- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.501
Ayy bende aksine donuyorum ya kışın bu kadar üşümedimKızlarda bende de aksine ayak isisindan uyuyamiyorum resmen yaniyorlar ayaklarimin ucuna pet sisede buz koyuyorum umarim tahlil sonuclarim iyidir bugun alacam bakalım bi
Bir tek kediden değil aslında iyi yıkanmış sebzelerden de geçebiliyor çok iyi yıkamak gerekli. Çok geçmiş olsun gizemcim. Sende boşu boşuna strese gidin haftalarca. Sonunda rahatladın ama :) sağlıkla gelsin minik yavrucakSelam kızlar sonuçlarım çıktı rubella igm şükürler olsun negatif çıktı zaten dün doktor labaratuvar hatası kesin demişti ultrasonda çok inceledi perinatoloji uzmanı hiç birşey yok dedi kan sonucunda şimdi çıkmış temiz şükürler olsun birde bana kedi besliyor musun dedi doktor yok dedim ordan bulaşmış olabilir diyecektim dedi haftasıyla uyumluymus şükürler olsun
Videoya çekmeyi unutma heyecandan :) hayırlı olsun şimdidenKızlar hastanedeyümm gecen hafta keseyi görmüştük bu hafta 6+4 üz galıba inşallah bebeği ve kalp atışını duayrz ayyyy cokkk heyacanlıymmm inşah iyi haberlerle cıkarma dua edin lutfennn
Uçakla gitsen? Daha kolay olur aslındaHaftaya da bu halde istanbuldan izmire gidecem nasıl gidecem o yol gözümde çok büyüyor çünkü.normalde bile araba tutar beni. Dinlene dinlene gdiecem artık.
Arkadaslar selam
Dun drye gittim keseyi gordum
Normalde 5+2 idim
Dr suan 4/4.5 haftaliksin dedi
Bu sekilde olan varmi
Bu problem mi normal mi ??
Bende 2 gün önce antalyanin sıcağında akşam ayaklarıma çorap giymiştim. Gerçi şimdide baya baya terliyorum. Hormonlarla alakalı bir durum olabilir bence. Eğer buda tutarsa baya baya erkek geliyor bana :) zaten dün fal baktım falda da hiç anlamadığım halde bardagin tam ortasında bebek çıktı ve genitali gözüküyordu :) baksana fotoğrafa :)Kızlar benim ayak üşümem var ya nette bunun cinsiyetle ilgili olduğunu okudum ayagi usuyenlerin oğlu oluyormuş. Tecrübeli anneler katılıyor musunuz buna?
Anladm cnm sknti ypcl bir durum deil o halde ck saol cnmOnemli olan kalp atislarini duymak geriden gelenler bazen one bile gecebiliyobenim arkadasimin hamileligi bir hafta geriden geliyordu sonradan bir hafta one gecti kerata
Anladm cnm masallah 3. Allah bagislasn evlatlarinizi mutlulugunuz daim olsn. İnsallah saglikla hepmz kucagmiza alirizVideoya çekmeyi unutma heyecandan :) hayırlı olsun şimdiden
Uçakla gitsen? Daha kolay olur aslında
Bizim bebe de tahminime göre 4 gün falan geriden geliyor ama zamanla fark bile atıyor bebekler. Kızım 1,5 hafta ileride giderdi oğlum 4-5 gün ileride giderdi. Çok orman yani. Geç döllenme olmuş olabilir ama zamanla kapatacaktir aradaki farki
Bende 2 gün önce antalyanin sıcağında akşam ayaklarıma çorap giymiştim. Gerçi şimdide baya baya terliyorum. Hormonlarla alakalı bir durum olabilir bence. Eğer buda tutarsa baya baya erkek geliyor bana :) zaten dün fal baktım falda da hiç anlamadığım halde bardagin tam ortasında bebek çıktı ve genitali gözüküyordu :) baksana fotoğrafa :)
Teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al bebeğini. Bu arada bebeğin gelişimini iyi yönde etkileyecek gıdalar vardı aslında. Daha çok onlardan tüketsen bebeğin daha hızlı büyüyebilir. Ve sol tarafa yatsan daha iyi olur. Kan akışı daha iyi ilerliyor o şekilde ve bebeğin gelişimine de erki ediyor bu durumAnladm cnm masallah 3. Allah bagislasn evlatlarinizi mutlulugunuz daim olsn. İnsallah saglikla hepmz kucagmiza aliriz
neden acaba canım.....öyleyizB
Bende ve ben normalde aşırı tuza dıkkat eden bir İnsanımm yemeklerim herkes tuzsuz derler ama şimdi habire tuzlu istıyrz
Belki de vücudunuzun tuza ihtiyacı vardır. abartmamakla birlikte bence kaya tuzu kullanılabilir Karatay kullanın kaya tuzu diyor. Ne kadar doğru bilmiuorum tabineden acaba canım.....öyleyiz
ben kullanıyorum canım da.... yani demek istediğim hep tuzlu şeyler istiyor canım tatlıda değil ekşide :)))) değişik yaniBelki de vücudunuzun tuza ihtiyacı vardır. abartmamakla birlikte bence kaya tuzu kullanılabilir Karatay kullanın kaya tuzu diyor. Ne kadar doğru bilmiuorum tabi
Aynen canım benim aşırı stres olmuştum ama şükür rahatladım hepimiz sağlıcakla alalım minikleri kucağımıza inşallah :)Bir tek kediden değil aslında iyi yıkanmış sebzelerden de geçebiliyor çok iyi yıkamak gerekli. Çok geçmiş olsun gizemcim. Sende boşu boşuna strese gidin haftalarca. Sonunda rahatladın ama :) sağlıkla gelsin minik yavrucak
Bugün doktora gittim. Küçük bir ihtimal düşük tehtidi var dedi. Bir daha kanama olursa igneden bir daha vurulacagim.Bende yaptırdım kanamam olunca canım düşüğü engelliyormuş merak etme...
