2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar, ben de arefe gününde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, sat: 16 mayıs, dün ki kan değeri sonucum bhcg: 2885 , Allaha şükürler olsun 22 aylık bir oğlum var, aralık ayında bir küretajım var, yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, dr kontrolüm 3 temmuzda, heyecanla bekliyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Hayirli olsun canim

Karnım catlıyacak gibi agrıyor kızlar dayanamıyorum rabdevuda yok aradım..akıntım Yok ama karnım patlayacak..gecen hafta bu hafta için kalp atışı randevu verdı dayanamıyorum kızlar kızım çok zorladı onu çok tasıdım oy vermeye giderken fln dışarı cıktık çok zorlandım alakası var mı yoksa kötü bişeyler mi oluyo acaba

Merhaba hayırlı olsun hamileleğiniz, herkesin çok kolay, sıkıntısız geçer inşallah hamileliği, siz duydunuz mu kalp atışlarını, sizin değerleriniz nasıldı,
Merhaba amin herkesin hamileligi hayirli olsn yok daha kalp duyulmaz zatn bugn keseyi gormeye gidecegiz insallah. Siz gordunzmu degerlerinz nasl bnm en son 2300 du

Kızlarr Allahın izniyle hem tahlillerimde hemde bebeğimde herşey normal kalp atışını da duyduk. Belirtilerin kaybolmasının bir önemi yok demek ki. Diğer korkan arkadaşlarda rahatlasınlar. İnşallah herkes güzel haberler alsın:KK200:
AY CANIM GÖZÜNAYDIN ..SANA ENDİŞELENME DEDİM DURDUM AMA İŞTE İNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR Dİ Mİ ? :) AMİN CANIM AMİN ÇARŞAMBA DA BENİM RANDEVUM VAR BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KALP ATIŞLARINI DUYARIZ Bİ SORUN OLMAZ

AY CANIM GÖZÜNAYDIN ..SANA ENDİŞELENME DEDİM DURDUM AMA İŞTE İNSANIN İÇİ RAHAT ETMİYOR Dİ Mİ ? :)
Aynen öyle canım insanın içine bir kere kuşku düştü mü yiyip duruyo içini. Artık 1 ay sonraya çağırdı o uzun sürede naparım bilmem:KK48:

Merhaba kızlar 5 haftalığım kese ne zaman görünür çok merka ediyorum. yarın doktor muyanem var yarı keseyi görebilirmiyim ki
Merhaba
İnsallah saglikla kucagina almak nasip olur son adet trihin ve en son hangi gun kan degerine baktirdin kac cikti ona gore deisir kese gorunmesi ?

Merhaba kızlar kalp atışı duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı diğerlerine inşallah:)
Bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6+0 ultrasona göre 5+5 york kesesi de görüldü kese çapı normal bir sıkıntı Yok dedi kalp atışı için 2 hafta sonra duyulur biz 3 hafta sonra görüşelim garanti olsun dedi
Beslenme ile ilgili güzel bilgiler verdi yürüyüş yapabilirsin ağrı ve kasılma olursa bırak dedi
Cinsel ilişkiyi 10. Haftaya kadar tavsiye etmiyorum kanama riskine karşı dedi ( burası en çok eşimi yıktı:-))
Folio kullanıyorum zaten ona devam et 400 mg olması önemli dedi başka takviye ilerde verecekmiş
Kan tahlili için bir liste verdi aile hekimine yaptırmam için bazı testleri de orda verdik çıkınca bana whatsaptan gönderin dedi
Hemen numarasını verdi gayet ilgiliydi güzel bir görüşmeydi Yani:KK68:

Belki işinize yarar diye yazmak istedim:KK200:

KESE KAÇ MM ÇIKIYOR İLK ULTRASONDA
Merhaba kızlar kalp atışı duyan arkadaşları tebrik ediyorum darısı diğerlerine inşallah:)
Bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6+0 ultrasona göre 5+5 york kesesi de görüldü kese çapı normal bir sıkıntı Yok dedi kalp atışı için 2 hafta sonra duyulur biz 3 hafta sonra görüşelim garanti olsun dedi
Beslenme ile ilgili güzel bilgiler verdi yürüyüş yapabilirsin ağrı ve kasılma olursa bırak dedi
Cinsel ilişkiyi 10. Haftaya kadar tavsiye etmiyorum kanama riskine karşı dedi ( burası en çok eşimi yıktı:-))
Folio kullanıyorum zaten ona devam et 400 mg olması önemli dedi başka takviye ilerde verecekmiş
Kan tahlili için bir liste verdi aile hekimine yaptırmam için bazı testleri de orda verdik çıkınca bana whatsaptan gönderin dedi

Kızlar benim.ilk gebeliğimde adet olmam gereken gunde bulantım baslamıştı 4 ay cektirdi bana soluduğum havadan tiksiniyodum afedersiniz kusuyodum 2. Gebeligimde kusma bulantı olmadı ve simdi 3. Gebeligim bu hamilelik adina hic belrtim yok gecen hafta hep uyumak istiyodum acaba o da psikolojik mi bilmiyorjm bu hafta o da yok ilginç yani zaten hamilelikde yasanan hersey ilginc haa bi de bi yerde okumuştum gebelikde kusan bayanlar ın vucudundaki toksik maddeler atılıyor yazmisti bi yerde ama nerde okuduğumu hatirlamiyorum belki de bi anlam verilemedigi icin uydurulmuş da olabilir ama hepsi bi yana icimde bi kuşku acaba gebelik yok mu dedirtiyor bana dr a gitmedim 6 haftalik olmayi bekliyorum kusura bakmayin uzun oldu biraz

X