2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim annem en kucuk kardeşimi 43 yaşında dogurdu ha istenmeyen bi gebelık tı ama hiçç moralinizi bozmayın Rabbim verirse el getirir sel getirir yel getirir derler

Selam kızlar çok şükür bugün kalp atışını duydum.darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla
Sağlıkla kucakla yavrunu. Kalp atışı duymak muazzam bir duygum

Hadi senin de gözün aydın canım
Selam arkadaşım. Dün okudum yazını bugün cevap verebiliyorum. Çok sevindim..gördün mi demek ki belirti olmadan da oluyormuş herşey. Endişe yapma artık. Bebeginde strese giriyor boş yere. Her şey yolunda işte :)
Kızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Hiç bir şey olmaz. Biz sık sık seyahat ederiz. Hatta 1 ay önce antalya istanbul Balıkesir izmir sonra yine antalya yaptık. 3 gün sonra da ankara ya gittik. Hiç bir şey olmaz. Ama kanaman falan varsa doktoruna danışmadan yine de çıkma derim

Kaçta randevun? Güzel haberlerle dönersin umarım. Videoya çekmeyi unutma o minik pit pitlari :)

İlkinde ted bir amacıyla kalp atışına kadar beklemiştik. 2. De kanamam vardı doktor kalp atışlarını duyana kadar bekletti yine hatta kalp atislarindan sonra 1 hafta kadar daha bekledik. Şimdi hiç bir kisitlama yok açıkçası. Esim ve ben kalp atışlarını kadar bekleyelim dedik. Geçen hafta duyduk minik pitpitlari. Şimdi istediğimiz gibi takılıyoruz

Aynen bende senin gibi düşünüyorum kuzum

Çin takvimi yaptın mı ben baya baya inanıyorum ona. Benim 2 çocukta da tuttumve çoğu arkadaşımda da tuttu. Tutmayanlar da var tabi ama az. Bende erkek hissediyorum bu arada

Geçmiş olsun bende daha tık yok acaba hiç başlamayacak mı o kadar şanslı miyim ya
Bence çok şanslısın. Ben hayattan soğudum baya baya
Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde
Aşık olduğum dondurmadan baya baya tiksiniyorum. Dün yedim az kalsın çıkartıyorum.
Ah canım rkadasim. Ne kadar ne kadar üzüldüm bilemezsin. En kısa zamanda rahmin yine bebeğine dolsun umarım. Bebek tutunuyor elbet bir gün büyüyecektir. Ya hiç kese böle olusmasaydi. Bir umut var demek ki. Yaşını hiç takma kafana benim kuzenim 39 yaşında hamile kaldı şimdi 41 yaşında 2. Bbegi istiyorlar.

Bebek oluşur belki daha ufak neden hemen bu kadar olumsuz düsündun ki.
Eğer öyle birşey varsada asla yilma deneyebildigin kadar dene derim ilerde keşke dememek için

bize serbest..doktor herhangi bir yasak yok dedi..kanama olursa yasak koyuyorum dedi..

aaa o ne kötü bir uygulamaymış öyle..nie almıolar ki?

Bence urasa arkadaş gelecek minnosum artık ilaya arkadaş istersen 4.yaparsın

İnsallah duyulr cnm.Allahim bunu insallah saglikli sihayli kucagina almani nasip etsn bnde ilk gebelgmi 6. Haftada kalp atisi duyyldu fakat sonraki kontrolumde durdugunu ogrenip kurtaj oldm insallah bnlr saglikli olur Rabbimin izniyle hepmz burda dogum yptik ck iyiyiz demeyi nasip olsn
Normalde 5+2 idim dr 4 veya 4,5 haftalksin dedi bnde 3 une eandevu almstm ertelicm oyuzdn

Kızlar size bişe anlatcam mevsimi diye ismini vereyim ya burda bazen bişeyler konuşuyoruz inşallah canınız cekip imkanınız olmayan şeyi söyleyemiyosunuzdurayrıca biz burda hammis kardesiyiz canınız ne cekerse bulan gönderen grupta çıkar Emin'imneyse anlatacağım seye geleyim simdi eski büyükler derlerdi ya iste meyve ciğer fln yeyince elinizi yıkayın biyerinize kaşımayın leke olur diyeben bunu kızımda dalgaya almıştım hatta topiktede konusmustuk ben baya kiraz yedim sonra elimi (dedim kız çocuğu görülmeyen yer olsun diyelim olursa sanmıyordum ama)kalcamın alt tarafını kasıdım baya kızım bi doğdu orda kocaman kırmızı bi leke hala kızıma sadece zıbın giydirdiğimde burasını kim öpmüş kıpkırmızı diyorlar

ahh canım çok üzüldüm..genetik tarama mutlaka yaptır..ondan sonra inşallah sıkıntısız bir hamilelik yaşarsın..şimdi vazgeçersen içinde acaba kalır diye düşünüyorum..sen yapman gereken her şeyi yap..gerisini allaha bırak..inşallah alırsın yavrunu kucağına..

Ablam çok ama çok üzüldüm ama beklesen biraz çünkü bekleyipte 9 haftada gören var başka doktora git kanama alanıda yokmus zaten bekle biraz seni zehirlemiyosa gönlünce olur inşallahama bak oku kadınlar klubunde böyle bekleyipye duyan cok

benim de ensemde gül lekesi var anneme sölemişler o da inanmamış..gülü elleyip ensesine sürmüş..kırmızı bi leke var saçımın dibinde ama ben hamileliğimi öğrenmeden önce elledim mi naptım ne ettim bilmiyorum valla hiç..28 mayısta öğrenmiştim 26 mayısta misafirim vardı iftara ve bol çilekli magnolia yapmıştım riske bak artık ne çıkacak bilmiyorum

Bence urasa arkadaş gelecek minnosum artık ilaya arkadaş istersen 4.yaparsın
Yok kuzum baglatacagim. Bir daha çocuk istemiuorum. Yani ancak bakabiliriz 3 çocuğa. özel okuluydu ucagiydi biletiydi derken bitip tükeneceğiz bile 3 çocukta. Hem zaten 4. Sezeryan riskli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…