- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.401
Günaydın canım Allahım hayırlı sağlıklı hamilelik ler nasip etsin hepimizeHayırlı olsun, darısı kalp atışlarına inşallah, sağlıkla gelsin minik meleklerBenim de 24.06da 2885 ti, randevum 3 temmuzda, çok da tezcanlıyımdır ama inşallah o gün kalp atışı da duyulur, ilk bebeğimde 6. Haftamda duyulmuştu, bir de aralıkta 8 haftalık kayıbım var, 6+5 Haftada kalp atışı duyulmuştu, sonrasında durmuş, Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
Normal olanı senin ki bence canım hamilelikte çok yanma oluyor derler iyi çıkar inşallah sonuçların hayırlısıylaKızlarda bende de aksine ayak isisindan uyuyamiyorum resmen yaniyorlar ayaklarimin ucuna pet sisede buz koyuyorum umarim tahlil sonuclarim iyidir bugun alacam bakalım bi
Amin canım çok teşekkür ederim hepiniz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahÇok şukur bu guzel günleri gosteren rabbime.güzel haberlerini bekliyoruz.Allahim melegini ve seni korusun.saglikla kucagina al insallah❤
Ay ben soğudum böyle olan va rmı kızımda tam tersi eşime düşmüştüm simdi adam sacıma elini sürsün istemiyorum
Hicbirseyden tiksinmedim ama canim tatli hic istemiyor benimde canimDondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde
Ben varim tatlimKızlar kötü rüya gören varmı ya devamlı ben kötü rüyalardan bıktım ya
Oylemi hic bilmiyorum kizimda da hatırlamıyorum varmiydi diye sagol cnmNormal olanı senin ki bence canım hamilelikte çok yanma oluyor derler iyi çıkar inşallah sonuçların hayırlısıyla
ben cücük biraz galiba:)Benimde 12 mm cikmisti ultrasonda 6+0 di ama doktor 5+3 galan dedi
Bende yaptırdım kanamam olunca canım düşüğü engelliyormuş merak etme...Geçen hafta bir kere kahverengi lekelenmem olmuştu. Azdı ve hamileligin başında olabilir diye düşünmüştüm. Onceki haftada doktor kontrolünde keseyi görmüştüm. Bugün yine lekelenme yaşadım. Hemen doktorumu aradim. Proluton depot diye bir igne verdi acilde yaptırdım. Yarında kontrole gideceğim.İnşallah sorun yoktur. Bu igneyi kullanan var mı
2017 ekim ve 2018 ocakta iki tane tüp bebek denemem var maalesef sonu hüsranla bitti tutmadı bile... şimdi kendiliğinden hamile kaldım :)))) Allahıma bin şükürTup bebek tedavisi goren var mi
bnmde tatlı hiç çekmedi limon kemirdim bi ara.. ama iki gündür nutellayı kaşık kaşık yerken düşünüyorum:) uygulamaya geçmedim dahaHicbirseyden tiksinmedim ama canim tatli hic istemiyor benimde canim
Ben anlamiyorum ki guzelim normali ne :) banada niye buyuk ki gibi dusunce gelmisti ..ay ne tuhafizya.ben cücük biraz galiba:)
Yeme yeme cikolatada caydan kahveden daha cok kafein var.. ayrica gereksiz sekrr yukleme vucudunabnmde tatlı hiç çekmedi limon kemirdim bi ara.. ama iki gündür nutellayı kaşık kaşık yerken düşünüyorum:) uygulamaya geçmedim daha
Canım benim ne desek boş biliyorum ama inşallah rabbim en yakın zamanda sağlıklı bi gebelik nasip eder sanaGünaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum.
Canimbemim uzulme bundada vardir bi hayr sinav iste..Rabbim tez zamanda sinavinin karsiligini verir sen uzulme daha iyisi gelecektir.demek ki bi bozukluk var .40 yas birsey dgeil artik.duzenli adet görüyorsan. Simdinin 40 yasi eskinin 30 yaslari sen guzelce tedavini ol...millet simdi 40.da evleniyor da coxuk yapiyor..Günaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum.
Cok üzüldüm canim Allah sabir versin inşallah tez zamanda saglikli bi hamilelik gecirirsin bizim burda bugunlerde duyduk kadin 40 yasinda hep düzensiz mis adetleri gitmis doktora demis menepoza giriyorsun artik sonrasinda bi bakmış hic olmuyor adet demiş herhalde kesildim artik dr ada gitmemis bide bakiyor karni sisiyor demiş hasta olmadığım icin nasilda sismis karnim falan diyormus kendine bi ara hasta oluyor dr a gidiyor ki hamile imis kadin doguma gidiyor 5 aylik hamile cinsiyetide erkek ♥ yani diyecegim Allahtan umut kesilmez cnmGünaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum.
Canım senin için dua edeceğiz inşallah Rabbim gönlüne ferahlık verir. Her şerde bir hayır vardır. Umarım en kısa zamanda kolaylar imtihanın. Çok öpüyorum seni havlu atmak zamanı değil. Inancini umudunu mutluluğunu kaybetmeden bebeğine kavuşursun insallahGünaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum.
evet iki defa vuruldum bir hafta arayla yağlı ağır bir iğne ama çok etkiliGeçen hafta bir kere kahverengi lekelenmem olmuştu. Azdı ve hamileligin başında olabilir diye düşünmüştüm. Onceki haftada doktor kontrolünde keseyi görmüştüm. Bugün yine lekelenme yaşadım. Hemen doktorumu aradim. Proluton depot diye bir igne verdi acilde yaptırdım. Yarında kontrole gideceğim.İnşallah sorun yoktur. Bu igneyi kullanan var mı
Bende tavuk tan rahatsız oluyrm ama iyi Kı rahatsız oluyrm şimdi Kı tavuklar hep hormonDondurma kız derler amakizimda cilgin gibi dondurma istiyodum bundada tavuktan tiksindim gormek istemiyorum duymadim istemiyorum var mi oyle olan sanirim kisiden kisiye degisiyo bide salatalik yoyorum cilgin gibi hic sevmem normalde