- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.761
daha ne istiyosunBi
Sabah bir guzel kahvalti yaptim.istedigim herseyi yedim.ustune cay tiryakisiyim çayimi ictim.ust uste yenmeyecek seyleri bile yedim.amma velakin yok Allah yok.midem falan bulanmiyo
Ne güzel mucize olmuş rabbim hepimize nasıp Etsin inş sağlıklı kucaklamayı istanbuldayım cnmEvet cnm cok sukur artik biraktim dedm artik olacaksa olur olmayacaksa ara verip belki yaptirirdm bilemiorm ama ck skur kendlignden oldu 6 ay snra drlr olur diordu zten bn olmuor diye dusunuordum cok sukur rabbime insallah saglikli olurlr. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn insallah hangi ilde yaptirdin ?
Kız bulunmasin iste ne guzel bulanmayanin bebegine bisey olur diye mi korkuyorsun herkeste olacak değil ama benim ilk hamileligimde yine bu hamileligimdeki gibi hic bi belirtim yoktu cok sukur bebegim cok saglikli doğdu birak olmasin keyfini cikarBi
Sabah bir guzel kahvalti yaptim.istedigim herseyi yedim.ustune cay tiryakisiyim çayimi ictim.ust uste yenmeyecek seyleri bile yedim.amma velakin yok Allah yok.midem falan bulanmiyo
Dur ben degıstıreyım cnm :):)))) evet resimler ayni denk geldi :) isimlerden takip edeceniz artikin :))))
Canim ben ocakta bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum.o zaman doktorum bana sormustu mide bulantilarin basladi mi diye.benim de aklima yer edinmis bulanti=saglikli hamilelik.belki de hic alakasi yoktur ama benim bilincaltima oyle kodlanmis.daha ne istiyosun
Nesrin hanımı duydum ama hastane bana ters kalıyormerhaba,ben memorialda nesrin hanıma gidiyorum..
Valla iyi olur :)))Dur ben degıstıreyım cnm :)
yok canım bulantıyla alakası..sen öyle şartlama kendini hiç..iyi düşün iyi olsun inşallah..Canim ben ocakta bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum.o zaman doktorum bana sormustu mide bulantilarin basladi mi diye.benim de aklima yer edinmis bulanti=saglikli hamilelik.belki de hic alakasi yoktur ama benim bilincaltima oyle kodlanmis.
bana da uzak batıkentte oturuyorum ama doktor için gidiyorum..yakında medical park var ama orayı açıldığından beri bi sevemedim..Nesrin hanımı duydum ama hastane bana ters kalıyor
Tamamdır :)Valla iyi olur :)))
Evet canım gecen hafta öyle demistiDoktor mu 6 7 ye girecek dedi canım
Aynı doktor canım o yüzden kafam allak bullak olduAynı doktora gitmezsen hepsi ayrı yorumluyor... bence aynı doktora gidersen kafa karışıklığı olmaz canım
Bi arastircam kuzum Yani buyumeden tam hafta belli olmuyormus diyorlar amaP pembemavioje cnm durum ne kadar karisik boyle! daha dogrusu doktor baya bi corba etmis. sen de hamile psikolojisiyle nasil yorabilirsin kafani o kdr bilmesi lazim. baska doktor sansin varsa dene de rahatla
Kapatir mi dersin kzuum son adet tarihi 14nisan AMA pko oldugundan kestirilemiyor kzuum buarada bana da bi cinsiyet tahmini yapar misin su kese olayi basta yuvaflakti fasulye degildiay bence hiç iğrenme. resmen hayattan soğudum. berbat bir şey bu bulantı
istiyorduk aslında cok istiyorduk ama ben yaza gelsin istememiştim hamililik. ağustos eylül gibi olsa süper olurdu yine. antalya da baya sorun cunku hamilelik.
neden düşecek dedi ki? muazzam bir şey ikiz bebek olması. benim kayınvalidem tarafında da cok ikiz var. hatta eşimin kardeşleri ikizmiş kayınvalidem bakamam diye aldırmış. aldırmasaymış iyimiş.
o kanama alanı bende de vardı bayramdan önce gittiğimde. şükür ki hiç kanama yaşamadım. cok strese giriyor insan lekelenme olunca. korkma sende. kesenin dışında ya çok sorun olmayacaktır. bebeklerin geriden gelmesi de normal. benim ki de 4 gün falan geriden geliyor sana göre az tabi ama şunu demek istiyorum, zamanla farkı kapatıyorlar.
ne kadar cok veriyorsun? ayrıntılı ultrasonda falan biz bu ücreti veriyoruz. ama bilgi baya iyi geldi,. 10. haftadan sonra 1000/5 süper bir rakam. nasıl rahatladım anlatamam :)
3 çocuğumda da sol da hissettim.
kızım 3 yaş 10 aylık. test yaptığumın ertesi günü soyledik bıuyuk bir risk alarak. o kadar mjutlu oldu ki, her sabah gelir karnımı öper. merhaba kardeşim der. isim falan bulmaya çalışıyor. alışıyorlar zamanla. zaten başka şansları da kalmıyor açıkçası. 2 çocuklu hayat inanılmaz güzel bence. bir gram pişmanlık duymadım 2 çocuğum olmasından. kardeş olayı inanılmaz mutluluk verici bir şey bence. senin adına ve ailebn adına da çok sevindim. sağlıkla kucağına al yavrunu.
kitaplar candır :)
benim kızımda öyle yapıyor. bayılıyorum bende bu davranışlarına :)
Dun gittim tatlim bi hafta once cocuk 6 7 haftaydi AMA dun 5 haftalik dedi kalp icin goruntusunu gorduk yanip sonen ama atisini duymadik canim kucuk diye acmadi..sende 3temmuzda haber et beniTeşekkür ederim tatlım, neden durduğunu bilemiyoruz, dr yediğin bir şeyden bile olabilir demişti, bir gün önce gece hissetmiştim ama, uykumdan sıçramıştımgenetik test yaptırmadım, şimdi önlem olsun diye coraspin içiyorum, dr vermedi ama genellikle kayıbı olanlara öneriyor doktorlar, bende de hafif pko var, geç döllenme olabiliyor pkolularda, sen ne zaman kontrole gideceksin.
4000 lira civarında. Kredi kartina taksitte yapıyorlar. Set veriyorlar doğumdan önce ona 500 TL yatırıyorsun eger kök hücreler yeterli gelirse bankaya alıyorlar yoksa almıyorlarne kadara mal oldu?
Mide bulantısı başlarmış kalp atışıyla birlikte döktüm öyle söylediKızlar anne bebeğin ilk kalp atıslarjnı hisseder mi
bi yandan yaptırayım diyorum bi yandan da aklına kötü şeyler getirme diyorum..4000 lira civarında. Kredi kartina taksitte yapıyorlar. Set veriyorlar doğumdan önce ona 500 TL yatırıyorsun eger kök hücreler yeterli gelirse bankaya alıyorlar yoksa almıyorlar