2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne istemiştim 2. Kız olsun diye. Öyle de hazırlamıştım kendimi ndense :) neyse 12. Haftada doktora gittik doktor kesinlikle kız geliyor dedi. Nasıl mutluyuz havalara uçuyoruz 10 gün sonra bir daha gttik aa yanlış görmüşüm kesinlikle erkek bu diyince oturup ağlamıştım nasıl ya boz 10 gündür kız siye alıştık emin misiniz diy? Ayy o şoku hiç unutamam. 14 den önce yanilabiliyorlar yani :) umarım kızın olur seninde arkadaşım kız evlat bambaşka erkete başka ama kız daha başka bence

çok kızıyorum byle şeylere nedense insanı heveslendiriyolar bizde israrcı oluyoruz merak ediyoruz ama emin olmadan kesin olmadan söylemeseler keşke :-)

Kaçıncı gun embrıyosu canım değerin kaç çıktı bende transferın 10.gunu ıshal olmustum ertesi gün geçti şükür bende çok korkuyorum inş sağlıkla devam eder ve kucagımıza alırız

canım benim 5. gün embriyosu. test günü ve iki gün sonra test yaptırdım sadece 2 kat artış olunca gel dedi doktorum.
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olur. çok heyecanlı bir süreçmiş benim ilk olacak nasipse.

çok kızıyorum byle şeylere nedense insanı heveslendiriyolar bizde israrcı oluyoruz merak ediyoruz ama emin olmadan kesin olmadan söylemeseler keşke :-)
Kesin kız burasa olması gerek çıkıntı yok olsa çoktan oluşurdu demişti 10 gün sonra çıkıntısi oluştu oğlumun :) şimdi 13. Haftada gideceğim öğrenmeye. Umarım yalnış olmaz yine

Herkese merhaba canım biraz sıkkın kahverengi akıntı geldi yarın doktora kalp atışı var mi diye gidicem. Şu an yazliktayim buradaki doktorları bilmiyorum ilk defa gidicem özel bir hastanede buldum. Hoş ankara da da doktorum yok çünkü ilk dogumumu yaptıran doktor istanbula taşındı.Yani telefonla a rayabilecegim birisi de yok. Sizce bir sıkıntı olur mu karnım agrimiyor ama lekenmeyi görünce canım sıkıldı ışte.
bir şey olmaz merak etmeyin..6ncı ve 7nci haftalarda normal olduğunu söylemişti doktorum..kırmızı taze kan gibi olmadıkça sorun yok :KK50:

Angelsounds diye bir alet var bende. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsan. Ben baya baya kullandım. Şimdi yine başladım kullanmaya. Ne zaman ki acaba bebekte bir şey mi var desem açıyorum göbeği dinliyorum. Şimdi bu aletin çok farklılar çıkmış n11 de falan var. Bebek doopleri diye yazsanız görebilirsiniz. Hatta n11 de 154 lira en düşük fiyata var şuanda. Kalp atış sayısını falanda gösteriyor ben çok beğendim. O aletten5de alacağım sanırımm aklınızda bulunsun diye size de söylemek istedim
Yaa bu ne guzel biseymisss

Yine zararlı falan diyenler var kafam karıştı sen iyi araştırmışsındır gerçi
Evet diyenler var ama ben çok turunuyr
Yine zararlı falan diyenler var kafam karıştı sen iyi araştırmışsındır gerçi
Evet diyorlar ama çok tutmuyoruz ki het günde bakmıyoruz zaten hani acaba bir ey mi oldu bebeğimin kalbi atıyor mu noktasına geldiğimizde bakıyoruz. Ben 1 dakikadan çok tutmuyorum

Kaçta randevun? Güzel haberlerle dönersin umarım. Videoya çekmeyi unutma o minik pit pitlari :)
11 deydi randevumuz
duyduk kalp atışlarını bebeğimizin Allahım o ne kadar güzel muhteşem bir an öyle :KK36:
dün adet tarihime göre 8+6 haftalıktık ama ultrasonda 6+6 çıktık geç döllenme olmuştur dedi doktor .tahminimiz doğru çıktı :KK19:
kalp atışlarını dinlerken ultrason cihazı oraya odaklandığı için sanırım biraz ısı yayıyormuş . bebeğiniz daha çok küçük olduğu için o ısıya fazla maruz bırakmak istemiyorum dedi doktor .o yüzden kalp atışlarını çok az dinletti. malesef video çekemedik ama 2 hafta sonra artık kendi doktorumuza gidicez belki orda tekrar dinleyebilme şanşımız olur.

Rabbim bu güzel anı isteyen bütün güzel annelere duymayı nasip etsin inşAllah :KK36:

Angelsounds diye bir alet var bende. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsan. Ben baya baya kullandım. Şimdi yine başladım kullanmaya. Ne zaman ki acaba bebekte bir şey mi var desem açıyorum göbeği dinliyorum. Şimdi bu aletin çok farklılar çıkmış n11 de falan var. Bebek doopleri diye yazsanız görebilirsiniz. Hatta n11 de 154 lira en düşük fiyata var şuanda. Kalp atış sayısını falanda gösteriyor ben çok beğendim. O aletten5de alacağım sanırımm aklınızda bulunsun diye size de söylemek istedim
ayh neler var yaaaa..bakayım ben de..saol canım..

11 deydi randevumuz
duyduk kalp atışlarını bebeğimizin Allahım o ne kadar güzel muhteşem bir an öyle :KK36:
dün adet tarihime göre 8+6 haftalıktık ama ultrasonda 6+6 çıktık geç döllenme olmuştur dedi doktor .tahminimiz doğru çıktı :KK19:
kalp atışlarını dinlerken ultrason cihazı oraya odaklandığı için sanırım biraz ısı yayıyormuş . bebeğiniz daha çok küçük olduğu için o ısıya fazla maruz bırakmak istemiyorum dedi doktor .o yüzden kalp atışlarını çok az dinletti. malesef video çekemedik ama 2 hafta sonra artık kendi doktorumuza gidicez belki orda tekrar dinleyebilme şanşımız olur.

Rabbim bu güzel anı isteyen bütün güzel annelere duymayı nasip etsin inşAllah :KK36:
Gozun aydın tatlim♥

ya bende bulantım olunca yiyemem dedim ama iştahsızlık yapacak bulantım da yok, aksine yedikçe yediriyo :bicak:

dur bakalım kızımda 6. haftaya girince başlayıp 12. haftaya girince bitmişti, 1 günüm daha var, ne olacak göreyim bi.

buyuk ihtimal gunu gunune olur. ben de oglumda tam 6.haftanin basinda tiksinmeye baslamisti. her seyden. bunda 5+3te basladi ama cidden en sevdigm sey tatlidan uzaklasmak. haha sagligim acisindan iyi oluyor. :)

X