2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
[QOTE="3cocuklubirana, post: 56478968, member: 891106"]keten tohumu yağı, probiyotik takviye, kefir ve bol su iyi gelecektir. cok geçmiş olsun.[/QUOTE]
Keten tohumu yagı ben sordum düşüp neden olabir içme dedi doktor

[QOTE="3cocuklubirana, post: 56478968, member: 891106"]keten tohumu yağı, probiyotik takviye, kefir ve bol su iyi gelecektir. cok geçmiş olsun.
Keten tohumu yagı ben sordum düşüp neden olabir içme dedi doktor[/QUOTE]
Ay doktorların farklı farklı konuşmarı gerçekten insanları tedirgin ediyor. Ee bende sordum içebilirsin her sabah bir tatlı kaşığı faydalı keten tohumu dedi. Çok entresan ya

[QOTE="3cocuklubirana, post: 56478968, member: 891106"]keten tohumu yağı, probiyotik takviye, kefir ve bol su iyi gelecektir. cok geçmiş olsun.
Keten tohumu yagı ben sordum düşüp neden olabir içme dedi doktor[/QUOTE]
Şimdi İnternete baktım ve bunu bulabildim.

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-27-15-27-22.png
    Screenshot_2018-06-27-15-27-22.png
    147,1 KB · Görüntüleme: 18
Keten tohumu yagı ben sordum düşüp neden olabir içme dedi doktor
Ay doktorların farklı farklı konuşmarı gerçekten insanları tedirgin ediyor. Ee bende sordum içebilirsin her sabah bir tatlı kaşığı faydalı keten tohumu dedi. Çok entresan ya[/QUOTE]
Valla ne desem bilemedim ben gebelık öncesi içiyordum doktor kesinlikle içme düşük tehlikesi yapar dedi ben de intr baktm oyle yazıyordu yıne de siz bilyrsnz ben içemedim korkudan omega 3 bakımından yoksa cok yararlı

Bu arada kök hücre için onkim le anlaşmaya karar verdim. Hem kordon kani alınacak hemde kordon dokusu. Onkim içlerinde en güvenli olan geldi bana. Sabancı ailesinin bir de.
bende bir ara çok düşündüm fakat epey maliyetli işte bir alışveriş olacak ilk çocuk :rolleyes:
senin az çok diğerlerinden kalan vardır oraya harcayacağın parayı buraya düşünebilirsin.
doğuma beraber giriyorlar değil mi bu ekip?
kaç sene saklıyorlar var mı öyle bir kıstas?

Merhabalar,yeni katılanlar olmuş ne güzel.
Progestanı kullanıyorum hâlâ,yarın da kalp atışını duymaya sağlık haberlerini almaya gideceğim bakalım
Sizde de oluyor mu bacaklarımda bir ağrı masaj yapıyorum geçmiyor havaya kaldırıyorum olmuyor özellikle geceleri çok huzursuz ediyor. Onu soracağım doktora yarın. Bir de konuşuldu mu bilmiyorum lazere gidiyordum dudak üstü için uygun olur mu devam etmem bilemedim onu soracağım

bence lazeri bırak tehlikeli eğer öğrendikten sonra gittiysen bence güzel olmamış. çünkü her türlü bir radyasyonu mevcut bence...
bende 2 yıl gittim sonra 2,5 yıldır çocuk istiyoruz bıraktım gitmeyi çünkü denk düşüremiyorsun tarihleri sıkıntı oluyor. peşin para ödediysen haklarını doğumdan sonraya sakla. hamile olduğunu dair rapor işe yarar. ertelemek zorundalar. ben kürtaj oldum 3 ay gidemedim 3 ay sonra gittim anlaşmada vardı 3 ay sebepsiz gelmeyenin sözleşmesi fesh edilir diye kabul etmediler. bende kürtaj raporum vardı tak koydum önlerine ok dediler.... demek zorunda kaldılar.

Arkadaslar
Midesi bulanmayipta kalp atisini duyan varmi ?
Herseyleri normal mi ?
Canım miğde bulantısı yada farklı bir belirti aramak çok yanlışmış bende hiçbiri yoktu ve çok şükür kalp atışını duydum.şanslı olduğunu düşün.her hamilelik herkeste farklı her çocuk gibi :) içini ferah tut inşallah güzel haberlerimizi hep paylaşacağız

Kalp atışını duyan arkadaşlarım size sormak istiyorum muayene sonrası toksoplazma testleri yaptı mı doktorunuz ve bir sonraki muayene tarihini ne zamana verdi.benim kan testlerimi sağlık ocağında yaptırmamı söyledi bende yapmadığını belirttim oda tamam ben yazıyorum dedi .sonraki randevumu da 21 Temmuz’a verdi

Ben ücretsiz izin vermiştim kendime şirketten :) şimdi 2 sene daha arttı ücretsiz iznim :) evet bu bir kıstas değil zaten. Doktorlar bulantıya soruyor ama belki de bebeğin kalbi atınca en temelinde bulantı başlıyor olabilir bu bir olasilik olarak değerlendirilmeli bence. Bulantısız da bitiren binlerce hamile oldugüna eminim. Ama çokta etkilenmemek lazım. Burda bebeğini düşüren çok kişinin hikayesini kalp atuşlarını bir daha ki gidişinde duymayan anne hikayeleri okuduk. Evet kötü tecrübeler ama bizde olacak diye bir şey yok ki. Hayat bu yarin önümüze ne çıkacak bilmiyoruz o yüzden anımıza şükrederek yaşamalıyız bence
Ücretsiz iZin en güzeli :KK66:) aynen anı yaşamak en güzeli bugün sırf kokuyor diye bütün mutfak dolaplarını döktüm yıkayıp siliyorum nasıl ama:halay:midem berbat ama :işsiz:

X