic olmazsa eriste alayim dedim. Oda iyi yapmamislar pek olmadi. Gecti gitti
3 markete gttim hicbirinde yoktu cnm valla benm sqbahlari bulaniyo midem ama kusmmuyorum. Gayette yemek yiyorum. Hatta meyve zarari olurmu bilmem ama karisik okark 1 kiloyu gecik meyve yiyorumdur her gun. Ne olacak bu halimiz bakalim
Ay canım ya marketten alsaydın keşke bende çok severim bu kadar çok iştahımızın açık olması normalmı acaba ya
kızlar bende koku hassasiyeti oluştu .bütün kokuları yoğun bir şekilde alıyorum .
çiğdemin kokusunu duyduğum an tiksiniyorum .
kasık ağrılarım artık yok oldu çok yorulursam biraz oluyor uzandığımda geçiyor.
göğüslerim hala taş gibi ama eskisi gibi sürekli ağrımıyor .
kokudan sonra en çok hissettiğim şey mide bulantıları , hemen birşeyler atıştırmaya çalışıyorum.
çok çabuk nefes nefese kalıp yoruluyorum .
bir de şişkinlik hissediyorum
yüzüm birkaç gündür sivilcelenmeye başladı
bende son belirtiler bu şekilde sizin nasıl geçiyor günleriniz ?
vee ben en son doktora gittiğimiz günden beri yoğun olarak kız hissediyorum artık
rabbim sağlıklı bir şekilde bağışlasın hepsini bizlere
Kizlar ya agri sizi olarak hic hamile oldugunu anlamayan varmi bende hic agri olmadi. Bitek deli gibi uyuorum deli gibi yiyiorum bayilma kokulara tiksinme var. Ama agri yok ona takiliyorum. 10 haftaya girdik bide ikizler
Meyvenın zararı olucanı sanmıyorum tam tersı faydası var dıe bılıyorum :)3 markete gttim hicbirinde yoktu cnm valla benm sqbahlari bulaniyo midem ama kusmmuyorum. Gayette yemek yiyorum. Hatta meyve zarari olurmu bilmem ama karisik okark 1 kiloyu gecik meyve yiyorumdur her gun. Ne olacak bu halimiz bakalim
Ay belirtilermz ayniBen 8.haftaya girdim hamile degilken nasilsam simdide boyleyim ne agri ne sizi ne bisey sadece istahim cok artti
Keşke canım birşeyler istese de midem bulanmadan yiyebilsem heran midem bulanıyorbizim hamilellik günlerimiz çok yakın sanırım bnde hastaya doktora gidicem cnm tatlı değilde acı ve tuzlu cok istiyor benm cnm
Kendimi gördüm sendekasık ağrıları azaldı yorulunca oluyor sadece ama kokular çok aşırı her yer kokuyor bana is otobüs metro ev özellikle mutfağa girince bulantı artıyor yemek yapmanın fikri bile bulandiriyor midemi sabah kahvaltı gözümden yas gelerek öğlen işyerinde başkası hazırlıyor tabi rahatım aksam üzeri 4 gibi yine başlıyor 6 da tamamen coşuyor bütün izmirin her kokusu öğürmeme sebep oluyor çevremdeki herkes ay benin hamileligimde hic midem bulanmadı sen çok abartıyorsun psikolojik hep nazlanma diyor annem bile. bende mi bi gariplik var diye düşünmeye başladım
Korkma kuzum dua et bol bol az kaldı inşallah güzel haberler alacaksınVakit gecmıyor sanki ctesı olur mu ? Çok korkuyorum kızlar
Amin canım inş rabbim inş hepımıze sağlıkla kucaklamayı nasıp eder inşKorkma kuzum dua et bol bol az kaldı inşallah güzel haberler alacaksın
Canım bugün kıyma kavurması çektı ekmek arası onu yedım deli gibi yemek yıyorum ben ya
Saol canım ne olcak böyle bizim sonumuz top gibi gıdıcez herhalde DoğumaAfiyet olsun