- 6 Haziran 2018
- 131
- 169
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.301
5 haftalıkken gidip geldik çok şükür bi sıkıntı olmadı tabi doktorunuz ne derse oKızlar tatil için memlekete gitmem gerek 6 saatlik yol.ozel arabamla gitsem bir sıkıntı olur mu benim gibi gidecek olan var mi
Cnn kese boyu kac cikti acaba ?Kızlar kesemizi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz Allahın izni ile
Korkulmaz mi yahu? Uraz da kanamam olmuştu nasıl ağlamıştım. Doktor bide beni çok korkumustu . Bebeğin düşüyor umarım tutunabilir demişti. Hastanenin koridorunda ne kadar ağlamıştım. Neyse ki gecti peki şimdi iyisin dimi?
Yok ben ilk hamileliğimde acilden çok çektim diye gidemiyorum canımacile gitsen olmuyo mu?aynı günde randevu bulmak zor olabilir..
gözünüz aydınSelam kızlar çok şükür bugün kalp atışını duydum.darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla
Ne ilaç verdi ne için verdi kuzum? Gözün aydın bu aradaKalp atışlarını duyduk çokkk şükür. Rabbim herkese nasip etsin:) ilaç verdi iki hafta sonra gel dedi cinsellik yasaklandı. Güneş kremi için solenta olur dedi. Bolca dinlen kendini yorma dedi.
Siz deyince baktım bi yerde 4.8 mm yazıyor bu olabilir miCnn kese boyu kac cikti acaba ?
Teşekkür ederim daha hic gitmedm doktora randevu de hemen vermiyorlar bende randevusuz gidip deneyecm şansımı inşallah goruruz bebisibişi olmaz canım merak etme..ben bayramdan önce doktora gittiğimde uyarmıştı bu hafta lekelenme olabilir korkma diye..
Aynen çok vesvese yapmayıp tevekkül etmek lazım galiba her gebelik bir değil demekki her çocuğun bir olmadigi gibi boyle dusunmeye calisiyorumbenim de ilk gebelikğim hatta ikinci gebeliğim de bulantılı geçmişti bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum keseyi gördüğümüz halde sizin gibi acaba bi sıkıntı mı var yada hamile değilmiyim diye düşünür buluyorum kendimi
Yok canım doktora henüz gtmedim yarin gidicem inşallah ilaç sadece vitamin kullanıyorum aile hekiminin verdigiBende de o camurumsu lekelenme oldu canım doktora dedin mi bir şey dedi mi ilaç ne kullaniyon
Saol canım sende mi duydun seninde gözün aydınHadi senin de gözün aydın canım
Gs yazan yerin karsiisindami yazipr cnm ?Siz deyince baktım bi yerde 4.8 mm yazıyor bu olabilir mi
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim canım yarın senşnde güzel haberlerini bekliyoruz inşşlahgözünüz aydınyarın bizde gidiyoruz kalp atışlarını duymaya
4.28 evet nasılGs yazan yerin karsiisindami yazipr cnm ?
İi cnm bnmde 6 cikti bnden once gordn bnm uc gn once yoktu mesela cbk buyuyor demek dr ne dedi sna bn kucuk flanmi die dusundmde norml herlde4.28 evet nasıl
Evet canım çok şükür bin şükürSaol canım sende mi duydun seninde gözün aydın
O DEĞİLDİR 10 LU FALAN OLMALI SANIRIM..Siz deyince baktım bi yerde 4.8 mm yazıyor bu olabilir mi
İi cnm bnmde 6 cikti bnden once gordn bnm uc gn once yoktu mesela cbk buyuyor demek dr ne dedi sna bn kucuk flanmi die dusundmde norml herlde