2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bir tek kediden değil aslında iyi yıkanmış sebzelerden de geçebiliyor çok iyi yıkamak gerekli. Çok geçmiş olsun gizemcim. Sende boşu boşuna strese gidin haftalarca. Sonunda rahatladın ama :) sağlıkla gelsin minik yavrucak

Kızlar hastanedeyümm gecen hafta keseyi görmüştük bu hafta 6+4 üz galıba inşallah bebeği ve kalp atışını duayrz ayyyy cokkk heyacanlıymmm inşah iyi haberlerle cıkarma dua edin lutfennn
Videoya çekmeyi unutma heyecandan :) hayırlı olsun şimdiden

Haftaya da bu halde istanbuldan izmire gidecem nasıl gidecem o yol gözümde çok büyüyor çünkü.normalde bile araba tutar beni. Dinlene dinlene gdiecem artık.
Uçakla gitsen? Daha kolay olur aslında

Arkadaslar selam
Dun drye gittim keseyi gordum
Normalde 5+2 idim
Dr suan 4/4.5 haftaliksin dedi
Bu sekilde olan varmi
Bu problem mi normal mi ??

Bizim bebe de tahminime göre 4 gün falan geriden geliyor ama zamanla fark bile atıyor bebekler. Kızım 1,5 hafta ileride giderdi oğlum 4-5 gün ileride giderdi. Çok orman yani. Geç döllenme olmuş olabilir ama zamanla kapatacaktir aradaki farki

Kızlar benim ayak üşümem var ya nette bunun cinsiyetle ilgili olduğunu okudum ayagi usuyenlerin oğlu oluyormuş. Tecrübeli anneler katılıyor musunuz buna?
Bende 2 gün önce antalyanin sıcağında akşam ayaklarıma çorap giymiştim. Gerçi şimdide baya baya terliyorum. Hormonlarla alakalı bir durum olabilir bence. Eğer buda tutarsa baya baya erkek geliyor bana :) zaten dün fal baktım falda da hiç anlamadığım halde bardagin tam ortasında bebek çıktı ve genitali gözüküyordu :) baksana fotoğrafa :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-25-12-57-25.png
    155,3 KB · Görüntüleme: 44
Anladm cnm masallah 3. Allah bagislasn evlatlarinizi mutlulugunuz daim olsn. İnsallah saglikla hepmz kucagmiza aliriz

Anladm cnm masallah 3. Allah bagislasn evlatlarinizi mutlulugunuz daim olsn. İnsallah saglikla hepmz kucagmiza aliriz
Teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al bebeğini. Bu arada bebeğin gelişimini iyi yönde etkileyecek gıdalar vardı aslında. Daha çok onlardan tüketsen bebeğin daha hızlı büyüyebilir. Ve sol tarafa yatsan daha iyi olur. Kan akışı daha iyi ilerliyor o şekilde ve bebeğin gelişimine de erki ediyor bu durum

Aynen canım benim aşırı stres olmuştum ama şükür rahatladım hepimiz sağlıcakla alalım minikleri kucağımıza inşallah :)

Bende yaptırdım kanamam olunca canım düşüğü engelliyormuş merak etme...
Bugün doktora gittim. Küçük bir ihtimal düşük tehtidi var dedi. Bir daha kanama olursa igneden bir daha vurulacagim.
evet iki defa vuruldum bir hafta arayla yağlı ağır bir iğne ama çok etkili
çok geçmiş olsun bu iğneden sonra kanama durmuş olsa gerek.
evet kanamam durdu. Bugunde doktora göründüm. Küçük bir ihtimal düşük tehlikesi var dedi. Kalp atışını duyduk çok şükür. Kanama olursa iğneden bir daha olacağım. Baska bir ilacta vermedi.

ben kullanıyorum canım da.... yani demek istediğim hep tuzlu şeyler istiyor canım tatlıda değil ekşide :)))) değişik yani
Bende oyledim aslında. Bu ara favorim leblebi ve tuzlu salatalık. Tuzla midenin rahatlaması açısından nasıl bir ilişki var bılmiyirum ama oğlumda da böyleydim. Tatlıdan igrenirdim

devlet hiç düşünmedim çokk haklısın. ama kontrol için de para olayına giren doktorum olması rahatsız eder açıkcası beni. özel hastanelerin hepsnin politikası mı acaba dıye ama yorumlara bakınca kontrol için para olayı yokmuş. :)

geçmiş olsun canım çoook sevindim

aaa bak ben sormadım doğuma eşim girebilir mi die ayh çok üzülürüm giremezse ya..
sezaryen mi doğurmak istiyosun?

Bende oyledim aslında. Bu ara favorim leblebi ve tuzlu salatalık. Tuzla midenin rahatlaması açısından nasıl bir ilişki var bılmiyirum ama oğlumda da böyleydim. Tatlıdan igrenirdim
hamilelikte midenin asit seviyesi düşermiş..o yüzden ilk zamanlarda tuz,asitli şeyler iyi gelirmiş asit seviyesini yükselttiği için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…