- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 35
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.161
Bir derdim var kzuucm:)Nereyi okuyorsun :) aaaa neden öyleler acaba?
Bende normalde tatlı çok severdım şimdi konuşurken bile tiksiniyorum sankibuyuk ihtimal gunu gunune olur. ben de oglumda tam 6.haftanin basinda tiksinmeye baslamisti. her seyden. bunda 5+3te basladi ama cidden en sevdigm sey tatlidan uzaklasmak. haha sagligim acisindan iyi oluyor. :)
ayh çok fenalar ya..insanları sorduklarına soracaklarına pişman ediyolarBir derdim var kzuucm:)
Cnm tanidigim da da vardi hamilelikte cikan seker dr ilac vermisti ve sana tavsiyem tarcin yogur karistir ye birkac saat sonra olc onda ise yaramisti insallah sifa olur. Cocugunda da sikinti yok cok sukurAçlık 293 çıktı evde ölçtüğümde de 190 falan açlık ama fazla düşmüyor yürüyüş yapıyorum ama stres sanırım çıkarıyor
Cnm kacinci haftandasn bnmde 5mm cikmisti dr geriden geliyor 4 veya 4,5 haftaliksin dedi kucuk dedi oysa bn 5+2 idim sana birsey soledimi detayda normalmi dedi boyu icin falan ?Gs 4.59 mm yaziyor yolk sac ne bilmiyorum inan kidoktorum bayan ikinci gidişimde hatirlamicaktir bile dimi ilki de gececek artık.
buyuk ihtimal gunu gunune olur. ben de oglumda tam 6.haftanin basinda tiksinmeye baslamisti. her seyden. bunda 5+3te basladi ama cidden en sevdigm sey tatlidan uzaklasmak. haha sagligim acisindan iyi oluyor. :)
Bende normalde tatlı çok severdım şimdi konuşurken bile tiksiniyorum sanki
oğlumda bir lokma tatlı yiyemedim 9 ay.şimdide öyle tiksiniyorum.9 ay tatlı yokBende normalde tatlı çok severdım şimdi konuşurken bile tiksiniyorum sanki
GEÇMİŞ OLSUN BOL SU İÇcanım benimde tüp bebek. bugün 5+1 'mişim sat'a göre. beta hcg değerime göre doktor yarın gel keseyi görürüz dedi. yarın gideceğim bende nasipse. çok heyecanlı aynı zamanda tedirginim. bide dün ve bugün afedersin ishal oldum korkuyorum kötü bir şey olur mu diye
bencede tadını çıkarsınlar bizim işimiz çok zor.bende ilkinde prensestimaynı durumdayız galiba çalışıyorum kızım 3 yaşında ve çok hareketli. ilk hamileliğimde prenses gibiydim. yatarak geçirdim. bunda nasıl olacak bilmiyorum. çocuklu iken hamilelik zor.sürekli kucak istiyor oynamak zıplamak. oynarken bı anda karnıma goğuslerıme vuruyor. onu da ihmal etmek istemiyorum.duygularım karışık. allah mide bulantısı bel ağrısı yorgunluk vermesin bize dipdiri olalım inşallah. cocugu olmayan hamıleler keyfını cıkarın.
saol canım tadını çıkar.günde 13 saat uyuyarak tadını çıkartıyorum canımevde çocuk varken çok zor bir süreç kolaylıklar diliyorum sana da
benim eşim çok yardımcı yoksa perperişan olurdum allah adamı başımdan eksik etmesin.nöbette olduğu gün perişanımkesinlikle katılıyorum. öğlen cocuklar uyuyorda 20 dakika koyup kafamı bende uyuyorum. baya zor geçiyor bir yandan da bulantım var. yarım gün çalışan yardımcı var evde yoksa halim haraptı. ne yemek yapabilir neden başka bir şey yapabilirdim.
normal benimde öyle ilkindede öyleydiMerhabalar arkadaşlar bugun 7+0 ne kadar su içersem içeyim affedersenz küçük tuvaletimin rengi cokkkk sarı acaba normal mı hamilelikte olur dıye düiünyrm ama daha gecmemesi normal mı acaba
GEÇMİŞ OLSUN BOL SU İÇ
bizim hamilellik günlerimiz çok yakın sanırım bnde hastaya doktora gidicem cnm tatlı değilde acı ve tuzlu cok istiyor benm cnmDur bakalım bekliyorum bende ama bi değişiklik YÖK şimdilik, inşalalh bende tatlıdan tiksinirim de yemem :) şimdi engel olmak çok zor çünkü.
Ay ne güzel, şeker tatlı iyi bişi değil zaten.
bizim hamilellik günlerimiz çok yakın sanırım bnde hastaya doktora gidicem cnm tatlı değilde acı ve tuzlu cok istiyor benm cnm
Valla ben dünyaları yerim, tatlı yiyince tuzlu, tuzlu yiyince tatlı çekiyor canım, napçam bilmiyorum
Ay ne güzel ya bende 1,2 ay öncesine kadar tatlı delisiydm ama şimdi çekmiyor cnm şimdi sadece bebegim içn kayısı ve ceviz yiyorum hergün aralıklarla hayırlısıyla bakalm bi doktora gidimde ne dicek ölcem merakdan
Bende 35imde 1tane daha istiyorum
Hic planli olmadi planlasaydik olmazdi galiba kismet o günmüş dunyaya geldi prensesim♥
11 deydi randevumuz
duyduk kalp atışlarını bebeğimizin Allahım o ne kadar güzel muhteşem bir an öyle
dün adet tarihime göre 8+6 haftalıktık ama ultrasonda 6+6 çıktık geç döllenme olmuştur dedi doktor .tahminimiz doğru çıktı
kalp atışlarını dinlerken ultrason cihazı oraya odaklandığı için sanırım biraz ısı yayıyormuş . bebeğiniz daha çok küçük olduğu için o ısıya fazla maruz bırakmak istemiyorum dedi doktor .o yüzden kalp atışlarını çok az dinletti. malesef video çekemedik ama 2 hafta sonra artık kendi doktorumuza gidicez belki orda tekrar dinleyebilme şanşımız olur.
Rabbim bu güzel anı isteyen bütün güzel annelere duymayı nasip etsin inşAllah
Çok teşekkür ederim canım denicem tarçın yoğurtCnm tanidigim da da vardi hamilelikte cikan seker dr ilac vermisti ve sana tavsiyem tarcin yogur karistir ye birkac saat sonra olc onda ise yaramisti insallah sifa olur. Cocugunda da sikinti yok cok sukur