- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.281
acile gitsen olmuyo mu?aynı günde randevu bulmak zor olabilir..Karnım catlıyacak gibi agrıyor kızlar dayanamıyorum rabdevuda yok aradım..akıntım Yok ama karnım patlayacak..gecen hafta bu hafta için kalp atışı randevu verdı dayanamıyorum kızlar kızım çok zorladı onu çok tasıdım oy vermeye giderken fln dışarı cıktık çok zorlandım alakası var mı yoksa kötü bişeyler mi oluyo acaba
HIIM ANLADIM CNM...YANİ AKLIMIZDA BULUNSUN ...TEŞEKKÜRLERKese yaklaşık 10mm
York ise 1,7 mm
York kesesi 5mm i geçip kalp atışı duyulmaz ise o zaman endişe edilebilir bir durum oluyormuş
Hadi senin de gözün aydın canımSelam kızlar çok şükür bugün kalp atışını duydum.darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla
ben 5+0 da gittiğimde kese göründü.:)Merhaba kızlar 5 haftalığım kese ne zaman görünür çok merka ediyorum. yarın doktor muyanem var yarı keseyi görebilirmiyim ki
saol canım aminn
TAM TARİH NEDİR ??[/QUTE]
1 şubat gibi.
Ayyy masallahKızlar kesemizi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz Allahın izni ile
Rica ederim canım:) bakalım artık bekleyip hayırlısını dileyeceğiz ve bu anlarımızın tadını çıkaracağız:)HIIM ANLADIM CNM...YANİ AKLIMIZDA BULUNSUN ...TEŞEKKÜRLER
Kızlar kesemizi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz Allahın izni ile
HAYIRLISIYLA CANIM YA SAĞLICAKLA SELAMETLE GEÇSİN DE ..ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIRRica ederim canım:) bakalım artık bekleyip hayırlısını dileyeceğiz ve bu anlarımızın tadını çıkaracağız:)
Alttan baktı doktorKarindan mi bakildi cnm
Bende de o camurumsu lekelenme oldu canım doktora dedin mi bir şey dedi mi ilaç ne kullaniyon7. Haftadayim bulantı kusma tam gaz devam bide camurumsu leke korkuyorum birşey olmaz inşallah
SAAT BAŞI DİNLENMEN LAZIM AMA DOLAŞIM SİSTEMİ İÇİN ..Kızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
benim de ilk gebelikğim hatta ikinci gebeliğim de bulantılı geçmişti bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum keseyi gördüğümüz halde sizin gibi acaba bi sıkıntı mı var yada hamile değilmiyim diye düşünür buluyorum kendimiKızlar benim.ilk gebeliğimde adet olmam gereken gunde bulantım baslamıştı 4 ay cektirdi bana soluduğum havadan tiksiniyodum afedersiniz kusuyodum 2. Gebeligimde kusma bulantı olmadı ve simdi 3. Gebeligim bu hamilelik adina hic belrtim yok gecen hafta hep uyumak istiyodum acaba o da psikolojik mi bilmiyorjm bu hafta o da yok ilginç yani zaten hamilelikde yasanan hersey ilginc haa bi de bi yerde okumuştum gebelikde kusan bayanlar ın vucudundaki toksik maddeler atılıyor yazmisti bi yerde ama nerde okuduğumu hatirlamiyorum belki de bi anlam verilemedigi icin uydurulmuş da olabilir ama hepsi bi yana icimde bi kuşku acaba gebelik yok mu dedirtiyor bana dr a gitmedim 6 haftalik olmayi bekliyorum kusura bakmayin uzun oldu biraz
11 saatlik yola gittim ve geri döndüm hiç bişey olmadı iyiyimKızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Ben 6. Haftanın içindeyken gittim canım ama ara vere vere gittik bi sorun olmadı şükür. Sarsıntı olmaması önemliKızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Ben 6. Haftanın içindeyken gittim canım ama ara vere vere gittik bi sorun olmadı şükür. Sarsıntı olmaması önemliKızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi