2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Biraz once doktordan ciktim doktor bebegi görmediğini ve 15 gun sonra tekrar gelmemi söyledi fakat geçen hafta özel hastanede ki doktor bebeği gördüğünü kalp atışı için 1 hafta sonra gel demişti moralim çok bozuldu böyle birşeyle karşılaşan ya da duyan var mı??
Cnn devlete gittiysen olablr bn onceki hamileligimde dr ilac icin gitmistm tutturdu bakacam bakti hamile deilsn dedi bnde sok oldm kostm ozel hastneye ayni duruodu :)) kesemi gorememisti ilk zmnlrdi

Günaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum. :KK43: :KK43:

Allahım sağlıkla bir evlat nasip etsin size inşallah, bekleyen isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın.

Kızlar merhaba, aranızda bende varım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :anneadayı:

benim 4 yaşına girmek üzere bi kızım var, şimdi de 5+4'deyiz, kesemiz görüldü şükür, kalp atışını bekliyoruz inşallah. 33 yaşında eczacıyım bende, kayserideyim.
Mrb cnm hoşgeldin aramiza♥

Haftaya da bu halde istanbuldan izmire gidecem nasıl gidecem o yol gözümde çok büyüyor çünkü.normalde bile araba tutar beni. Dinlene dinlene gdiecem artık.
Ben istanbuldan kastamonuya gittim. Mahvoldum. Ama virajlar öldürdü beni. O an çok aradim izmir istanbul yolunu. Düz yolda bir sey olmuyor merak etme. Ama poşet al yanına .

kızlar peki hepiniz şimdi gittiğiniz doktorda mı devam edeceksiniz?

anlaştınız mı hastaneyle?herhangi bir doğum paketine katıldınız mı?
Ben henüz kimde doğum yapacağıma karar veremedim. Biri oğlumun doktoru diğeri de medicalpark. Medicalparkta doğuma eşimi almıyorlar ama oğlumun doktoruna alıyorlar. Ama medicalparkta da cocuk doğunca onu ameliyattayken emzirebiliyorsun spot isiklari kapattoriyorsun ameliyathaneden beraber çıkıyorsun falan filan. Çok avantajları da varda işte eşimi almıyorlar buda benim ixin kötü aslında. Karar vereceğim hala. 1 ağustosta gideceğim doktora o zaman kesin kararımı vermiş olurum artık

X