- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.089
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.061
Anladm canm cok saol :*Amin canm bir arkadaşımin da 3 katti doktor ne kadar düzenli artarsa sağlıklı olduğunu gösterir demis için rahat olsun yani.
Allah gönlüne göre versin canım :)Bilmiyorum ki canım valla olabilir oda aklıma geliyor :))
Amin canim amin sagolasin :))Allah gönlüne göre versin canım :)
Seninle aynı zamandayiz benim geçen pazartesi 240 perşembe 1100 du belki yardımı olurSelam arkadaslar
İlk kan testim 120 2 gun sonra ikinci 340 cikti 4 gun sonra 2300 cikti
Her zaman 3 kati artmis bole olan vrmi ????
Senin De farkli artmis cnm tmm iki uc kati artn varmis herlde sorn ykturSeninle aynı zamandayiz benim geçen pazartesi 240 perşembe 1100 du belki yardımı olur
Henüz girmedim doktora haftaya aldım randevuyu garanti olsun diye canimSenin De farkli artmis cnm tmm iki uc kati artn varmis herlde sorn yktur
Keseyi gordunmu acaba sn ?
Valla en iyisini yaptn bnde ole yapmistm cok agrim olunca korkup drye gttm gittiktn snra agrilrm gecti :) fakat keseyi goremedkHenüz girmedim doktora haftaya aldım randevuyu garanti olsun diye canim
Omega 3 ve icerisinde folik asit te bulunan multi vitamin kullaniyorum , ilac kullanmiyorum.KIZLAR KULLANDIGINIZ İLAÇLAR NELER ?
Alttan muayene ile gorunmedi zaten bakalm artk skintili gibi gozukuyor ama nasipBirde bhcg 3000 e kadar gorunmeyebiliyormus. Alttan muayenede ise 1000 e kadar. 1800 lerde görememek normal bu durumda.
Ben de aynı tarihteyim sizle benim salı 198 perşembe 594.5 çıktı temmuz başı gibi gitmeyi düşünüyorum doktara kalp atışı içinBirde bhcg 3000 e kadar gorunmeyebiliyormus. Alttan muayenede ise 1000 e kadar. 1800 lerde görememek normal bu durumda.
Daha geç öğrenmişsindir belki canımArkadaşlar ya şu an değerleriniz kaç hep 500 lerde 3000lerde falan uazmışsınız da benim ki mi çok yüksek onbinlerdeydi bi sıkontı mı var acaba
Benim de 3 katı ilk 32 iki gün sonra 92 2 gün sonrasında da 262 cıktıSelam arkadaslar
İlk kan testim 120 2 gun sonra ikinci 340 cikti 4 gun sonra 2300 cikti
Her zaman 3 kati artmis bole olan vrmi ????
Cok saol cnm o konuda endisem kalmadi artk cogu arkadasn bu sekilde katlanmalari olms tsk edermBenim de 3 katı ilk 32 iki gün sonra 92 2 gün sonrasında da 262 cıktı
Hadi hayırlısı aynı anda hepimiz müjdeyle döneriz insallahBen de aynı tarihteyim sizle benim salı 198 perşembe 594.5 çıktı temmuz başı gibi gitmeyi düşünüyorum doktara kalp atışı için
Bizim 23 şubat beklenen doğum tarihi senin ki kaç muhtemelen daha öncedir ondan. Yani son adet tarihimiz 19 mayisArkadaşlar ya şu an değerleriniz kaç hep 500 lerde 3000lerde falan uazmışsınız da benim ki mi çok yüksek onbinlerdeydi bi sıkontı mı var acaba
İnşallahHadi hayırlısı aynı anda hepimiz müjdeyle döneriz insallah
Bhcg değerlerin çok iyi inşallah haftaya bu endişen kalmaz canım hayırlı haberlerAlttan muayene ile gorunmedi zaten bakalm artk skintili gibi gozukuyor ama nasip