- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.461
Bende ve ben normalde aşırı tuza dıkkat eden bir İnsanımm yemeklerim herkes tuzsuz derler ama şimdi habire tuzlu istıyrzevet yaa...ıyy.... çok gariptir ekşide istemiyor illa tuzlu illa tuzlu
Doktorum ilk üç ayda hiçbirsey yemezsen bile bebek senden beslenir dediKızlar sabahtan beri kusuyorum özellikle bugün bir başka bulantım var bir şeye yemeğe korkuyorum. Bebek nasıl beslencek bilmiyorum kilo vermişim ben 52 den 51 kiloya düşmüşüm.
Benim doktorum 1 ay içinde ücret almıyor. Kalp atısı için 2 hafta sonra gel dediBenim doktorum yakın zamanda görmesi gereken bir şey olursa tam 10. Günde çağırıyo ücret ödememem için. Ama genelde en az iki hafta koyuyolar canım bebek ve kese iyice büyüsün diye. Mesela kalp atışını duyduk bu defa 1 ay sonra çağırdı
Kızlar merhaba, aranızda bende varım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
benim 4 yaşına girmek üzere bi kızım var, şimdi de 5+4'deyiz, kesemiz görüldü şükür, kalp atışını bekliyoruz inşallah. 33 yaşında eczacıyım bende, kayserideyim.
Ay çok heyecanlı kameraya çekin mutlaka güzel bir anı olurKızlar hastanedeyümm gecen hafta keseyi görmüştük bu hafta 6+4 üz galıba inşallah bebeği ve kalp atışını duayrz ayyyy cokkk heyacanlıymmm inşah iyi haberlerle cıkarma dua edin lutfennn
Evet öyle imis o içimi rahatlatiyo ama yemeyince tansiyonum düşüyor yiyince kusuyorum neyse sağlıklı olsunlar da insallah:)Doktorum ilk üç ayda hiçbirsey yemezsen bile bebek senden beslenir dedi
Yolk saci da gordunuz mu
Kızlar sabahtan beri kusuyorum özellikle bugün bir başka bulantım var bir şeye yemeğe korkuyorum. Bebek nasıl beslencek bilmiyorum kilo vermişim ben 52 den 51 kiloya düşmüşüm.
Bende perşembe kalp atışını duymaya gidecem cidden çok heyecanlı dualarımız seninleKızlar hastanedeyümm gecen hafta keseyi görmüştük bu hafta 6+4 üz galıba inşallah bebeği ve kalp atışını duayrz ayyyy cokkk heyacanlıymmm inşah iyi haberlerle cıkarma dua edin lutfennn
Haftaya da bu halde istanbuldan izmire gidecem nasıl gidecem o yol gözümde çok büyüyor çünkü.normalde bile araba tutar beni. Dinlene dinlene gdiecem artık.bebek ilk 3 ay gerekirse annenin depolarını tüketmek pahasına besleniyor merak etme, sen zorlama kendini, hafif hafif yiyebildiğin şeyi ye.
Aa çok güzelmiş genelde kontrol süresi 10 gündürBenim doktorum 1 ay içinde ücret almıyor. Kalp atısı için 2 hafta sonra gel dedi
Allah razı olsun gercekten cok heyacanılı bi de ilk gebelık olunca onun kalıbını duaya cam diye ben kalbten gitmıymBende perşembe kalp atışını duymaya gidecem cidden çok heyecanlı dualarımız seninle
O kalp atışını duyunca anne olduğunu hissedeceksin. Annelik duygusunun basladigi an bence kalp atışı ile başlıyor. Inşallah duyacaksın canm Allahın izniyleAllah razı olsun gercekten cok heyacanılı bi de ilk gebelık olunca onun kalıbını duaya cam diye ben kalbten gitmıym
ağlamaya hazır olAllah razı olsun gercekten cok heyacanılı bi de ilk gebelık olunca onun kalıbını duaya cam diye ben kalbten gitmıym
Haftaya da bu halde istanbuldan izmire gidecem nasıl gidecem o yol gözümde çok büyüyor çünkü.normalde bile araba tutar beni. Dinlene dinlene gdiecem artık.