2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar sonuçlarım çıktı rubella igm şükürler olsun negatif çıktı zaten dün doktor labaratuvar hatası kesin demişti ultrasonda çok inceledi perinatoloji uzmanı hiç birşey yok dedi kan sonucunda şimdi çıkmış temiz şükürler olsun birde bana kedi besliyor musun dedi doktor yok dedim ordan bulaşmış olabilir diyecektim dedi haftasıyla uyumluymus şükürler olsun

Delikedicik canım inan çok üzüldüm duamda artık sende olacaksın Rabbim yüzünü güldürsün bence hemen bozma moralini belki geç döllenme oldu belli mi.olur Allahın işi Rabbim her isteyene tez vakit nasip etsin umarım bebeğin seninledir

Benim doktorum 1 ay içinde ücret almıyor. Kalp atısı için 2 hafta sonra gel dedi

Kızlar sabahtan beri kusuyorum özellikle bugün bir başka bulantım var bir şeye yemeğe korkuyorum. Bebek nasıl beslencek bilmiyorum kilo vermişim ben 52 den 51 kiloya düşmüşüm.

bebek ilk 3 ay gerekirse annenin depolarını tüketmek pahasına besleniyor merak etme, sen zorlama kendini, hafif hafif yiyebildiğin şeyi ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…