2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Karnım catlıyacak gibi agrıyor kızlar dayanamıyorum rabdevuda yok aradım..akıntım Yok ama karnım patlayacak..gecen hafta bu hafta için kalp atışı randevu verdı dayanamıyorum kızlar kızım çok zorladı onu çok tasıdım oy vermeye giderken fln dışarı cıktık çok zorlandım alakası var mı yoksa kötü bişeyler mi oluyo acaba
acile gitsen olmuyo mu?aynı günde randevu bulmak zor olabilir..

Kızlar benim.ilk gebeliğimde adet olmam gereken gunde bulantım baslamıştı 4 ay cektirdi bana soluduğum havadan tiksiniyodum afedersiniz kusuyodum 2. Gebeligimde kusma bulantı olmadı ve simdi 3. Gebeligim bu hamilelik adina hic belrtim yok gecen hafta hep uyumak istiyodum acaba o da psikolojik mi bilmiyorjm bu hafta o da yok ilginç yani zaten hamilelikde yasanan hersey ilginc haa bi de bi yerde okumuştum gebelikde kusan bayanlar ın vucudundaki toksik maddeler atılıyor yazmisti bi yerde ama nerde okuduğumu hatirlamiyorum belki de bi anlam verilemedigi icin uydurulmuş da olabilir ama hepsi bi yana icimde bi kuşku acaba gebelik yok mu dedirtiyor bana dr a gitmedim 6 haftalik olmayi bekliyorum kusura bakmayin uzun oldu biraz
benim de ilk gebelikğim hatta ikinci gebeliğim de bulantılı geçmişti bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum keseyi gördüğümüz halde sizin gibi acaba bi sıkıntı mı var yada hamile değilmiyim diye düşünür buluyorum kendimi

Kızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Ben 6. Haftanın içindeyken gittim canım ama ara vere vere gittik bi sorun olmadı şükür. Sarsıntı olmaması önemli

Kızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Ben 6. Haftanın içindeyken gittim canım ama ara vere vere gittik bi sorun olmadı şükür. Sarsıntı olmaması önemli

X