evet kanamam durdu. Bugunde doktora göründüm. Küçük bir ihtimal düşük tehlikesi var dedi. Kalp atışını duyduk çok şükür. Kanama olursa iğneden bir daha olacağım. Baska bir ilacta vermedi.evet iki defa vuruldum bir hafta arayla yağlı ağır bir iğne ama çok etkili
çok geçmiş olsun bu iğneden sonra kanama durmuş olsa gerek.
Bende oyledim aslında. Bu ara favorim leblebi ve tuzlu salatalık. Tuzla midenin rahatlaması açısından nasıl bir ilişki var bılmiyirum ama oğlumda da böyleydim. Tatlıdan igrenirdimben kullanıyorum canım da.... yani demek istediğim hep tuzlu şeyler istiyor canım tatlıda değil ekşide :)))) değişik yani
valla benim içimede nasip olursa sağlıcakla inşaAllah erkek doğuyor... ama herkes kız diyor anlamadımBende oyledim aslında. Bu ara favorim leblebi ve tuzlu salatalık. Tuzla midenin rahatlaması açısından nasıl bir ilişki var bılmiyirum ama oğlumda da böyleydim. Tatlıdan igrenirdim
devlet hiç düşünmedim çokk haklısın. ama kontrol için de para olayına giren doktorum olması rahatsız eder açıkcası beni. özel hastanelerin hepsnin politikası mı acaba dıye ama yorumlara bakınca kontrol için para olayı yokmuş. :)ister istemez vardır döner sermaya var sonucta özel hastanelerde ve o sekilde kazanıyorlar. ama ne yazık ki devlette de cogu zaman doktorlar yuzune bile bakmıyorlar ve genellikle eşi odaya almıyorlar. devlette doğum yapmak bu yüzden bana cok zor geliyor. ben eşimle birlikte giriyorum doğuma ve ondan güç alıyorum. devlette bunlar cok zor. bu arada 10 gün içerisinde gidersen kontrol randevusu oluyorç o ucretsiz ondan yararlanabilirsin
geçmiş olsun canım çoook sevindimSelam kızlar sonuçlarım çıktı rubella igm şükürler olsun negatif çıktı zaten dün doktor labaratuvar hatası kesin demişti ultrasonda çok inceledi perinatoloji uzmanı hiç birşey yok dedi kan sonucunda şimdi çıkmış temiz şükürler olsun birde bana kedi besliyor musun dedi doktor yok dedim ordan bulaşmış olabilir diyecektim dedi haftasıyla uyumluymus şükürler olsun
aaa bak ben sormadım doğuma eşim girebilir mi dieBen henüz kimde doğum yapacağıma karar veremedim. Biri oğlumun doktoru diğeri de medicalpark. Medicalparkta doğuma eşimi almıyorlar ama oğlumun doktoruna alıyorlar. Ama medicalparkta da cocuk doğunca onu ameliyattayken emzirebiliyorsun spot isiklari kapattoriyorsun ameliyathaneden beraber çıkıyorsun falan filan. Çok avantajları da varda işte eşimi almıyorlar buda benim ixin kötü aslında. Karar vereceğim hala. 1 ağustosta gideceğim doktora o zaman kesin kararımı vermiş olurum artık
hamilelikte midenin asit seviyesi düşermiş..o yüzden ilk zamanlarda tuz,asitli şeyler iyi gelirmiş asit seviyesini yükselttiği için..Bende oyledim aslında. Bu ara favorim leblebi ve tuzlu salatalık. Tuzla midenin rahatlaması açısından nasıl bir ilişki var bılmiyirum ama oğlumda da böyleydim. Tatlıdan igrenirdim
valla çalışıyprum işten güçten vakit bulamam ki... kendimi zor atıyorum eve pert şekildeKızlar bebeğinizin günlüğünü tutuyor musunuz