- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.201
Maşallah maşallah ben korkuyorum alttan batırmaya ilk gebeliğim ve 2 yıl bekledik olması içiniyi galiba :) ilk hamileliğimde 5+3de bile 1300dü. şimdi çok yüksek çıkınca şaşırdım kendime
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için şuan yapabileceğimiz en iyi şeyler dua etmek olumlu düşünmek :) ama insan yine de bir panikliyor :)Maşallah maşallah ben korkuyorum alttan batırmaya ilk gebeliğim ve 2 yıl bekledik olması için
hoş geldin hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına:)Mrblar ben yeniyim bende inşallah şubat annesi olucam
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese versin Rabbimhayırlı
mecburen paylaştım canım, çünkü afedersin kusmalar başladı bende. erken çıkıyor geç geliyorum mecburen işe. Gayet anlyışlı karşıladılar çok şükürgünaydın hanımlar,
önceden kasık ağrısı gögüs ağırısı vardı şimdi onlarda azaldı. bulantı tiksinme kusma yok.
bu haftasonu kontrolum var.
birde çalışan hanımlar iş yeri ile durumunuzu paylaştınız mı? ne zaman paylaşmayı planlıyorsunuz? tepkileri ne oldu?
ben paylaştım canım gayet mutlu oldu herkes. sende sorun mu çıktı?günaydın hanımlar,
önceden kasık ağrısı gögüs ağırısı vardı şimdi onlarda azaldı. bulantı tiksinme kusma yok.
birde çalışan hanımlar iş yeri ile durumunuzu paylaştınız mı? ne zaman paylaşmayı planlıyorsunuz? tepkileri ne oldu?
bulantı tiksinme olmadığı için çok sanlsın :) . Benim amirlerim biliyor bayan onun dışında kimseye sölemedim pek. Karnım falan çıkınca artık :) Çünkü hala ilk bebeğimi minicik falan sanıolar:) Geçen biri naptı yürümeye başladımı diye sordu.günaydın hanımlar,
paylaşmadım canım bebiş kendini belli edene kadar paylaşmayı düşünmüyorum bir kaç arkadaşıma söyledim bulantı halsizlik durumlarını idare ediyoruz sanki ülkenin en aydın insanıymış gibi görünmeye çalışan yöneticiler söz konusu kadının gebeliği olunca bir anda farklı davranabilir bu yüzden tedbirliyimgünaydın hanımlar,
doktor zararlı olsa verirmi hiç. duymuştum o ilacı rahatlatması çok iyi .kızlar bugün tam 8 haftalığız. Önceleri gün boyu bulantı olurken bir kaç gündür sabah kusmaları başladı. Doktor dramamine bulantı ilac verdi. İçince rahatlıyorum. Sizce ilaç içmek bebeğe zararı olur mu
vermez tabi ama prospektüsünde hamileler zorunlu olmadıkça kullanmamalı falan yazıyo tedirgin oldum bi. çünkü ben midem bulanacak korkusuyla her sabah içiyorumdoktor zararlı olsa verirmi hiç. duymuştum o ilacı rahatlatması çok iyi .
yani genelde asla yemek falan yiyemeyen hamilelere veriliyor diye biliyorum. eğer sadece sabah bulantıyla geçiyorsan hep kullanma o zman . İçin de rahat eder böylelikle.benim her daim bulantım var kusma yok günlerdir çok fenayım ama idare ediyorum:)vermez tabi ama prospektüsünde hamileler zorunlu olmadıkça kullanmamalı falan yazıyo tedirgin oldum bi. çünkü ben midem bulanacak korkusuyla her sabah içiyorum
kaç haftalıksın canım sen? benim kusma 8. haftada başladı diğer haftalar hep bulantı ile geçmiştiyani genelde asla yemek falan yiyemeyen hamilelere veriliyor diye biliyorum. eğer sadece sabah bulantıyla geçiyorsan hep kullanma o zman . İçin de rahat eder böylelikle.benim her daim bulantım var kusma yok günlerdir çok fenayım ama idare ediyorum:)
9 haftalık canım şaunda . Benimki 5 hafta bitti ve başladı . Ozmandan bu zamana çekiyorum :)kaç haftalıksın canım sen? benim kusma 8. haftada başladı diğer haftalar hep bulantı ile geçmişti
çok sanlısın gerçekten çok anlayışlılarmış hele çalışma saatlerinde...mecburen paylaştım canım, çünkü afedersin kusmalar başladı bende. erken çıkıyor geç geliyorum mecburen işe. Gayet anlyışlı karşıladılar çok şükür
Allah yardımcımız olsun canım hepimizin9 haftalık canım şaunda . Benimki 5 hafta bitti ve başladı . Ozmandan bu zamana çekiyorum :)
ben paylaştım canım gayet mutlu oldu herkes. sende sorun mu çıktı?