- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.241
amin inşallah..ayyy maşallah canım darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah.. darısı duymayan herkesin başına inşallah
Sürekli bulantı+kusma ama değerbulantım
kilo aldık kilo derizaynen canım şimdilik sessiz kalmalıyım ne kadar geç o kadar iyi
Bana da yazdı ama almadm kullanmanın bi sıkıntısı olamz demiştivermez tabi ama prospektüsünde hamileler zorunlu olmadıkça kullanmamalı falan yazıyo tedirgin oldum bi. çünkü ben midem bulanacak korkusuyla her sabah içiyorum
6 temmuza randevu aldım bakalım ilkinde kaçıncı haftada duymuştum hatırlamıyorum ama ilk gittiğimizde duymustukİnsallah ben oncekinde 6+2 de duymustm herkesin degisiyor tabi ama cogunluk en erken 6. Haftada duyuyor
Terbiyesizlik yapılmış kime ne yaaçok haklısın canım ama işte çok anlayışsız insanlar var kendi eşleri 3 ledi burda bir bayan arkadaş 3. kaza oldu diye kıyamet koptu...
Ay acil sezeryane çıktı canım ya iyice stres oldum bekliyorumnaptın saat kaçtaydı randevun cnm
Ayy bende 7 temmizda gidicem zaman gecmiyoYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. kalp atışı duyanlar da gözünüz aydın.. ıns darısı bekleyenlere.. Bende 6 temmuzda gideceğim doktora..
erken canım ben duyalı 10 gün oldu ama yine söylemedim. ne kadar geç o kadar iyibende kalp atışlarını duymadan söylemek istemedim. bugun randevum var ama nasıl soylerim bilmiyorum:)
ben zaten kiloluyumkilo aldık kilo deriz
9 ayın sonunda kendimi çok merak ediyorumben zaten kiloluyum
Ayy ciddi mi? Herkes bunu soruyo..bulantin var mi, canin bi şey istiyo mu?? Ayy ciddi ciddi korkmaya baslamistim...aynen çok saçma..benim oğlumda bi kere bile bulanmamıştı..ne alaka sağlıklı sağlıksız
inşallah o günleri görürüz9 ayın sonunda kendimi çok merak ediyorum
6. Sinda duyulr cnn buyuk ihtimal Rabbim hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah6 temmuza randevu aldım bakalım ilkinde kaçıncı haftada duymuştum hatırlamıyorum ama ilk gittiğimizde duymustuk
Allah Allah eee nolcakAy acil sezeryane çıktı canım ya iyice stres oldum bekliyorum
Merhaba hayırlı olsun hamileleğiniz, herkesin çok kolay, sıkıntısız geçer inşallah hamileliği, siz duydunuz mu kalp atışlarını, sizin değerleriniz nasıldı,6. Sinda duyulr cnn buyuk ihtimal Rabbim hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhabalar, ben de arefe gününde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, sat: 16 mayıs, dün ki kan değeri sonucum bhcg: 2885 , Allaha şükürler olsun 22 aylık bir oğlum var, aralık ayında bir küretajım var, yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, dr kontrolüm 3 temmuzda, heyecanla bekliyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.