2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Pruloton dusuk onleyicidir.gunasiri yapilir duruma gore degisebilir de.
Bakalım yarin gidecegim. inşallah bir daha yaptirmak zorunda kalmam herşey yolundadır. Teşekkürler.

bende bugun basladim canim 2 hafta ptesi persembe yaptir dedi kanamam var ve kesem düzensizmis.....
Canım geçmiş olsun. İnşallah hersey yoluna girer. Benim de yarin belli olur. İnşallah hersey yolundadır.

Yani benim kanamam falan yok . ilk gebeliğimde de doktorum 12haftaya yok dwmişti gittiğimde 10haftalık hamileydim ve biz yaşantımıza devam etmiştik. Bi sıkıntı olmadı . şuanda aynı şekilde devam ediyoruz. Haftada bir kısıtlamamız yok .

canım bende aynı şekilde çok üşüyorum titriyorum hatta en çokta ayaklarım üşüyor.fön makinasıyla ısıtıp rahatlıyorum :) sanırım hormonlardan
Kızlarda bende de aksine ayak isisindan uyuyamiyorum resmen yaniyorlar ayaklarimin ucuna pet sisede buz koyuyorum umarim tahlil sonuclarim iyidir bugun alacam bakalım bi

Hayirli gcler
Degerm 23.06 da 2300 du bugn keseyi gordm ck skur siz ne durumdasnz
Hayırlı olsun, darısı kalp atışlarına inşallah, sağlıkla gelsin minik melekler Benim de 24.06da 2885 ti, randevum 3 temmuzda, çok da tezcanlıyımdır ama inşallah o gün kalp atışı da duyulur, ilk bebeğimde 6. Haftamda duyulmuştu, bir de aralıkta 8 haftalık kayıbım var, 6+5 Haftada kalp atışı duyulmuştu, sonrasında durmuş, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin

Amin canım basın sagolsunneden durmuştu neden duruyormus anne karnında bebek kalbi acabasaglıklo hamilelik geçirirsin inşallah duyulur 3temmuzda gibi ama benimkinde daha duyulmadı 7deyim sanırım pkoluyum diye tam tarih bilmiyorumda

Senin bebek erkek gibi dondurma döner
Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde

Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde
Ahahaha salatalık ve balık bende normalde pek aramam ama deli gibi canım geçen çekmişti mevsimi değil ama balıkçı aramıştık Allahtan buldukta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…