2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
2017 ekim ve 2018 ocakta iki tane tüp bebek denemem var maalesef sonu hüsranla bitti tutmadı bile... şimdi kendiliğinden hamile kaldım :)))) Allahıma bin şükür
Allah buna insallah saglik verir kucagina almak nasip olsn
Bende 3 kez denedm sonuncu tutmustu dusuk oldu sonra vazgectim ve kendilgimden hamile kaldm :))

Günaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum. :KK43: :KK43:
Teselli olur mu bilmem ama ben hep derim canı veren Allah alan Allah . vakti ve zamanı gelince nasip oluyor. ayrıca başka bi doktora görünmende de fayda var dıye düsünmekteyım. herşey güzel olsun

bu arada özele gidiyorum doktorumdan da çok memnunum. fakat dün kanama olunca gittik iki hafta sonra gel dedı. sanırım ücret ıkı haftayı geçince çıkıyormuş.. kontrolse eger neden ıkı hafta içi gel demedi. özellerde para göz olayı varmı? açıkcası can taşıyoruz hassasız dıye de afedersınız ama aptal yerıne de konulmak istemıyorum:KK43:((( fikirlerinizi merak ettim.

bu arada özele gidiyorum doktorumdan da çok memnunum. fakat dün kanama olunca gittik iki hafta sonra gel dedı. sanırım ücret ıkı haftayı geçince çıkıyormuş.. kontrolse eger neden ıkı hafta içi gel demedi. özellerde para göz olayı varmı? açıkcası can taşıyoruz hassasız dıye de afedersınız ama aptal yerıne de konulmak istemıyorum:KK43:((( fikirlerinizi merak ettim.
canım ben özel hastanede çalışıyorum on gündür kontrol süresi. ama doktorunun düşündüğü başka bir şey de olabilir. istersen on gün içinde git tedirgin oldum falan de. git diyecek hali yok

Biraz once doktordan ciktim doktor bebegi görmediğini ve 15 gun sonra tekrar gelmemi söyledi fakat geçen hafta özel hastanede ki doktor bebeği gördüğünü kalp atışı için 1 hafta sonra gel demişti moralim çok bozuldu böyle birşeyle karşılaşan ya da duyan var mı??

ister istemez vardır döner sermaya var sonucta özel hastanelerde ve o sekilde kazanıyorlar. ama ne yazık ki devlette de cogu zaman doktorlar yuzune bile bakmıyorlar ve genellikle eşi odaya almıyorlar. devlette doğum yapmak bu yüzden bana cok zor geliyor. ben eşimle birlikte giriyorum doğuma ve ondan güç alıyorum. devlette bunlar cok zor. bu arada 10 gün içerisinde gidersen kontrol randevusu oluyorç o ucretsiz ondan yararlanabilirsin

Sağlıkla kucakla yavrunu. Kalp atışı duymak muazzam bir duygum

Selam arkadaşım. Dün okudum yazını bugün cevap verebiliyorum. Çok sevindim..gördün mi demek ki belirti olmadan da oluyormuş herşey. Endişe yapma artık. Bebeginde strese giriyor boş yere. Her şey yolunda işte :)

Hiç bir şey olmaz. Biz sık sık seyahat ederiz. Hatta 1 ay önce antalya istanbul Balıkesir izmir sonra yine antalya yaptık. 3 gün sonra da ankara ya gittik. Hiç bir şey olmaz. Ama kanaman falan varsa doktoruna danışmadan yine de çıkma derim

Kaçta randevun? Güzel haberlerle dönersin umarım. Videoya çekmeyi unutma o minik pit pitlari :)

İlkinde ted bir amacıyla kalp atışına kadar beklemiştik. 2. De kanamam vardı doktor kalp atışlarını duyana kadar bekletti yine hatta kalp atislarindan sonra 1 hafta kadar daha bekledik. Şimdi hiç bir kisitlama yok açıkçası. Esim ve ben kalp atışlarını kadar bekleyelim dedik. Geçen hafta duyduk minik pitpitlari. Şimdi istediğimiz gibi takılıyoruz

