- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 34
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.081
Ton balıgı iyi degıl Denizinn metalini emiyor. Avrupada cok tercıh edılmıyo köpek maması oluyo . Onun yerıne levrek somon daha iyiCanim bana doktorum haftalik 350 gr somon veya konserve degilde su posetlerde satilan ton balığı bunlari yiyemiyorsam mutlaka omega 3 almamis söyledi veya baska balık türü yedin levrek vs haftada 3 gün omega 3 tablet almami önerdi. ( somon ve ton baliginda omega 3 orani yuksek oldugu icin takviyeye cerek yok 350 grami gecmemek gerekiyo vucudda civa birikmesin diye derin deniz baligi bunlar. ilk oğlumda cok balik yedim tosun tosun dogdu masallah :))))
Erken döllenme olmusturArkadaşlar ya şu an değerleriniz kaç hep 500 lerde 3000lerde falan uazmışsınız da benim ki mi çok yüksek onbinlerdeydi bi sıkontı mı var acaba
Evet canım geç öğrendik normal mi yaniDaha geç öğrenmişsindir belki canım
Benim adetleri düzesizdi canım o yüzden mayısta adet olmadım mesela en son nisanda oldum bilemiyorum gün olarakBizim 23 şubat beklenen doğum tarihi senin ki kaç muhtemelen daha öncedir ondan. Yani son adet tarihimiz 19 mayis
Aman bi sorun olmasın da canımErken döllenme olmustur
Hayırlısı olsun darısı başıma bende pazaetesi kalp atışı için gidicem doktora çok heycanlıyım ilk gebeliğimde duyamamıştımKeseyi gördük bebeği gördük inşallah pazarteside kalp atışını duyarız canım darısıda senin başına inşallah
İnşallah önce sizler sonra da bizler duyarız allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsunHayırlısı olsun darısı başıma bende pazaetesi kalp atışı için gidicem doktora çok heycanlıyım ilk gebeliğimde duyamamıştım
İnşallah canım inşallah Allahım sağlıkla hepimize yaşatsın bu güzel duygularıİnşallah önce sizler sonra da bizler duyarız allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun
Dun bende de oldu yuruyusten sonra normal deniloyor ama insan tedirgin oluyorbenim dünden bu yana beyaz akıntım var biraz kafama takıldı normaldir diye düşünüyorum gerçi sonuçta gebelik oluşuyor ama akıntısı olan var mı acaba böyle beyaz şekilde ?
Kese kacıncı haftada görünür son adet tarihim 22 mayıs dün öğrendim hamileliğimiHayırlısı olsun darısı başıma bende pazaetesi kalp atışı için gidicem doktora çok heycanlıyım ilk gebeliğimde duyamamıştım
5 haftalıkta kese görünür mü benim son bat 22 mayıs tı hamilelik günlüğü 5 hafta diyorHenüz doktora gitmedim . Bugün ikinci kanı verdim. Pazartesi günü gideceğim o zman görmeyi umuyorum . Aslında şimdi gitsem belki gözükür ama çalışyorum ayarlamam gerekiyor:)
Haftaya görürüz inşallah canim aramızda 3 gün var ben salı ya aldım randevuyu5 haftalıkta kese görünür mü benim son bat 22 mayıs tı hamilelik günlüğü 5 hafta diyor
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin pazartesi gitsem cıkar mıHaftaya görürüz inşallah canim aramızda 3 gün var ben salı ya aldım randevuyu
Benim 5+5ti gittigimde görüldü Cnm5 haftalıkta kese görünür mü benim son bat 22 mayıs tı hamilelik günlüğü 5 hafta diyor
Allahım çok heyecanlıBenim 5+5ti gittigimde görüldü Cnm
ben 4. haftada görmüştüm canım hcg 1409 du doktor alttan muayene etmıstı kese gozukmuştuKese kacıncı haftada görünür son adet tarihim 22 mayıs dün öğrendim hamileliğimi
Alttan muayeneden cok korkuyorum yaklaşık 2 sene olacak bebek istiyorduk olmuyordu o yüzden korkuyorumben 4. haftada görmüştüm canım hcg 1409 du doktor alttan muayene etmıstı kese gozukmuştu