2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne güzel mucize olmuş rabbim hepimize nasıp Etsin inş sağlıklı kucaklamayı istanbuldayım cnm

Bi

Sabah bir guzel kahvalti yaptim.istedigim herseyi yedim.ustune cay tiryakisiyim çayimi ictim.ust uste yenmeyecek seyleri bile yedim.amma velakin yok Allah yok.midem falan bulanmiyo
Kız bulunmasin iste ne guzel bulanmayanin bebegine bisey olur diye mi korkuyorsun herkeste olacak değil ama benim ilk hamileligimde yine bu hamileligimdeki gibi hic bi belirtim yoktu cok sukur bebegim cok saglikli doğdu birak olmasin keyfini cikar

Canim ben ocakta bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum.o zaman doktorum bana sormustu mide bulantilarin basladi mi diye.benim de aklima yer edinmis bulanti=saglikli hamilelik.belki de hic alakasi yoktur ama benim bilincaltima oyle kodlanmis.
yok canım bulantıyla alakası..sen öyle şartlama kendini hiç..iyi düşün iyi olsun inşallah..

Kuzular hamilelik sıkıntısı kabızlık için yemek yiyip biraz dinlendikten sonra kayısı normal kayısı yiyin sabah öğle akşam yemekten sonra bağırsakları çok iyi çalıştırıyor bana kayısı çok iyi geldi açık açık yazdım ama :) bide kabızlık uzun sürdüğü zaman mide bulantısını arttırıyor maalesef

Kapatir mi dersin kzuum son adet tarihi 14nisan AMA pko oldugundan kestirilemiyor kzuum buarada bana da bi cinsiyet tahmini yapar misin su kese olayi basta yuvaflakti fasulye degildi

Eklentiler

• 702D2892-A099-4CC0-9D69-45DBFF13BCFB.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 40
Dun gittim tatlim bi hafta once cocuk 6 7 haftaydi AMA dun 5 haftalik dedi kalp icin goruntusunu gorduk yanip sonen ama atisini duymadik canim kucuk diye acmadi..sende 3temmuzda haber et beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…