- 23 Ağustos 2012
- 14.230
- 37.408
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.221
Ruh halim beni mahvediyor Eşimle aramızın bozulmasından korkuyordum oldu. Yinede bana karşı iyi ama sinirlerinin son noktasında hissediyorum. Anneme götür anneme götür dedim getirdi sonunda. O annesiyle döndü eve. Neden böyle oldum anlamıyorum sanki o ev benim değil oraya ait değilim gibi hissediyorum
Vakit gecmıyor sanki ctesı olur mu ? Çok korkuyorum kızlar
Saol canım ne olcak böyle bizim sonumuz top gibi gıdıcez herhalde Doğuma
Ay canım barıstık eşim bana çok çok iyi onalrada postayı koymus kims ebeni arayamıyor çok mutluyum suançok üzüldüm canım ben yeni gördüm yazını yürekten diliyorum inşAllah barışırsınız inşAllah düzelir eşinde .. onlar bizim mucizelerimiz rabbim rızıklarıyla gönderiyor hepsini . böyle düşünmene sevindim ileride onlar senin iyikilerin olacak
kötü olmuş canım valla ben sadece yemek yapıyorum şu sıkıntılı dönemi bi atlatıyımde yavaş yavaş yaparım artıkOf yardımcı kimseyi bulamadım ev bana kaldı yine, her zaman gelen abla son dakika satışı yaptı.
Geçen sene yine bir temizlik sonrası sıkıntım olmuştu bu sefer çok üstten yaptım inşallah bi sıkıntı olmaz.
kötü olmuş canım valla ben sadece yemek yapıyorum şu sıkıntılı dönemi bi atlatıyımde yavaş yavaş yaparım artık
Ben hipoglisemi hastasıyım açlık şekerim 100 civarı ama tokluk 120-130 olmadı gerekirken 70-80 s viyelerinde açlık insülinim 31 çıktı tsh da 4.48 çıktı o da yüksek ben zaten diyetisyene gittim hamile kalır kalmaz oda glisemik indeksi yüksek az az ve ara öğünlerle yemeli güzel bir sağlıklı yaşam listesi oluşturdu... dikkat ettiğimden bu yana baş dönmesi şikayetimde azaldı... öyle sıradan bir diyetisyen değil ana glisemik indeksi bilen bir diyetisyene gider ve dediklerine uyarsa sende bebişinde bir sorun yaşamazsınızKızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktıdahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
Evet bende diyetisyen kontrolünde beslenmemi yapıyorum bol bol su ve yürüyüş benimde insülin direncim senşn ki gibi yüksekti ama 15 kg verince geçti.Ben hipoglisemi hastasıyım açlık şekerim 100 civarı ama tokluk 120-130 olmadı gerekirken 70-80 s viyelerinde açlık insülinim 31 çıktı tsh da 4.48 çıktı o da yüksek ben zaten diyetisyene gittim hamile kalır kalmaz oda glisemik indeksi yüksek az az ve ara öğünlerle yemeli güzel bir sağlıklı yaşam listesi oluşturdu... dikkat ettiğimden bu yana baş dönmesi şikayetimde azaldı... öyle sıradan bir diyetisyen değil ana glisemik indeksi bilen bir diyetisyene gider ve dediklerine uyarsa sende bebişinde bir sorun yaşamazsınız
Gunler sanki ileri deilde geri gidior snn yine az kalmis bnm daha 12 gunum var :/Vakit gecmıyor sanki ctesı olur mu ? Çok korkuyorum kızlar
Sende gormedın dımı keseyı bana tüp bebek dr 10 gun sonra demişti ben 5 gun sonraya aldım randevuyu inş hayırlısıyla goruruzGunler sanki ileri deilde geri gidior snn yine az kalmis bnm daha 12 gunum var :/
Ben ilk gittigimde gorememistm uc gun snra tekrr gittim gordum insallah hayirlisiyla gorursun cnm 5+2 de ben karnmdan rhatlikla gormstm onceki hamileligmdeSende gormedın dımı keseyı bana tüp bebek dr 10 gun sonra demişti ben 5 gun sonraya aldım randevuyu inş hayırlısıyla goruruz
Çalışıyor musun bilmiuorum ama madem 2. Bebeği düşünüyorsunuz hiç ara vermeden yapın derim. Ara verdikten sonra biraz zor oluyir. Yaşamadım ama öyle diyorlar. Ben ata vermeden yaptığım için acayip mutluyum. Birlikte oynuyorlar hep çok iyi arkadaslar aynı zamandadaBen de simdi 30 yasindayim. 31 de dogum olcak. Ikinci 4 yasina geldiginde de 3.yu istiuorum. 35 yasima denk geliyo yani. Ucunun de arasi 4 er yas olmus oluyo. Nasib olursa tabi.
Gozun aydin, masaallah. Darisi duymayanlara artik :)
Benimde tüm gün sağ gözüm seyirip durdu sinir oldum ama elden birşey gelmiyorKime sorsam kimse anlamadı. Belki siz yardımcı olursunuz. Bugün feci bir duyarlilik var vücudumda. Sanki sağlam bir depar atsam deli gibi koşsam geçecek. Kaslarım segiriyor. Çok rahatsiz edici. Huzursuz bacak sendromu tüm vücudumdaki hali gibi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
İnşallah hamilelikte sorun yaşamadan sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeEvet bende diyetisyen kontrolünde beslenmemi yapıyorum bol bol su ve yürüyüş benimde insülin direncim senşn ki gibi yüksekti ama 15 kg verince geçti.
Kalp atısıni da duydunmu cnm bende oğlumda 5 haftalıkken gormüştüm hayırlısı hakkımızdaBen ilk gittigimde gorememistm uc gun snra tekrr gittim gordum insallah hayirlisiyla gorursun cnm 5+2 de ben karnmdan rhatlikla gormstm onceki hamileligmde
1 kg meyve çok fazla. Kan şekerini yükselebilir bence biraz daha az yemelisin kuzum3 markete gttim hicbirinde yoktu cnm valla benm sqbahlari bulaniyo midem ama kusmmuyorum. Gayette yemek yiyorum. Hatta meyve zarari olurmu bilmem ama karisik okark 1 kiloyu gecik meyve yiyorumdur her gun. Ne olacak bu halimiz bakalim
Yok cnm hepsinde deisebiliyor genelde 5 haftada bebek gorenler nadir 6. Haftada gorme dha buyyk ihtimal bn suan sdce keseyi gordm dr daha kucuk haftandn dedi sanrm gec dollenme gidince bakicz insallah sknti olmaz da .Kalp atısıni da duydunmu cnm bende oğlumda 5 haftalıkken gormüştüm hayırlısı hakkımızda