2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aynen çok saçma..benim oğlumda bi kere bile bulanmamıştı..ne alaka sağlıklı sağlıksız

ama işte tedirgin oluyorum. neden yok burada herkeste okuyorum az çok birşeyler var. iş yerinde bir bayan arkadaş var ona söyledim. diğerlerini de 3 aylık ta söylemeyi planlıyorum fakat bu benim fikrim tabi.

aynen canım bende bunu anlatmak istiyorum. diğer arkadaşım vardı 3 yıl içinde iki gebelik yaşadı şimdide ücretsiz izin aldı zor bela onu çok dinledim şimdi bana nasıl tepki vereceklerini düşünmek çok zor olmuyor. şu riskli dönemi atlatıp öyle söyleyeyim diyorum.

çok haklısın canım ama işte çok anlayışsız insanlar var kendi eşleri 3 ledi burda bir bayan arkadaş 3. kaza oldu diye kıyamet koptu...

çok haklısın canım ama işte çok anlayışsız insanlar var kendi eşleri 3 ledi burda bir bayan arkadaş 3. kaza oldu diye kıyamet koptu...
kadın personel yöneticiye sıkıntıdır doğurur yönetici uğraşır çocuğun ateşi çıkar gelemez denmişti bana daha önce sanki doğurunca siz bakın diycem de o yüzden şimdilik evladımı art niyetli insanlardan uzak tutuyorum

Tepki gelecek gibiyse hemen soyleyin.erkenden laflariyla uzulmeye gerek yok.hamileliginiz ilerlesin karniniz ciksin kendileri anlar zaten
şöyle diğer arkadaş ücretsiz izinaldı kasım da dönecek hemen hemen bende ocakta bırakacağım. işte onun gelişi önemli çocuğu biraz sıkıntılı gelemeyebilirim diyor gelemezse o zaman bunlar stres olacak laf edecekler...

bu sözler o kadar tanıdık ki banada.... herkesin var esasında sıkıntısı...

günaydın kızlar...bayram,tatil vs derken pek giremedim buraya..

cumartesi sabah endokrin doktoruna gittik..geçen sefer 2,7 olan tsh ilacı yükseltmemize rağmen 3,21 olmuş..tekrar yükselttik ilacı 100 mg içiyorum artık 15 gün snra kontrolüm var..

öğlen kadın doğum doktoruna gittik..kalp atışı için aman allahım o nasıl bir an öyle..tarif edilemez ya resmen..minnacık bir şey ama insan resmen pıt pıt attığını görüyo kalbin..sesi duyunca ağladım tabiki çok farklı bir duyguymuş gerçekten..allah isteyen herkese yaşatsın..kadın doğumcu da istedi bazı testler..3 hafta sonra görüşelim dedi..

toplam 7 tüp kan verdim cumartesi günü..öğleden sonra ayakta duramaz olmuştum artık..

bende durumlar böyle..sizler naptınız?

ayyy maşallah canım darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah.. darısı duymayan herkesin başına inşallah

bende kalp atışlarını duymadan söylemek istemedim. bugun randevum var ama nasıl soylerim bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…