Aynen bende senin gibi düşünüyorum kuzum

Çin takvimi yaptın mı ben baya baya inanıyorum ona. Benim 2 çocukta da tuttumve çoğu arkadaşımda da tuttu. Tutmayanlar da var tabi ama az. Bende erkek hissediyorum bu arada

Bence çok şanslısın. Ben hayattan soğudum baya baya

Aşık olduğum dondurmadan baya baya tiksiniyorum. Dün yedim az kalsın çıkartıyorum.

Ah canım rkadasim. Ne kadar ne kadar üzüldüm bilemezsin. En kısa zamanda rahmin yine bebeğine dolsun umarım. Bebek tutunuyor elbet bir gün büyüyecektir. Ya hiç kese böle olusmasaydi. Bir umut var demek ki. Yaşını hiç takma kafana benim kuzenim 39 yaşında hamile kaldı şimdi 41 yaşında 2. Bbegi istiyorlar.
Evet kuzum çok şükür herşey yolundaymış tahlillerimde de her şey normal çıktı üstüne eşim yüksek lisansı bitirdi dün cüppesini giydi beklediği çok önemli bir sertifika vardı o geldi resmen bayram oldu bizim için. En kötü günümüz böyle olsun inşallah. Bu arada heyecan ve korkudan kalp atışlarını videoya almayı bile unutmuşum ya :KK48:

Biraz once doktordan ciktim doktor bebegi görmediğini ve 15 gun sonra tekrar gelmemi söyledi fakat geçen hafta özel hastanede ki doktor bebeği gördüğünü kalp atışı için 1 hafta sonra gel demişti moralim çok bozuldu böyle birşeyle karşılaşan ya da duyan var mı??
doktorun cihazı iyi olmayabilir. bence baska doktora daha git. bu haftada cunku artık bebeğin gozukmus olması gerekir. kesin doktorun cihazı kotudur.kotu dusunme bence.

Benim doktorum yakın zamanda görmesi gereken bir şey olursa tam 10. Günde çağırıyo ücret ödememem için. Ama genelde en az iki hafta koyuyolar canım bebek ve kese iyice büyüsün diye. Mesela kalp atışını duyduk bu defa 1 ay sonra çağırdı

Evet kuzum çok şükür herşey yolundaymış tahlillerimde de her şey normal çıktı üstüne eşim yüksek lisansı bitirdi dün cüppesini giydi beklediği çok önemli bir sertifika vardı o geldi resmen bayram oldu bizim için. En kötü günümüz böyle olsun inşallah. Bu arada heyecan ve korkudan kalp atışlarını videoya almayı bile unutmuşum ya :KK48:
bir dahakine al bence. cok guzel bir anı kalıyor insanda. ohh ne güzel bir güne denk gelmiş. miniğin kalp atıoşları da süpriz olmuş :)

Benim doktorum yakın zamanda görmesi gereken bir şey olursa tam 10. Günde çağırıyo ücret ödememem için. Ama genelde en az iki hafta koyuyolar canım bebek ve kese iyice büyüsün diye. Mesela kalp atışını duyduk bu defa 1 ay sonra çağırdı
doktora da bağlı o biraz benim anladığım kadarıyla..özelde doktor sekreterine kontrol diyince ücret almıolar..biz 3 hafta sonra gittik sekreter kontrolmüş dedi ücret almadı..

Ama ben normalde çok severim :deli:herşey hormon sanki simdi bide herşey çok pahalı ve hormonlu şanki kuzucm :KK200:
Valla aynen oyle canım ama ne kadar yemezsem diye düiünyrm ama herşey Allah tan. Benim yengem hamileliğin de günde iki öğün tavuk yerdi biz ona da derdk hormon diye ama yıne de yiyirdu Maşşalah şimdi tatlı mı tatlı oğlu oldu bi sıkıntı da yok cok şükür

X