2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ah canım benim ya. Hepimizin gel gitleri oluyor ve bunlar normal. Hormonlarım iz değişti yine altüst olduk mesela. Eşlerin daha bir anlayışlı olmaları gerekiyor. Ama benim eşimde bir garip oluyor mesela. Ben sinirlerim iki alttan alır sonra onunda enerjisi düşer haklı olarak. Bu bir süreç aslında. Keşke annene gitmek yerin e evde ne yapabilirim nasıl ortamı saha ılımlı yapabilirim gibi şeyler düşünsen. Ama kayinvalide de sizinle yaşıyor diki? Çok zor hayatın var gerçekten. Eşini çeksen kayinvalideyo çekmek zor gelecektir sana

Oy ne zor olsa gerek. Bazen huzursuz bacak sendromu bende yaşıyorum. Hamilelikte gösteriyor kendisini bitek. İllet bir şey ama tüm vücutta bunu hissetmek dehşet verici bir şey olsa gerek. Çok geçmiş olsun

Yardımcılar resmen kabus. Sanki bedavaya calistiriyorsun dimibir de gelmiyorlar haberde vermiyorlar. Ben çok sinir oluyorum böyle şeye. Antalya sda bende bundan muzdaribim. İstanbulda daha rahattı bulabilmek

Hey korkmal yok. Her şey çok güzel olacak bebeğine ve kendine güven. Göreceksin cumartesi günü :)
İnş canım 2 kalp durması kaybım var o yüzden korku oluyor rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasıp Etsin inş oğlum çok ıstıyor napıcak bakalım ctesı :)

LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN BUNA İHTİYACIM VAR!!!

Ben 3 aylık evliyim, eşimi çok severek evlendim kayınvalidem ile yaşıyorum. Çok eleştiren biri herkesin çekindiği biriydi ama oğlunu sevdiğim için gözüm bir şey görmedi Evde hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor sürekli sen şöylesin böylesin diyip duruyor. Değersiz hissediyorum. En son eşimle konuştum annem benim en hassas noktam ne olursa olsun asla annemi bırakmam ondan ayrılmam dedi, sonra zaman geçti senden de dedi. Bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok dedi. Bugün kendi anne evimdeyim olanları babam ve anneme anlattım babam arkanda ben varım çocuğuna bile bakarım kimse seni ezemez dedi ama yeni evliyim ve eşim annesine çok bağlı. Hamilelik yüzünden mi böyle hassas oldum bilmiyorum. Eşim hergün bana masaj yapar karnımı sever ama başka kardeşi de yok napıcam diyor ama annesiyle ayrı oturmayı da kabul etmiyor napayım bilmiyorum

Basta kabul etmissin simdide gozune batmaya basladi iste evlenmedn hersye gogus gererim sanior insanlr evlenince isler deisior hersy goze batmaya baslior yapman gereken odanda cogu zamani gecireceksin adam da snnle brlik oturcaz diye evlenms snide atmior o da iki arada br derede kalmak istemior ama annesine de ezdirmesn tbi onunla onun icin kons bnce kaynanan bisy yaptysa kns bna bnlri bnlri yapior annenle kns bn mutsuz oluorm de

İnş canım 2 kalp durması kaybım var o yüzden korku oluyor rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasıp Etsin inş oğlum çok ıstıyor napıcak bakalım ctesı :)

Ben de ctesi gidicem daha kese görmeye yani inşaAllah.RABBİM sağsalim kavuştursun bebeklerimize.3.bebeğim olacak nasipse sanki hiç yaşamamış gibi heyecanlı ve tecrübesiz hissediyorum sürekli uykum var ☺

Şimdi fevri karar verme canım sakın.sakin ol.belli ki eşin de seni seviyor sen de onu.aşılmıcak bi sorun yok bence.halledilir.bebeğiniz de olacak.güzelce konuşup atlatırsınız gerekirse ayrı eve çıkarsınız belki eşin de ikna olur

kızlar merhaba benim son bat 16 mayıs.19 haziranda beta 117 çıktı 22 haziranda ise 385 çıktı.sizce normal mi? pazartesi dra gideceğim ama kese falan görünür mü

canim ya hamilelikte insan takmayacagi seyleri takiyor gormediklerini gormeye basliyor ilk hamileligimde bende cok stresliydim sürekli. Sen basta kabul etmissin birden vazgeciremezsin bence esini. Bebegini olacak bence zaman tani tabiki bir kucaginiza alin evladinizi evlilikler cocuktan sonra cok değişiyor aile kavrami oluşuyor. kvdeni takma soylensin istedigini desin tamam de herseye gec yapma. zamanla aşıla eşine ayri ev fikrini kvdenlede paylaş o konusur belki oğluyla

kızlar merhaba benim son bat 16 mayıs.19 haziranda beta 117 çıktı 22 haziranda ise 385 çıktı.sizce normal mi? pazartesi dra gideceğim ama kese falan görünür mü
Betan cok normal ayrica kese icin en az betanin 3000 olmasini bekle o da alttan gorunur usttende gorulebilir o insana gore deisir ve karindaki yag bile etkiliyor ama en az 3000 ol bn 1800 civari grtim gozukmedi 3 gun 9dogurdum sonra 4600 iken gittim cok kucuk gozuktu

cevap için teşekkürler ama işte insan meraktan ve bir şey olursa diye korkmaktan duramıyor.ultrasonla görene kadar rahat edemicem galiba.acaba 385 beta 9 gün sonra kaç olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…