- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.181
Ultrason da yazıyor 119 Muş benim baktım :)BEN SORDUM ..SORMADAN SÖYLEMİYORLAR DAKİKADA KAÇ ATTIĞINI CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason da yazıyor 119 Muş benim baktım :)BEN SORDUM ..SORMADAN SÖYLEMİYORLAR DAKİKADA KAÇ ATTIĞINI CANIM
Ayniyiz cnm bende dogunca 31e girecem bide 35de tamamlariz artik:)Ben de simdi 30 yasindayim. 31 de dogum olcak. Ikinci 4 yasina geldiginde de 3.yu istiuorum. 35 yasima denk geliyo yani. Ucunun de arasi 4 er yas olmus oluyo. Nasib olursa tabi.
Gozun aydin, masaallah. Darisi duymayanlara artik :)
Nerde yaziyo canim bende bakayimUltrason da yazıyor 119 Muş benim baktım :)
Aynen bende çok aci ve tuzlu yiyorum yakinda davul gibi olurumbizim hamilellik günlerimiz çok yakın sanırım bnde hastaya doktora gidicem cnm tatlı değilde acı ve tuzlu cok istiyor benm cnm
Valla bnm cok su icince bide cok uzun sure sonra gidince sari oluyor az su icince beyaz :)Merhabalar arkadaşlar bugun 7+0 ne kadar su içersem içeyim affedersenz küçük tuvaletimin rengi cokkkk sarı acaba normal mı hamilelikte olur dıye düiünyrm ama daha gecmemesi normal mı acaba
çok üzüldüm canım ben yeni gördüm yazını yürekten diliyorum inşAllah barışırsınız inşAllah düzelir eşinde .. onlar bizim mucizelerimiz rabbim rızıklarıyla gönderiyor hepsini . böyle düşünmene sevindim ileride onlar senin iyikilerin olacakIyi bayram lar kizlar soylemicem kimseye dedim ama cok olaylar oldu..Esimin ailesi bana cok cektirdi esimde Susan biriydi zaten en son yine kavga ettik herseye karismalarindan ve bosanma karari aldik hamile oldugumu ve aldiracagimi soledim sasirdi ama bosanmaya kararliyiz..buarada bebek kaza diye soylemek zorunda kaldim yoksa yine solemezdim..Ben evi terkettim..not aldirmicam tabikide Ben guclu bi kadinim ikisinede bi sekilde bakarim diyorum
Nerde yaziyo canim bende bakayim
Benim de farklı acaba hangisiBende hic bu tarz yazilar yok
çok teşekkür ederiz amiiin inşAllahBen de simdi 30 yasindayim. 31 de dogum olcak. Ikinci 4 yasina geldiginde de 3.yu istiuorum. 35 yasima denk geliyo yani. Ucunun de arasi 4 er yas olmus oluyo. Nasib olursa tabi.
Gozun aydin, masaallah. Darisi duymayanlara artik :)
Bende kokulardan tiksiniyorum hele kavun kokusu çok fena. Göğüslerimde hiç hassiyet kalmadı hala damarlı görüntü var. Çok çabuk yorulma ve nefes nefese kalma aynı şekilde bende de var canımkızlar bende koku hassasiyeti oluştu .bütün kokuları yoğun bir şekilde alıyorum .
çiğdemin kokusunu duyduğum an tiksiniyorum .
kasık ağrılarım artık yok oldu çok yorulursam biraz oluyor uzandığımda geçiyor.
göğüslerim hala taş gibi ama eskisi gibi sürekli ağrımıyor .
kokudan sonra en çok hissettiğim şey mide bulantıları , hemen birşeyler atıştırmaya çalışıyorum.
çok çabuk nefes nefese kalıp yoruluyorum .
bir de şişkinlik hissediyorum
yüzüm birkaç gündür sivilcelenmeye başladı
bende son belirtiler bu şekilde sizin nasıl geçiyor günleriniz ?
vee ben en son doktora gittiğimiz günden beri yoğun olarak kız hissediyorum artık
rabbim sağlıklı bir şekilde bağışlasın hepsini bizlere
kasık ağrıları azaldı yorulunca oluyor sadece ama kokular çok aşırı her yer kokuyor bana is otobüs metro ev özellikle mutfağa girince bulantı artıyor yemek yapmanın fikri bile bulandiriyor midemi sabah kahvaltı gözümden yas gelerek öğlen işyerinde başkası hazırlıyor tabi rahatım aksam üzeri 4 gibi yine başlıyor 6 da tamamen coşuyor bütün izmirin her kokusu öğürmeme sebep oluyor çevremdeki herkes ay benin hamileligimde hic midem bulanmadı sen çok abartıyorsun psikolojik hep nazlanma diyor annem bile. bende mi bi gariplik var diye düşünmeye başladımkızlar bende koku hassasiyeti oluştu .bütün kokuları yoğun bir şekilde alıyorum .
kokudan sonra en çok hissettiğim şey mide bulantıları , hemen birşeyler atıştırmaya çalışıyorum.
vee ben en son doktora gittiğimiz günden beri yoğun olarak kız hissediyorum artık
Ikimizin ayni acaba DR yazan yer mi benimde DR 163Benim de farklı acaba hangisi
Şu sivilcelerle benimde başım dertde aslinda sivilce desem degil deri altinda sivilceye benzer kucuk kucuk şişkinlik ler gunes vurunca cok belli golgede belli degil eczaneci gunes kremi al dedi solenta onerdi en iyisi dedi kullaniyorum ama yine aynikızlar bende koku hassasiyeti oluştu .bütün kokuları yoğun bir şekilde alıyorum .
BennnnKizlar ya agri sizi olarak hic hamile oldugunu anlamayan varmi bende hic agri olmadi. Bitek deli gibi uyuorum deli gibi yiyiorum bayilma kokulara tiksinme var. Ama agri yok ona takiliyorum. 10 haftaya girdik bide ikizler
Bana da o gibi geldi ama o da altta üstte iki tane farklı yazıyoIkimizin ayni acaba DR yazan yer mi benimde DR 163
Olmayabilirde o zaman cnmBana da o gibi geldi ama o da altta üstte iki tane farklı yazıyo