-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.261
Hayirli olsun canimMerhabalar, ben de arefe gününde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, sat: 16 mayıs, dün ki kan değeri sonucum bhcg: 2885 , Allaha şükürler olsun 22 aylık bir oğlum var, aralık ayında bir küretajım var, yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, dr kontrolüm 3 temmuzda, heyecanla bekliyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
7. Haftadayim bulantı kusma tam gaz devam bide camurumsu leke korkuyorum birşey olmaz inşallahBende bugun 5. haftaya girdim kizlar bulantilar basladi sabahtan beri midem bir hos konusamiyorum oguresim geliyo
Merhaba amin herkesin hamileligi hayirli olsn yok daha kalp duyulmaz zatn bugn keseyi gormeye gidecegiz insallah. Siz gordunzmu degerlerinz nasl bnm en son 2300 duMerhaba hayırlı olsun hamileleğiniz, herkesin çok kolay, sıkıntısız geçer inşallah hamileliği, siz duydunuz mu kalp atışlarını, sizin değerleriniz nasıldı,
AY CANIM GÖZÜNAYDIN ..SANA ENDİŞELENME DEDİM DURDUM AMA İŞTE İNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR Dİ Mİ ? :) AMİN CANIM AMİN ÇARŞAMBA DA BENİM RANDEVUM VAR BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KALP ATIŞLARINI DUYARIZ Bİ SORUN OLMAZKızlarr Allahın izniyle hem tahlillerimde hemde bebeğimde herşey normal kalp atışını da duyduk. Belirtilerin kaybolmasının bir önemi yok demek ki. Diğer korkan arkadaşlarda rahatlasınlar. İnşallah herkes güzel haberler alsın
gözün aydın canımKızlarr Allahın izniyle hem tahlillerimde hemde bebeğimde herşey normal kalp atışını da duyduk. Belirtilerin kaybolmasının bir önemi yok demek ki. Diğer korkan arkadaşlarda rahatlasınlar. İnşallah herkes güzel haberler alsın
Aynen öyle canım insanın içine bir kere kuşku düştü mü yiyip duruyo içini. Artık 1 ay sonraya çağırdı o uzun sürede naparım bilmemAY CANIM GÖZÜNAYDIN ..SANA ENDİŞELENME DEDİM DURDUM AMA İŞTE İNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR Dİ Mİ ? :)
Sağol canım darısı herkesin başına inşallahgözün aydın canım
aminnn canımmm:)Sağol canım darısı herkesin başına inşallah
AHHAHHAHAHAynen öyle canım insanın içine bir kere kuşku düştü mü yiyip duruyo içini. Artık 1 ay sonraya çağırdı o uzun sürede naparım bilmem
MerhabaMerhaba kızlar 5 haftalığım kese ne zaman görünür çok merka ediyorum. yarın doktor muyanem var yarı keseyi görebilirmiyim ki
Merhaba kızlar kalp atışı duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı diğerlerine inşallah:)
Bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6+0 ultrasona göre 5+5 york kesesi de görüldü kese çapı normal bir sıkıntı Yok dedi kalp atışı için 2 hafta sonra duyulur biz 3 hafta sonra görüşelim garanti olsun dedi
Beslenme ile ilgili güzel bilgiler verdi yürüyüş yapabilirsin ağrı ve kasılma olursa bırak dedi
Cinsel ilişkiyi 10. Haftaya kadar tavsiye etmiyorum kanama riskine karşı dedi ( burası en çok eşimi yıktı)
Folio kullanıyorum zaten ona devam et 400 mg olması önemli dedi başka takviye ilerde verecekmiş
Kan tahlili için bir liste verdi aile hekimine yaptırmam için bazı testleri de orda verdik çıkınca bana whatsaptan gönderin dedi
Hemen numarasını verdi gayet ilgiliydi güzel bir görüşmeydi Yani
Belki işinize yarar diye yazmak istedim
Merhaba kızlar kalp atışı duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı diğerlerine inşallah:)
Bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6+0 ultrasona göre 5+5 york kesesi de görüldü kese çapı normal bir sıkıntı Yok dedi kalp atışı için 2 hafta sonra duyulur biz 3 hafta sonra görüşelim garanti olsun dedi
Beslenme ile ilgili güzel bilgiler verdi yürüyüş yapabilirsin ağrı ve kasılma olursa bırak dedi
Cinsel ilişkiyi 10. Haftaya kadar tavsiye etmiyorum kanama riskine karşı dedi ( burası en çok eşimi yıktı)
Folio kullanıyorum zaten ona devam et 400 mg olması önemli dedi başka takviye ilerde verecekmiş
Kan tahlili için bir liste verdi aile hekimine yaptırmam için bazı testleri de orda verdik çıkınca bana whatsaptan gönderin dedi
Hemen numarasını verdi gayet ilgiliydi güzel bir görüşmeydi Yani
Belki işinize yarar diye yazmak istedim
Kese yaklaşık 10mmKESE KAÇ MM ÇIKIYOR İLK ULTRASONDA
bişi olmaz canım merak etme..ben bayramdan önce doktora gittiğimde uyarmıştı bu hafta lekelenme olabilir korkma diye..7. Haftadayim bulantı kusma tam gaz devam bide camurumsu leke korkuyorum birşey olmaz inşallah