2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın canım Allahım hayırlı sağlıklı hamilelik ler nasip etsin hepimize

Kızlarda bende de aksine ayak isisindan uyuyamiyorum resmen yaniyorlar ayaklarimin ucuna pet sisede buz koyuyorum umarim tahlil sonuclarim iyidir bugun alacam bakalım bi
Normal olanı senin ki bence canım hamilelikte çok yanma oluyor derler iyi çıkar inşallah sonuçların hayırlısıyla

Ay ben soğudum böyle olan va rmı kızımda tam tersi eşime düşmüştüm simdi adam sacıma elini sürsün istemiyorum
Hormonlar bizi bu hale getiriyor bende çok sinir var aynı zamanda duygusal geçişler eşime karşıda bi anda soğukluk ve sıcaklığındaki hissedebiliyorum.umarım en koşa sürede geçer

Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde
Hicbirseyden tiksinmedim ama canim tatli hic istemiyor benimde canim

Bende yaptırdım kanamam olunca canım düşüğü engelliyormuş merak etme...

Günaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum.

Canım benim ne desek boş biliyorum ama inşallah rabbim en yakın zamanda sağlıklı bi gebelik nasip eder sana

Canimbemim uzulme bundada vardir bi hayr sinav iste..Rabbim tez zamanda sinavinin karsiligini verir sen uzulme daha iyisi gelecektir.demek ki bi bozukluk var .40 yas birsey dgeil artik.duzenli adet görüyorsan. Simdinin 40 yasi eskinin 30 yaslari sen guzelce tedavini ol...millet simdi 40.da evleniyor da coxuk yapiyor..

Cok üzüldüm canim Allah sabir versin inşallah tez zamanda saglikli bi hamilelik gecirirsin bizim burda bugunlerde duyduk kadin 40 yasinda hep düzensiz mis adetleri gitmis doktora demis menepoza giriyorsun artik sonrasinda bi bakmış hic olmuyor adet demiş herhalde kesildim artik dr ada gitmemis bide bakiyor karni sisiyor demiş hasta olmadığım icin nasilda sismis karnim falan diyormus kendine bi ara hasta oluyor dr a gidiyor ki hamile imis kadin doguma gidiyor 5 aylik hamile cinsiyetide erkek ♥ yani diyecegim Allahtan umut kesilmez cnm

Canım senin için dua edeceğiz inşallah Rabbim gönlüne ferahlık verir. Her şerde bir hayır vardır. Umarım en kısa zamanda kolaylar imtihanın. Çok öpüyorum seni havlu atmak zamanı değil. Inancini umudunu mutluluğunu kaybetmeden bebeğine kavuşursun insallah

evet iki defa vuruldum bir hafta arayla yağlı ağır bir iğne ama çok etkili
çok geçmiş olsun bu iğneden sonra kanama durmuş olsa gerek.

Dondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde
Bende tavuk tan rahatsız oluyrm ama iyi Kı rahatsız oluyrm şimdi Kı tavuklar hep hormon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…