2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cnn devlete gittiysen olablr bn onceki hamileligimde dr ilac icin gitmistm tutturdu bakacam bakti hamile deilsn dedi bnde sok oldm kostm ozel hastneye ayni duruodu :)) kesemi gorememisti ilk zmnlrdi

Allahım sağlıkla bir evlat nasip etsin size inşallah, bekleyen isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın.

Mrb cnm hoşgeldin aramiza♥

Haftaya da bu halde istanbuldan izmire gidecem nasıl gidecem o yol gözümde çok büyüyor çünkü.normalde bile araba tutar beni. Dinlene dinlene gdiecem artık.
Ben istanbuldan kastamonuya gittim. Mahvoldum. Ama virajlar öldürdü beni. O an çok aradim izmir istanbul yolunu. Düz yolda bir sey olmuyor merak etme. Ama poşet al yanına .

kızlar peki hepiniz şimdi gittiğiniz doktorda mı devam edeceksiniz?

anlaştınız mı hastaneyle?herhangi bir doğum paketine katıldınız mı?
Ben henüz kimde doğum yapacağıma karar veremedim. Biri oğlumun doktoru diğeri de medicalpark. Medicalparkta doğuma eşimi almıyorlar ama oğlumun doktoruna alıyorlar. Ama medicalparkta da cocuk doğunca onu ameliyattayken emzirebiliyorsun spot isiklari kapattoriyorsun ameliyathaneden beraber çıkıyorsun falan filan. Çok avantajları da varda işte eşimi almıyorlar buda benim ixin kötü aslında. Karar vereceğim hala. 1 ağustosta gideceğim doktora o zaman kesin kararımı vermiş olurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…